top of page

Tietosuojaseloste ja toimitusehdot
 

Tietosuojaseloste JESPRENEURS OY (Kohti Unelmia Akatemia)
 

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 24.9.2020. 

Tällä lomakkeella keräämme tietoja, joiden perusteella yrityksemme lähettää sinua mahdollisimman hyvin palvelevaa ja auttavaa sisältöä. Jotta voimme antaa sinulle parasta mahdollista apua, inspiraatiota ja sisältöä, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Voit poistua sähköpostilistalta milloin vain. Emme luovuta, myy tai jaa tietojasi millekään taholle. Olemme sitoutuneet suojaamaan yksityisyyttäsi. Luethan tietosuojaselosteen huolellisesti.

Käyttämällä palveluitamme tai ottamalla meihin yhteyttä, hyväksyt että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

 

Rekisterin pitäjä:

JESPRENEURS OY

Y-tunnus 3275449-9

 

Rekisterin yhteyshenkilö: Johannes Laine

johannes@kohtiunelmia.fi

 

JESPRENEURS OY puhuu tässä tietosuojaselosteessa ”käyttäjästä”, mikä viittaa sivustoilla käyviä henkilöitä ja asiakkaita.

 

Rekisterin nimi ja ylläpidon peruste

 • Henkilötietolain mukainen asiakasrekisteri

 • Nimi: asiakasrekisteri

 • Sähköpostilistalle liittyneet henkilöt

 • Säilytämme, keräämme ja käsittelemme sinua koskevia tietoja pääasiassa seuraavissa käyttötarkoituksissa:

  • asiakassuhteiden ylläpito

  • palveluiden käyttäminen ja toimittaminen

  • markkinointitarkoituksiin

  • yhteydenpito asiakkaisiin (viesteihin vastaaminen ja vastaanottaminen ja lähettäminen)

  • palvelujen kohdentaminen, jolloin saat sinua parhaiten palvelevaa sisältöä

  • asiakastietojen ja asiakasrekisterin ylläpitäminen

  • palveluiden kehittäminen ja suunnitteleminen, jotta pystymme tarjoamaan sinua parhaiten auttavaa palvelua

  • jälleenmarkkinointi käyttäen Facebookin, Googlen ja sähköpostimarkkinointiin tarkoitettuja työkaluja

  • tuotteiden ja palvelujen markkinointi sekä tietojen tilastointi ja analysointi​

 

Käyttäjänä sinusta voidaan kerätä seuraavia tietoja:

 • Etunimi, Sukunimi

 • Puhelinnumero

 • Sähköpostiosoite

 • Sivuston käyttäjän luvat ja suostumukset

 • Käyttäjän käyttötiedot, kuten esimerkiksi linkkien klikkaaminen, sivut tai postaukset joilla vierailet, toimintojen ajankohta.

 

Sähköpostilistalle liittynyt käyttäjä voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä kussakin kirjeessä mainitun linkin kautta. Linkki on joko englanninkielinen (unsubscribe) tai suomenkielinen (poistu listalta).

Rekisteri koostuu maksuttomien e-kirjojen, kurssien tilaamisen sekä erilaisten tuotteiden ja palvelujen ostamisen kautta postituslistalle liittyneistä käyttäjistä tai käyttäjistä, jotka ovat liittyneet sähköpostilistalle. Rekisterin henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistalla oleviin käyttäjiin sekä yrityksen ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon.

 

Käyttäjää tiedotetaan sivustojen uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti. Käyttäjä hyväksyy, että yritys lähettää sähköpostin välityksellä myös suoramarkkinointi-, suoramainonta-, mielipide-, markkinointitutkimusmateriaalia ja/tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin. Käyttäjä hyväksyy, että yritys voi soittaa myynti-ja markkintointitarkoituksessa käyttäjälle.

 

Käsittelijä

Henkilötietojasi käsittelee vain JESPRENEURS OY:n alla työskentelevät henkilöt. Henkilötietojasi säilytetään vain niin kauan, kuin se on oleellista.

Tiedon keräyksen lähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

Henkilötiedot saadaan esimerkiksi, kun käyttäjä lataa jonkin maksuttoman tai maksullisen tuotteen tai palvelun sivustolta, päivittää tietojaan tai liittyy sähköpostilistalle. 

Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme kaupan ostotapahtuman yhteydessä välittää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

 

Suojaus:

Asiakasrekisteriin pääsee vain salasanan kautta, joka on tiedossa vain rekisterin ylläpitäjällä. Salasana vaihdetaan kaksi kertaa vuodessa ja se asetetaan mahdollisimman suojaavaksi.

 

Käyttäjän oikeudet

•   Tiedonsaantioikeus

•   Käsittelyn rajoittamisen oikeus

•   Korjausoikeus

•   Oikeus tulla unohdetuksi

•   Suostumuksen peruuttamisen oikeus

•   Tietojensiirto-oikeus

 

Tarkastus- ja korjausoikeus
Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää osoitteeseen akatemia@kohtiunelmia.fi. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

​Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle: Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille.

​Rekisteri ja tietosuoja päivitetty 18.9.2023

 

Lisätietoja: 

akatemia@kohtiunelmia.fi

Toimitusehdot

TUOTTEIDEN TOIMITUSEHDOT

Tuotteita ovat digitaaliset tuotteet (esim. verkkokurssit ja äänikirjat) ja fyysiset tuotteet (esimerkiksi kirjat).

DIGITAALISET TUOTTEET

Digitaalisilla tuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. 

FYYSISET TUOTTEET

Oston jälkeen saat vahvistussähköpostin. Lähetämme tuotteet sinulle yleensä 1-3 arkipäivän sisällä. 

Kotiin tilatuille fyysisille tuotteille (esimerkiksi kirjat) annamme kuluttajasuojalain mukaisen 14 päivän vaihto-ja palautusoikeuden siitä, kun tuote katsotaan saapuneeksi asiakkaalle. Asiakas itse vastaa mahdollisista palautuskustannuksista. Omistus- tai nimikirjoituksella tilatuissa tuotteissa ei ole palautusoikeutta.

Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

Kuluttajansuojalain mukaan pelkkä tilauksen noutamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi, vaan tilauksesta tulee tehdä peruuttamisilmoitus. Mikäli lähetettyä toimitusta ei noudeta postista, pidämme oikeuden veloittaa asiakkaalta postin veloittamat palautuskustannukset. Paketti voidaan lähettää uudestaan, kun asiakas maksaa sekä noutamatta jääneen paketin palautus- että uudelleenlähetyksestä tulevat kustannukset.

TAPAHTUMIEN/VALMENNUSTEN LIPPUEHDOT

REKISTERÖINTI JA LIPPU

Tapahtumaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä tapahtumapaikalla ennen tapahtuman alkua. Osallistuja voi rekisteröityä tapahtumaan esittämällä henkilöllisyystodistuksen tai sähköpostiinsa saaman lipun/tilausvahvistuksen. Lippu tulee maksaa joko heti tilauksen yhteydessä tai ennen tapahtumaa tilauksen yhteydessä sovitulla tavalla. Mikäli toimituksessa on tapahtunut virheitä, pyydämme ottamaan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

PERUUTUS JA VOIMASSAOLO

Valmennus-/koulutus ja tapahtumalipuille (ei jäsenyys) annamme kuluttajasuojalain mukaisen 14 päivän vaihto-ja palautusoikeuden tilauspäivästä lukien. 14 päivän jälkeen tilausta ei voi peruuttaa ja pidämme oikeuden laskuttaa tilauksesi sovitulla tavalla. Käyttämätöntä lippua ei hyvitetä. Tämän jälkeen lippuja ei voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin. Lipun voi kuitenkin luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

Peruutus tulee aina tapahtua kirjallisesti sähköpostilla asiakaspalveluumme.

MAKSAMINEN

Maksu tulee suorittaa tilauksessa sovitulla tavalla. Tarvittaessa maksusta voidaan sopia uudestaan, kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme.

Maksun voi halutessaan suorittaa osissa. Mikäli maksusuunnitelmaa ei noudateta, myyjällä on oikeus eräännyttää avoinna oleva saatava kokonaisuudessaan kuluineen.

Tapahtumista ostetut tuotteet laskutetaan maksuehdolla 14 pv netto.

