top of page
jestools_yrittäjien_herkkukauppa_etusivu

SUOSITTU MAKSUTON VALLANKUMOUSVIIKKO  JO KUUDETTA KERTAA

ILMOITTAUDU MUKAAN JA NOUSE SEURAAVALLE TASOLLE YRITTÄJÄNÄ

Tervetuloa yrittäjien yhteisöön!
 

Kohti Unelmia Akatemia on kasvuhaluisten  pienyrittäjien oma yhteisö ja samalla löydät kaikki työkalut kohti menestystä. 

Tuplaatuloksesi_box.png

TUPLAA TULOKSESI-BOX

Tämän boxin työkaluilla keskityt yritystoimintasi oleellisimpiin kulmakiviin ja sitä kautta tuplaat tuloksesi alle 6 kuukaudessa. Saat käyttöösi Menestyjän Kartanon menetelmän, joka mullistaa tapasi rakentaa bisnestäsi.

huippukunto_vihrea_jestools.png

HUIPPUKUNTO-BOX

Päivitä taitosi uneen/palautumiseen, ravintoon ja aktiivisuuteen liittyen, joiden avulla kuljet kohti tavoitteitasi fiksummin, varmemmin ja nautinnollisemmin. 4 viikon verkkokurssi ja harjoitusohjelma.

Brandays_box.png

BRÄNDÄYS-BOX

Luo itse yrityksesi brändi, visuaalinen ilme ja logo, 4 viikossa ilman aiempaa kokemusta. Saat Brändisuunnittelun ammattilaisten parhaimmat opit käyttöösi inspiroivien opetusvideoiden ja brändisapluunoiden kautta.

check_jes_tools_verkkokauppa.png

Verkkokurssit ja työkalut menestykseen

Kaikki verkkokurssimme, digityökalut ja -työkirjat, somevalmispohjat, alan huippujen miniworkshopit

menesty_yrittajana_jestools_alusta_esittely.gif

Tai tutustu Menesty yrittäjänä -jäsenyyteen, joka sisältää kaiken tarvittavan!

check_jes_tools_verkkokauppa.png

Mentorointiryhmä ja keskusteluryhmä

Samanhenkisten yhteisö, josta voit löytää yhteistyökumppaneita, asiakkaita tai tukea polullesi

Sky
Näyttökuva 2021-8-10 kello 18.57.34.png

Yrittäjien tapaamiset

Erittäin tykätty konseptimme: treenataan, verkostoidutaan ja pidetään hauskaa yrittäjien kesken! Tule kehittämään bisnestäsi ja virkistäytymään!

Avoin kaikille

Layer 5.png

Menestyminen ei ole päämäärä, se on kehittymisen sivutuote, joka tulee osaksi arkea kun auttaa muita tekemällä sitä mitä rakastaa

Jäsenyys_uudet mainokset (4).png

Kohti Unelmia Akatemian tiimi

Moikka! Mun nimi on Johannes Laine ja olen Kohti Unelmia Akatemian perustaja. Ympärilläni on joukko upeita yrittäjiä kenen kanssa toteutamme verkkokursseja, koulutamme ja järjestämme yhteisölle tapahtumia. 

Yrittäjät kaikkitaitureita?

Usein alussa yksinyrittäjien pitää toimia eri rooleissa kuten yrityksensä toimistus- ja talousjohtajana, asiakaspalvelijana, työntekijänä ja samaan aikaan osata luoda vaikuttavat yritysmateriaalit ja kehittää omaa brändiänsä ihanneasiakkaita houkuttelevaksi, jotta voisi joku päivä myös menestyä.

Mitä jos voisit vain nappia painamalla ostaa nuo taidot itsellesi?

tausta_pitka.png

Menesty yrittäjänä -jäsenyys

Yrittäjyys on ylä- ja alamäkiä, mutta sen ei todellakaan tarvitse olla ankeaa puurtamista. Olit sitten vasta aloittava tai useita vuosia yrittäjänä toiminut, menipä sinulla hyvin tai huonosti, voit hypätä mukaan ja ottaa vauhtia kohti seuraavia huippuja!

Aikajana_yrittäjyys_jestools_tasot.png
Image by David van Dijk

FOKUS

Yrittäjien menestyksen esteenä ei useinkaan ole motivaation puuttuminen, vaan sählääminen sinne tänne. Karsimme puolestasi kaiken turhan pois ja jätimme tuotteisiimme vain tärkeimmät opit. Autamme sinua pysymään oikealla tiellä ja tekemään parempaa tulosta.

Fun with Party Props

HELPPOUS & HAUSKUUS

Voit käyttää ja täyttää työkalujamme missä ja milloin vain, täysin digitaalisesti suoraan kännykällä, tabletilla tai koneella. Löydät pienyrittäjien herkkukaupastamme vain kaikista mielenkiintoisimmat opit, sillä kehityt nopeiten kun sinulla on hauskaa! Tällöin myös innostut ja koukutut omasta edistymisestäsi!

Image by lucas Favre

ROHKEUS TEHDÄ

Tekeminen on kaikkein tärkeintä. Aloita vaikka tuntuisi, ettet osaa tai olisi valmis. Niin mekin teimme. Verkkokurssimme ja digityökalumme antavat sinulle step-by-step ohjeet, joilla pääset konkreettisesti heti tekemään. Unohda sitku, mutku ja voiku. NYTKU on oikea vaihtoehto.

Modern Work Desk

Palautteita:

Olemme saaneet tähän mennessä satoja palautteita ja tulemme päivittämään niitä tänne lisää kunhan vain kerkeämme. Tässä koostettuna muutamia, joista olemme erittäin kiitollisia! Voit lähettää palautteesi meille: akatemia@kohtiunelmia.fi

VAAKA 1200x628 VALMIIT mark.matskut JES TOOLS (23).png

Yhteistyöhön?

Kiinnostaako sinua/yritystäsi yhteistyö meidän kanssamme? Laita meille viestiä, niin jutellaan lisää!

Seuraa meitä somessa täällä!

bottom of page