top of page

Tiivistelmä Brändäys-boxista (alempana pidempi)

Candy Cotton
Erotu_sisallolla_ja_menesty_somessa_Jenna_Mattjus_jestools_verkkokurssi.png

KURSSIN VOI ALOITTAA HETI

VERKKOKURSSI PÄÄPIIRTEITTÄIN:

➡️ Perusteet sisällöstä ja mitkä kaikki asiat vaikuttavat sisältöön

➡️ Mitä, kenelle, missä ja miksi

➡️ Suunnitelman tekeminen ja työkalut sisällön tekemiseen

➡️ Se Sisältö

➡️ Vinkit, miten erotut joukosta

Sisällöllä on väliä. Yrittäjänä tärkeää on etenkin tehdä oikeita asioita, mahdollisimman vähällä vaivalla ja saavuttaa siten vielä hyviä tuloksia. Erotu sisällöllä ja menesty somessasi! Nappaa vinkit haltuun tämän kurssin avulla.

Alempaa näet yksityiskohtaisemman kurssin sisällön ja miksi tälle kurssille kannattaa ehdottomasti tulla!

Sunset Views
Oman yrityksen perustaminen saattaa olla suuri ja pelottava askel kohti omia urahaaveita. Sanoittamisen vaikeus iskee kuitenkin meille jokaiselle ja tulemme huomaamaan, ettei markkinointi tuotakaan niitä tuloksia, mitä oli tarkoitus saavuttaa. Saatat laittaa suuren määrän rahaa mainoksiin, jotka eivätkään tuota tulosta. Missä on vika? Sisällössä. Hyvä ja erottuva sisältö auttaa sinua saavuttamaan tuloksia jopa ilman markkinointibudjettia. Se vaatii harjoitusta ja treeniä, kuten mikä tahansa laji onnistuakseen. Mutta kun löydät oman tapasi onnistua, erotut joukosta ja saatat olla tulevaisuudessa oman toimialasi timantti. Ja mikä parasta: teet sen luontevasti, helposti ja edullisesti.
MattJustBoost-K29-Edit.jpg

Kurssin hyödyt

Löydät keinot puhutella juuri omia asiakkaitasi mielenkiintoisella ja rohkealla tavalla. Ymmärrät sisällöntuotannon merkityksen koko yrityksesi toiminnan kannalta ja saat paljon vinkkejä erottuvan sisällön tekemiseen.

White Background

Palaute

"Jennalla on taito löytää se olennainen, ja katsella tilannetta laatikon ulkopuolelta. Hän ei pelkää heitellä ideoita ja haastaa miettimään omaa kehittymistä ja taitoja ja että onko se oma ajatus tästä kaikesta sittenkään se oikea. Jennaan on helppo luottaa ja avata omia toiveita hänelle."

-Pirjo

Palaute

"Olen tuntenut Jennan jo vuosia. Pitkä työkokemus ja ratkaisukeskeinen asenne tekevät hänestä rautaisen ammattilaisen ja joustava, iloinen ja huumorilla höystetty luonne tekevät yhteistyöstä hauskaa ja mutkatonta."

-Pauliina

Palaute

"Uusien toimintatapojen löytäminen on Jennalle luontaista. Jennan kanssa on helppo työskennellä ja ongelmatilanteissa hän lähtee hakemaan rohkeasti toimivaa ratkaisumallia."

-Kimmo

Image by Linus Nylund

TULOKSIA:

Alle 3 kk LinkedIn yritystilin perustamisesta MattJust Boost It tili on Linkedin TOP 1000 yritystilin sijalla 531, samalla sivulla tilastossa mm. Samsung, Telia, Staffpoint ja Siemens.

 

3 kk Blogi, Facebook ja Instagram yhdistelmällä asiakkaan kalenteri täyteen 8 kk ajaksi, tuplattiin liikevaihto ja työntekijämäärä.

Beverage Mug and a Laptop
Erotu_sisallolla_ja_menesty_somessa_Jenna_Mattjus_jestools_verkkokurssi.png