OSALLISTUJAN TIEDOT

Jokaisesta osallistujasta tulee olla osallistumista varten perustiedot: Nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lippu on henkilökohtainen, mutta sen voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Mikäli osallistuja halutaan vaihtaa, tulee lipun omistajan ilmoittaa uuden osallistujan tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti) asiakaspalveluumme.

Useiden lippujen ostajan tulee ilmoittaa kaikkien osallistujien tiedot asiakaspalveluumme hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

KUVAAMINEN JA ÄÄNITTÄMINEN

Tapahtumissamme saatetaan ottaa kuvia tai tapahtumamme saatetaan äänittää tai videoida joko osittain tai kokonaisuudessaan. Kuvia saatetaan käyttää nettisivuillamme, blogissamme, esitteissämme tai sosiaalisessa mediassa. Videoita ja äänitteitä käytetään valmentajan kehittymiseen ja niissä olevia valmentajan osuuksia saatetaan osittain tai kokonaan julkaista ja myydä. Osallistuessasi annat hyväksynnän kuvaamiseesi, tilaisuuden äänittämiseen ja videointiin. Mikäli et halua esiintyä kuvissa, niin ilmoita siitä rekisteröinnin yhteydessä tiimillemme.

TAPAHTUMAPAIKKA JA -AIKA

Myyjä on sopinut tapahtumalle paikan ja ajan. Myyjällä on oikeus muuttaa näistä kumpaakin tarpeen tullen. Tällaisessa tapauksessa myyjä ilmoittaa muutoksista sähköpostilla asiakkaalle. Tilaisuus järjestetään toisena ajankohtana, joka alkaa viimeistään kuuden kuukauden kuluessa tapahtuman alkuperäisestä ajankohdasta. Myyjällä on oikeus siirtää valmennuskokonaisuus, -osio tai osa sen toteuttamisesta myös edellä mainitun ajankohdan jälkeen, mikäli myyjällä on siihen perusteltu syy kuten esimerkiksi valmentajan esiintymisen estävä sairastuminen tai loukkaantuminen, työsuhteen päättyminen tai odottamaton myyjästä johtumaton kurssitilan käytön estyminen. Tapahtuman peruuntuessa kokonaan, myyjä on velvollinen palauttamaan asiakkaalle maksetun summan.

Mikäli tapahtumiimme kohdistuu esimerkiksi epidemian aiheuttamat rajoitukset, jotka estävät tapahtuman järjestämisen live-tapahtumana, järjestämme samaan aikaan korvaavan online-tapahtuman, joka korvaa alkuperäisen live-tapahtuman.

USEAN PUHUJAN JA VALMENTAJAN TILAISUUDET

Tapahtumissamme, joissa on useita puhujia, pidämme oikeuden muutoksiin puhujien osalta. Mikäli joku puhuja on estynyt toimittamaan oman osuutensa mistä tahansa syystä, teemme kaikkemme korvataksemme hänet uudella puhujalla tai pidentämällä muiden kyseisen tapahtuman puhujien osuuksia.

 

JÄSENYYKSIIN LIITTYVÄT TOIMITUSEHDOT

VUOSIJÄSENYYS

Kohti Unelmia Akatemian vuosijäsenyys on maksullinen jäsenyys, jossa saat pääsyn Kohti Unelmia Akatemian kurssialustan -kaikkiin jäsenille kuuluviin materiaaleihin sekä keskusteluryhmiin.

Jäsenyys on voimassa aina maksetun jakson loppuun saakka. Vuosijäsenyydellä ei ole palautus -tai vaihto-oikeutta.

Jespreneurs Oy ei ole velvollinen korvaamaan, mikäli et pysty jostain syystä käyttämään palvelua.

Mikäli valmentaja on estynyt pitämään jonkin valmennuksen tai sen osan määritettynä ajankohtana, sille katsotaan uusi korvaava aika mahdollisimman pian.

JÄSENYYDEN / VALMENNUSOHJELMAN VOIMASSAOLO & MAKSU

Jäsenyydelle sovitaan alkamis- ja päättymisajankohta, kun jäsenyydestä sovitaan. Jäsenyyden aika on 1 vuosi alkamishetkestä eteenpäin. Yleensä aloitusajankohta on ostohetki, mutta sen voi myös määritellä erikseen.

