top of page
White Abstract

PIENYRITTÄJÄ, HENKILÖBRÄNDI, ALOITTELEVA:

4 viikon Brändäys-verkkokurssi

Kaikki mitä tarvitset oppiaksesi brändäämään itsesi/yrityksesi ilman aiempaa kokemusta, edullisesti ja vain 4 viikossa, bränditoimiston opein.

Kohti Unelmia Akatemia Pienyrittajien_brandays_BRANDKIT_PAKETTI
check_jes_tools_verkkokauppa.png

Brändäys-verkkokurssi

4 viikon kurssi, jonka sisältö on tarkasti suunniteltu ja editoitu, jotta saat parhaan mahdollisen opin tiivistetyssä muodossa. 

 

Pääteemat:

 1. Ydinajatus

 2. Tunne & tarina

 3. Ilme & olemus

check_jes_tools_verkkokauppa.png

Tehtäväsivut & Brändikirja (kooste)

Kurssivideoiden ohessa täytät tehtäväsivuja, joiden kautta luot brändisi sisäisen ja ulkoisen maailman. Lopuksi koostat yhden sivun brändikirjan, joka tulevaisuudessa muistuttaa sinua silmänräpäyksessä mistä brändissäsi olikaan kyse.

check_jes_tools_verkkokauppa.png

Visuaalisen ilmeen valmispohjat (3kpl)

Saat valita kolmesta ilmeestä yhden, jonka pohjalta lähdet työstämään omaa graafista ohjeistoa eli brändisi ilmettä. Valmispohjien kautta suunnitteleminen on huomattavasti helpompaa ja mielekkäämpää kuin nollasta aloittaminen.

Graafisen ohjeiston teko sis:

 • Kuva- ja videomaailman

 • Värimaailman

 • Fontit

 • Logon (kyllä, sisältää myös logosuunnittelun opettamisen!)

 • Brändielementin

 • Kokonaiskuvan määrittäminen (se miten kaikki sopii yhteen)

check_jes_tools_verkkokauppa.png

Somepaketti (bonus)

Jos lähdet nyt mukaan saat valittavaksi täysin muokattavissa olevan somepaketin. Sisältää kuva- ja videopostauksia sekä IG-haastepohjia ja sisältöideoita.

Sunset Views

Miten takaamme brändäyksen

helpottuvan kurssimme avulla?

Tarkoituksena on tehdä yrityksesi brändäämisestä mahdollisimman helppoa. Ymmärrämme, että sinulla ei ole vuosien kokemusta brändäämisestä ja siksi helpotimme polkuasi.

 

Kun olet tehnyt kurssin 1.osion (selkeyttänyt brändin sisäisen maailman) sen jälkeen pääset 2.osioon (jossa luot brändin ulkoisen maailman). Tässä kohtaa otimme muutaman askeleen puolestasi ja loimme tarkkaan valitut visuaalisen ilmeen valmispohjat sinun avuksesi. Saat valita itsellesi sopivimman pohjan ja opetamme miten sen raameissa muokkaat brändisi uniikin visuaalisen ilmeen ja graafisen ohjeiston.

ps. katso alempaa asiakkaidemme  lopputulokset.

Nordic_1.jpg

Vie hiiri kuvan päälle

NORDIC-STYLE

Sand_1

Vie hiiri kuvan päälle

SAND-STYLE

Bold_1.jpg

Vie hiiri kuvan päälle

BOLD-STYLE

Kuka vain esim. somevaikuttajasta hierojaan tai kahvilan omistajasta taiteilijaan voi valita minkä vain näistä kolmesta visuaalisen ilmeen startiksi omalle yritykselleen ja lähteä sen pohjalta kehittämään omaa ilmettä. Huomaatko kuinka erilainen fiilis tulee jos esim. valmentaja valitsee NORDIC-stylin verrattuna BOLD-styliin? Entä jos NORDIC-stylin vihreä väri muutetaan kirkkaan keltaiseksi ja kuvamaailmaan lisätään aurinkoisempia kuvia?

Kun olet selkeyttänyt brändin sisäisen maailman kurssilla, tiedät automaattisesti

minkälainen visuaalinen ilme vahvistaa brändiäsi. Ps. Suurin osa kurssin käyneistä ei ollut koskaan aiemmin luonut omaa brändiään, kurssin avulla se onnistui!

kuva_oranssi_liukuvari_vaaka.jpg

Pidempi esittely Brändäys-boxin sisällöstä ja palautteista

Kohti Unelmia Akatemiapostauksia.gif

BONUS NOPEIMMILLE:

Saat valitsemallasi visuaalisella ilmeellä luodun somepaketin, joka on myös täysin muokattavissa. Jos esimerkiksi muutat visuaalisesta ilmeestäsi fontin, saat sen päivitettyä myös somepakettiisi. Pohjan ja niiden mukana tulevien raamien ansiosta saat helposti yhtenäiset ja vaikuttavan näköiset postaukset luotua!

