top of page
Mountain Lake
Tuplaa_tuloksesi_verkkokurssi_.png

ERIKOISTARJOUS VAIN WEBINAARISSA OLEVILLE 

VERKKOKURSSIN SISÄLTÖ:

Tämän kurssin avulla keskityt yritystoimintasi oleellisimpiin kulmakiviin ja sitä kautta tuplaat tuloksesi alle 6 kuukaudessa. Saat käyttöösi inspiroivan Menestyjän Kartanon menetelmän, joka mullistaa tapasi rakentaa bisnestäsi.

ALOITUS:

💎 Aloitusvideo: ohjeet ja työkirja

KURSSILLA KÄYTÄVÄT TEEMAT:

🏰 1: Kivijalka | Sinun ja yrityksesi sisäinen maailma

🏰 2: Ahaa | Minkä ongelman ratkaiset

🏰 3: Unelma-asiakas | Kuka on oikeasti tärkein asiakas sinulle

🏰 4: Sisäänkäynti | Kanavat ja Markkinointi

🏰 5: Aula | Ihastuta

🏰 6: Kahvihuone | Luottamuksen rakentaminen

🏰 7: Rahapaja | Talous ja katteet

🏰 8: Myynnin portaat | Myynnistä innostavaa

🏰 9: Allasosasto | Ihmiset ja resurssit

🏰 10: Kattoterassi | Visio

🔮 11: Mikä fokukseen?

Sisältää verkkokurssin videoineen, tehtäväsivut ja täytettävän Menestyjän Kartano -digityökalun.

Blue Water

Moikka, olen Johannes Laine: yrittäjyys sparraaja ja bisnesvalmentaja. Tiivistin yhdessä tiimini kanssa parhaan osaamisemme ja oppimamme yhteen kolmen viikon verkkokurssiksi Tuplaa Tulokset, joka perustuu Menestyjän Kartanon menetelmään (äärimmäisen yksinkertaiseen tapaan luoda omaa unelmabisnestä niin, että osaat keskittyä vain kaikkein tärkeimpään). Menestyjän kartano on yksinkertaistetusti ainoa suunnitelma, jota tarvitset menestymiseen, jos teet sen kerralla hyvin. Mikä parasta, se on inspiroiva ja erilainen tapa selkeyttää omaa bisnestä!

Tämä ei ole mitään hokkuspokkusta tai erikoista.

Kyseessä on hyvin yksinkertainen menetelmä. Sun täytyy vain tehdä oma osuutesi, me kysymme oikeat kysymykset ja annamme sinulle työkalut unelmasi toteuttamiseen. Sinä pystyt siihen, samoin kuin lukuisat muut yrittäjät ovat pystyneet ohjeillamme! (lue palautteita alempana)

menestyjan_kartano_Kohti Unelmia Akatemia.jpg
Tehtävkirja Kohti Unelmia Akatemia.png

Kurssin avulla vältät nämä virheet ja muutat ne menestykseksi

Hyödyntämällä Menestyjän kartanon menetelmää vältät 4 yleisintä virhettä, jotka estävät sinua tuplaamasta tulostasi:
 

 • Keskitytään epäolennaisiin asioihin, eli olet aina töissä, tällöin toimintatapasi sammuttaa intohimon liekkisi -> kurssilla opit mikä on oleellista ja tiedät mihin (3 menestyjän avaimeen) kannattaa keskittyä eniten, joilla saat suurimman tuloksen. Meidän kaikkien toiminnassa on löydettävissä muutama asia, joihin keskittymällä voi muuttaa lähes kaiken. 
   

 • Et oikeasti tunne unelma-asiakastasi, etkä näin osaa puhutella häntä viestinnässäsi --> kurssilla opit määrittämään unelma-asiakkaasi syvemmältä tasolta ja luot unelma-asiakasprofiilin tekniikalla, jonka ansiosta asiakkaasi rakastuu tuotteeseesi ja ymmärtää sen hyödyn
   