Jäsenyyden voi maksaa kertamaksulla tai erikseen sovitusti osissa. Riippumatta maksutavasta, jäsenyyteen sitoudutaan vuodeksi. Mikäli maksusuunnitelman yksikin maksuerä viivästyy ja suunnitelmaa ei noudateta, myyjällä on oikeus eräännyttää koko avoin saatava ja periä sitä kuluineen ja korkoineen.

POISSAOLOT

Jäsenyyteen ja valmennusohjelmaan kuuluvat osiot on tarkoitettu hyödynnettäväksi jäsenyyden aikana.

Osallistujan poissaoloja valmennuspuheluista, valmennuksista tai sen osioista ei korvata. Järjestäjä ei ole velvollinen korvaamaan/hyvittämään rahallisesti osioita, mihin et ole ole päässyt paikalle tai mitä et ole hyödyntänyt jäsenyyden aikana.

TAKUU

Kohti Unelmia Akatemian jäsenyyden ostaessasi ostat jäsenyyden vuodeksi eteenpäin ostopäivästä / itse oston yhteydessä merkkaamasta aloituspäivästä eteenpäin.  

Ostolla ei ole palautusoikeutta. Kohti Unelmia Akatemian jäsenyydellä on kuitenkin 6kk takuu käytössä alla olevin ehdoin. 

Lupaamme 30% myynnin kasvun ensimmäisen kuuden kuukauden aikana kuukausimyynnissäsi verrattuna aloituskuukauttasi edeltävän kuukauden myynteihin. Takuu ei päde sesonkibisnestä tekeviin yrityksiin - nämä sovitaan erikseen aloituskartoituksen yhteydessä. Mikäli teet yhdessä sovitut toimenpiteet (tarkennetaan aloituskartoituksen tehtyäsi ensimmäisen valmennuspuhelun yhteydessä) ja osallistut prosessin mukaisiin tapahtumiin kuten jäsenpuhelut 1krt / kk, mastermind pienryhmätyöskentely, sisäiset webinaarit 1krt / kk, jäsenpäivät (vähintään 2krt / 6kk) ja osallistut aktiivisesti viikottain keskusteluryhmissä toimintaan. Tuplaa Tulokset -verkkokurssi tulee käydä ensimmäisen 2kk aikana lävitse aloituksesta. Muut toimenpiteet sovitaan erikseen aloituskartoituksen yhteydessä. 

Mikäli et edellämainituista tehdyistä toimenpiteistä huolimatta nosta myyntejäsi yksittäisessä kuukaudessa 30% ylemmäksi (verrattuna aloittaessasi olevaan kuukausimyyntiin) kuuden ensimmäisen kuukauden aikana, niin saat rahasi takaisin ja pitää vuosijäsenyyden vuoden loppuun asti itselläsi.

VASTUUT JA VELVOITTEET

Tämä jäsenyys on todistetusti pystynyt auttamaan ihmisiä saavuttamaan haluamiaan tavoitteita. Jäsen ymmärtää, että meidän vastuulla on järjestää sovitut ja luvatut valmennukset ja puitteet ja, että viime kädessä jäsen itse vastaa omista tuloksistaan.

Jäsen ymmärtää, että suurimmat hyödyt valmennuksesta todennäköisimmin saavuttaa viemällä käytäntöön kursseilla, tapahtumissa ja tapahtumissa opittuja asioita.

Jäsenyyden alkamisen jälkeen, osallistumista tai osallistumiseen liittyviä maksuvelvoitteita ei voi peruuttaa.

RAJOITUKSET

Asiakas sitoutuu käyttämään valmennuksiamme vain ei-kaupallisiin tarkoituksiin.

Omien tuotteiden ja palveluiden markkinointi ja markkinointimateriaalin jakaminen myyjän järjestämissä tapahtumissa on kielletty. Markkinoinnista on sovittava aina etukäteen hankkimalla markkinointipaketti.

ONGELMATILANNE JA RIITAISUUKSIEN RATKAISEMINEN

Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme kaikissa ongelmatilanteissa.

Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa. Kuluttajansuojalaissa tarkoitetulla kuluttajalla on kuitenkin oikeus nostaa kanne sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä käyttäjällä on kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka. Jollei käyttäjällä ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa.

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia pois lukien sen kansainvälisyksityisoikeudelliset lainvalintaa koskevat säännöt.

bottom of page