Somepaketti sisältää:

 • FEED postauspohjia

 • IG-STORY pohjia

 • Sisältö- ja haaste-ideoita

Alla kurkistus somepaketteihin

Kohti Unelmia Akatemia brändäys
Kohti Unelmia Akatemia brändäys
Kohti Unelmia Akatemia brändäys
White Background
Essi koski-harja Kohti Unelmia Akatemia referenssit

Essi Koski-Harja
@aamunusva | aamunusva.fi

"Parasta oli kokonaisuus, se kuinka kurssi eteni sieltä syvältä ydinajatuksen miettimisestä ulospäin visuaaliseen ilmeeseen. Mielestäni kurssi eteni selkeästi ja pidin siitä kuinka kurssi oli rakennettu toinen asia toistaan tukien. Jos olisi hypännyt alku kurssista suoraa ilmeeseen ja eleeseen, olisi lopputulos ollut aivan muuta ja pinta raapaisua. Kun kurssin suoritti järjestyksessä sai myös visuaalinen ilme syvyyttä.

Isoin oivallukseni tuli ydinajatuksen sanoittamisessa. Kun olin saanut sanoitettua ydinajatuksen, oli brändin rakentaminen sen ympärille huomattavasti helpompaa. Kuten bränditarinoiden luominen, visuaalinen ilme ja ymmärsin paremmin millaista tunnetta haluaa luoda. En ymmärtänytkään kuinka laaja aihe brändäys on ja ymmärsi brändäyksen olevan paljon muutakin kuin visuaalinen ilme.

Lähdin brändäyskurssille ennen kuin olin perustanut yritykseni. Tai itseasiassa perustin yritykseni brändäyskurssin aikana. Koen, että tämä kurssi vie minua pitkälle ja oli todella hyvä investointi yritykselleni. Suosittelen jokaista alkavaa yrittäjää käymään tämä brändäyskurssin. Se selkeyttää toimintaa huomattavasti. Kurssi loi selkeyttä toimintaani ja sanomaani. Miten sanoitan yrityksen arvot, tarinat ja ilmeen heti alusta lähtien. Aina käyntikorteista, somepostauksista, asiakkaan kohtaamiseen asti." 

Katso Essin tekemä videopalaute ja visuaalinen ilme TÄSTÄ

Brandayskurssi_ennen_kuva.png
Brandayskurssi_jalkeen_kuva_jestools_palate.png
referenssit anna kokkonen Kohti Unelmia Akatemia

Anna Kokkonen
Anna Kokkonen Creative

"Ennen kaikkea parasta oli tehtävät kurssin alussa. Ilman brändin kirkastusta, uniikkiutta, selkeytystä sekä ydinajatusta ei olisi kunnollista pohjaa yrityksen tunteeseen, tarinaan sekä sen ilmeeseen. Koska oma yritykseni tulee keskittymään taiteen tekemiseen, edellä mainitut asiat ovat äärimmäisen tärkeitä oman brändini kannalta. Abstraktin taidepalvelun, omalla kohdallani sävellystyön, myyminen on vaikeaa. Sen vuoksi pyrinkin kurssin edetessä konkretisoimaan, miten minä ja minun palveluni kohtaisivat tulevan asiakkaani.

Kurssista hyödyin 100%. Vaikka monet kurssilla käydyt asiat tuntuivat tutulta, niin harvoin niitä oikeasti jää toden teolla miettimään. En olisi välttämättä osannut tietää ja taitaa niin monta asiaa, jotka liittyvät yrityksen brändäykseen. Ohjeet sekä tehtävät olivat selkeät ja helpot, sekä videomuodossa toteutettu kurssi sopi itselleni erittäin hyvin muun kiireen ohella."

Kurkistus Annan luomaan visuaaliseen ilmeeseen:

Näyttökuva 2021-6-24 kello 17.08.07.png
Näyttökuva 2021-6-24 kello 17.06.59.png
Brandaysmetodi_aimvisual_jestools.png

YKSINKERTAINEN 3 TASON

Meille brändisuunnittelu on paljon enemmän kuin vain päälle liimattu visuaalinen ilme. 

Olemme aina halunneet etsiä yrityksien oman sisäisen timantin, eli potentiaalin ja tuoda se kirkastettuna esille, koskettaen koko yrityksen toimintaa. Brändi on useita vuosia kestävä kun se on rakennettu sisältä ulos, ei toisinpäin.

Me uskomme, että brändisuunnittelu on yksi erinomaisimmista avaimista nostaa hyvää tekeviä yrityksiä kohti aitoa menestystä.

Image by Mehdi

Kurssin aikana opit miten luot brändisi ja visuaalisen ilmeesi ilman aiempaa kokemusta ohjeidemme ja valmispohjien kautta. Lopuksi tiivistät yhteen sivuun koko brändisi tärkeimmät asiat, jotta tulevaisuudessa yhdellä silmäyksellä näet mistä olikaan kyse ja brändisi pysyy aina linjassa

Beverage Mug and a Laptop