 • Et ole luonut ja määritellyt oman toimintasi tärkeimpiä periaatteita, jolloin kaikki tuntuu yhtä tärkeältä ja tekemisesi on epäselkeää ja epäjohdonmukaista. Menestyjän ja häslärin erottaa se, että menestyjä sanoo enemmän ei kuin kyllä, sillä menestyjä filtteröi kaikki ehdotuksen 5 periaatteen filtterin läpi --->  kurssilla opit miten luot 5 periaatteen pohjan bisneksellesi ja näin elämällesi. Tiedät mille sinun tulee sanoa kyllä ja mille ei
   

 • Mutkutellaan ja sitkutellaan vuosia, ennen kuin uskalletaan oikeasti tavoitella isoa unelmaa --> Kurssilla näytämme sinulle, miksi tämä kaikki ei ole yhtään niin vaikeaa tai monimutkaista, mitä juuri nyt ajattelet. Kun tiedät mitä sinun tulee tehdä ja edessäsi on selkeä "kartta" saat aivan uudenlaisen rohkeuden tehdä (varsinkin niitä pelottaviakin juttuja, joilla tulet tuplaamaan tuloksesi!)

3H2A4509.jpg
House with Pool

Menestyjän Kartanon 10 huonetta

​Kyllä! Kurssilla pääset oikeasti matkalle kanssani läpi Menestyjän Kartanon kaikkine huoneiden. Tämä ei siis ole mikä tahansa tylsä verkkokurssi, vaan olet kunniavieraani kartanossa! 

 

🏰 Kivijalka

Luodaan sinulle ja yrityksellesi kaiken kantava pohja, jonka avulla pystyt toteuttamaan oikeasti unelmasi. Vahvan perustan päälle on hyvä rakentaa menestyvää liiketoimintaa. 

 

🏰 Ahaa

Tuotteistus palveluistasi, jonka avulla selkeytät asiakkaillesi miksi sinulta kannattaa ostaa. 

 

🏰 Unelma-asiakas

Selvitetään sinun unelma-asiakkaasi ja pureudutaan löytämään ne, joita sinun tulee oikeasti palvella.
 

🏰 Sisäänkäynti

Käydään läpi & etsitään sinulle sopivat kanavat, joista unelma-asiakkaasi löytävät palveluidesi pariin. 

 

🏰 Aula

Onko brändisi kunnossa? Vastaako viestintäsi palveluitasi ja saatko asiakkaan ihastumaan sinuun? 

 

🏰 Kahvihuone

Rakennetaan luottamusta ja käydään läpi keinoja, joilla pystyt rakentamaan vuosia kestäviä asiakassuhteita.
 

🏰 Rahapaja

Parannetaan katettasi erilaisin työkaluin ja metodein. Tässä kohtaa periaatteessa painetaan sulle rahaa lähes tyhjästä. 

 

🏰 Myynnin portaat

Ilman myyntiä bisnestä ei ole. Opit myymisestä tärkeimpiä asioita ja luomme strategiaasi tärkeitä muutoksia. 

 

🏰 Allasosasto

Kuinka luot win-win-win suhteita ja saat yhteistyökumppaneita, joiden vivulla pystyt myymään paljon enemmän tekemättä itse niin paljon. Tämän lisäksi käydään #yhdessä tekemisen merkitystä ja ymmärrät miksi sinun tulee panostaa verkostoosi. 

 

🏰 Kattoterassi

Juhlitaan, ollaan kiitollisia ja varmistetaan, että olemme matkalla kohti unelmia.

BONUKSET KUN OSTAT NYT

Saat päivän kestävän BisnesBootcampin (ovh. 299 euroa) ilmaiseksi.

 

Tilaisuus Helsingissä.

Saat maksuttoman valmennuspuhelun Kohti Unelmia Akatemian tiimiltä.

(Arvo 250€)

Tuplaa_tuloksesi_verkkokurssi_Kohti Unelmia Akatemia.png
Ei paketteja saatavillaKun palvelupaketteja on ostettavissa, näet ne täällä.

VERKKOKURSSIN SISÄLTÖ:

ALOITUS:

💎 Aloitusvideo: ohjeet ja työkirja

KURSSILLA KÄYTÄVÄT TEEMAT, ELI MENESTYJÄN KARTANON HUONEET:

🏰 1: Kivijalka | Sinun ja yrityksesi sisäinen maailma

🏰 2: Ahaa | Minkä ongelman ratkaiset

🏰 3: Unelma-asiakas | Kuka on oikeasti tärkein asiakas sinulle

🏰 4: Sisäänkäynti | Kanavat ja Markkinointi

🏰 5: Aula | Ihastuta

🏰 6: Kahvihuone | Luottamuksen rakentaminen

🏰 7: Rahapaja | Talous ja katteet

🏰 8: Myynnin portaat | Myynnistä innostavaa

🏰 9: Allasosasto | Ihmiset ja resurssit

🏰 10: Kattoterassi | Visio

🔮 11: Mikä fokukseen?

