top of page
Fist Bump
ARVOT

AITOUS

Meillä se näkyy naurukohtauksina, tekemisen rentoudessa ja meillä saa, tai oikeastaan KUULUU, olla oma upea itsensä juuri sellaisena kuin on. Puhumme asioista suoraan, saatamme innostua tanssimaan kesken töiden tai joskus ärräpäitä lausuen lähdetään hakee lisää kahvia <3 Voit tsekata hauskan pätkän Instagrammistamme, kun työnteosta ei meinannut tulla mitään :D 

 

YHDESSÄ TEKEMINEN

"Voitko jeesata hiukan?" "Mitä ihmettä mä teen tälle?" "Let´s goooo! Tänään räjäytetään pankki!" "Tarvitsetko apua?" 

 

Nuo lauseet osoittavat meillä sen, että haluamme tehdä #yhdessä sekä firman sisäisesti, että meidän upeiden jäsenten ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Yksin ei ole kukaan tehnyt mitään suurta, emmekä aio siihen lähteä itsekään. Yhdessä pääsemme pidemmälle, se on hauskempaa ja merkityksellisempää.

 

 

KANNATTAVUUS

Rahaa, massii, pätäkkää... Jos me emme tee tätä kannattavasti, emme myöskään pysty rakentamaan visioita todeksi. Olisi huijausta väittää, ettemmkö haluaisi tehdä kannattavaa ja pitkäjänteistä liiketoimintaa. Raha on kestävän ja onnistuvan tulevaisuuden edellytys yritystoiminnassa. Tätä haluamme omalta osaltamme myös edistää kaikkien pienyrittäjien keskuudessa. 

 

VAPAUS

Meille vapaus on sitä, että luomme omannäköistä liiketoimintaa ja pystymme tekemään sen rakentamalla myös omannäköistä unelma-arkeamme. Perhe, paikkariippumattomuus ja henkinen hyvinvointi ovat tiimissämme tärkeitä arvoja, ja haluamme antaa vapauden kaikille toteuttaa niitä. Konkreettisesti se saattaa näkyä viikon mittaisina mökkireissuina, arkivapaina, reissuina ulkomaille, työtehtävien uudelleen organisoimisena tai lasten kanssa kotipäivien viettämisenä. 

 

 

WIN-WIN-WIN

Haluamme, että kaikki voittavat. On kyseessä sitten yhteistyökumppani, jäsen, tiimiläinen tai niin kutsutut kilpailijat. Me halutaan kaikkien parasta ja teemme kumppanuuksia, joissa jokainen osapuoli kokee saavansa haluamansa hyödyn. 

 

 

LOPPUUN KAIKILLE

Haluamme muuttaa näiden arvojen kautta myös koko yrittäjyyskenttää. Yrittäjien kuuluu saada enemmän ansioita: vapautta, hauskanpitoa ja vähemmän yksin tekemistä. On tärkeää toteuttaa itseään sydäntään kuunnellen. Ollaan ketä ollaan ja ylpeitä siitä. Rakennetaan yhdessä aitoa ja kestävää liiketoimintaa nauttien samalla matkasta! 

 

#nytku #kohtiunelmia

LIITY KASVAVAAN JOUKKOOMME!

bottom of page