Sisältää 3 viikon verkkokurssin videoineen, tehtäväsivut ja täytettävän Menestyjän Kartano -digityökalun.

PLUS BONUKSET!

KURSSIN VOI ALOITTAA HETI

Maksun voi suorittaa millä tahansa kortilla (ei tarvitse olla luottokortti). Jos kysyttävää, laita meille viestiä akatemia@kohtiunelmia.fi

Voit ostaa myös osamaksulla Klarnan kautta.

 

 Hintaan lisätään alv 24%. Verkkokurssin videomateriaalit ovat käytössäsi vuoden ostohetkestä ja kurssilta saamasi tehtävät ja työkirjan saat kokonaan omaksesi. Maksulla ei ole palautusoikeutta. 

HUOM. Kurssi on itseopiskeltava, eli käyt kurssia ohjeillamme lävitse itsenäisesti. Kurssi ei sisällä livevalmennusta tai yksilövalmennusta. Kurssin voi käydä omaan tahtiin läpi, eli sitä ei tarvitse käydä 3 viikossa.

Maksa

TUPLAA TULOKSET KURSSISTA SANOTTUA

VAAKA 1200x628 VALMIIT mark.matskut JES TOOLS (2).jpg

Maria Kämppi, Musiikkialan yrittäjä

"

"

Menestyjän Kartano -työkalun avulla onnistuin tekemään sen verran hyvän liiketoimintasuunnitelman, että sain myönteisen päätöksen starttirahahakemukseen. Pelkästään se oli tuhansien eurojen arvoinen asia minulle. Onneksi uskalsin panostaa tähän täysillä.”

referenssit Maria Kämppi Kohti Unelmia Akatemia

Theo Raukomaa

"

"Kurssi auttoi minua hahmottamaan paremmin kokonaisvaltaisesti liiketoiminnan eri osa-alueita ja näkökulmia mitä pitäisi huomioida.

 

Kokeneenakin yrittäjänä kun tuntuu, että ilman ohjaavaa kättä herkästi into pinkeänä käyttämässä kaiken ajan siihen, että pohtii itselle kaikista mielenkiintoisimpia tai helpoimpia aiheita ja unohtaa ne ei niin mielenkiintoiset, mutta kuitenkin liiketoiminnassa hyvinkin merkitykselliset aiheet"

Theo_Raukomaa.jpeg

Saana Paadar & Jyri Nieminen

"

"Tosi maanläheinen ja silmiä avaava tapa päästä kiinni yrittäjyyteen, vaikka oma yritys on vielä ajatuksen tasolla. Yrittäjätaustaiset valmentajat ovat saaneet ammattitaitonsa ja kokemuksiensa kautta innostumaan ja uskomaan omaan yritysideaan. avoinsta keskustelua, kyseenalaistami, sparraamista hyvässä suhteessa. Voimme suositella kaikille aloitteleville ja alussa oleville yrittäjille" 

 

Saana Paadar ja Jyri Nieminen

saana ja jyri.jpeg

Eetu, Musiikkialan yrittäjä

"

Ennen koronaa 80% tilauksista tuli inboundina ilman sen kummempia ponnisteluita. Sitten rajoitukset iskivät ja keikat loppui kuin seinään. Se hätkähdytti. Tajusin että tarvitsen kipeästi apua. Johanneksen sparraus antoi tarvittavat keinot ja rohkeuden että uskalsin alkaa tekemään hommia itse. Nyt on enemmän keikkaa, mutta sillä isolla erolla että nyt 80 % tulee aktiivisesta omasta tekemisestä ja 20 % inboundina. Tää muutos on tuonut hurjasti itseluottamusta lisää yrittäjyyteen! Kiitos Johannes!”

Moikka! Kurssin takana olen mm. minä, Johannes (tai tuttavallisemmin Jaguaari) se on mun taistelijanimeni, josta saan virtaa. Sanovat, että kannan paljon positiivista asennetta, iloa ja energiaa mukanani.​  Aloin yrittäjäksi, koska halusin vapaasti määrittää sen, mitä teen, milloin teen, miksi teen, missä teen. Jos haluat menestyä, kasvattaa bisnestäsi tai toteuttaa unelmasi, I got you!  

 

Olen yksi Kohti Unelmia Akatemian perustajista ja toimin pienyrittäjien bisnesvalmentajana. Olen myös mukana mm. yrityksissä Happyfood&people,  Ohakune Kombucha, Tilitoimisto Kohti Unelmia. Mottoni on Dream - Plan - Do. Unelmoin isosti, mutta kaikkein eniten tykkään tehdä. Ja sitä teenkin, tahkoan aamusta iltaan nauttien joka hetkestä. Parasta on saada aikaan jotain merkityksellistä. Joka päivä haluan saada ympärille iloa, naurua ja uskoa omaan tekemiseen. 

 • Pienyrittäjien bisnesvalmentaja

 • Daddy ja puoliso 

 • Työllistänyt satoja työntekijöitä yritystensä kautta

 • Intohimona elää, auttaa ihmisiä toteuttamaan omia unelmia ja nauttia matkasta

Kopio tiedostosta 9C0A8634.jpg

Miksi tätä mahdollisuutta ei kannata ohittaa?
 

Voit jatkaa yksin tekemistä, kaivaa kysymyksiin vastauksia internetistä tai ostaa apuja ammattilaisilta. Mikäli päädyt ostamaan apuja, niin mieti kannattaako sinun panostaa moninkertainen hinta yksilövalmennuksesta heti vai kannattaako ensin investoida verkkokurssiin, jonka avulla pystyt jo tuplaamaan tuloksesi, jopa alle kuudessa kuukaudessa (jos toimit ohjeiden mukaisesti). Verkkokurssin avulla parannat varmuudella katettasi, myyt enemmän, teet arjestasi selkeämpää ja toteutat unelmasi nopeammin.

yhteisö.jpg

Kohti Unelmia Akatemia on yhteisö kasvuhaluisille pienyrittäjille. 

Meidän missio on mullistaa tapa menestyä yrittäjänä. Oikeilla työkaluilla sinä voit luoda oman menestyksesi, oman tyylisi ja nauttia matkasta enemmän kuin kuvitteletkaan. Kun löydät sinulle sopivat työkalut ja ihmiset, lähes mikä tahansa on mahdollista. 

Olet yhden askeleen päässä... 

Let´s go

Panoramic Scenery

Aloita matkasi nyt!

Hyödyt kurssilta:

 • Opit keskittymään oleelliseen ja kirkastat fokuksesi
  Kurssilla opit mikä on oleellista ja tiedät mihin (max. 3 tärkeimpään osa-alueeseen) kannattaa keskittyä eniten, joilla saat suurimman tuloksen. Meidän kaikkien toiminnassa on löydettävissä muutama asia, joihin keskittymällä voi muuttaa lähes kaiken. 
   

 • Opit tuntemaan unelma-asiakkaasi syvän tason
  Kurssilla opit määrittämään unelma-asiakkaasi syvemmältä tasolta ja luot unelma-asiakasprofiilin tekniikalla, jonka ansiosta asiakkaasi rakastuu tuotteeseesi ja ymmärtää sen hyödyn.
   

 • Tiedät toimintasi 5 periaatetta
  Kurssilla opit miten luot 5 periaatteen pohjan bisneksellesi ja näin elämällesi. Tiedät mille sinun tulee sanoa kyllä ja mille ei.
   

 • Nytku asenne
  Kurssilla näytämme sinulle, miksi tämä kaikki ei ole yhtään niin vaikeaa tai monimutkaista, mitä juuri nyt ajattelet. Kun tiedät mitä sinun tulee tehdä ja edessäsi on selkeä "kartta" saat aivan uudenlaisen rohkeuden tehdä.
   

 • Tuplaat tuloksesi
  Kun toimit ohjeidemme mukaan, sinun on mahdollista tuplata tuloksesi alle puolessa vuodessa

Tehtävkirja.png
bottom of page