top of page
Image by Microsoft 365

VINKIT, EDUT JA ALENNUKSET
KASVUHALUISILLE PIENYRITTÄJILLE,

OLKAA HYVÄ!

Jos perässä lukee VAIN JÄSENILLE, niin se tarkoittaa sitä, että etu on nähtävillä kurssialustan kautta Kohti Unelmia Akatemian jäsenille

VERKKOKURSSIT & VALMENNUKSET

 

MAKSUTON SPARRAUS BISNESCOACH SAMI KOKKOSEN KANSSA (arvo 124€) VAIN JÄSENILLE

Maksuton talous -sparraus Accountor asiantuntijan kanssa (arvo 150€) VAIN JÄSENILLE

 

VARAPUU ONLINE 30 PÄIVÄÄ MAKSUTTA

Varapuu Onlinessa opit rahasta, sijoittamisesta, asuntosijoittamisesta, bisneksestä ja itsestäsi. Lämmin suositus kokeilemaan. Klikkaa Varapuun sivuille ja lähde opiskelemaan talousasioita!

 

SAA MITÄ HALUAT / USKALLA INNOSTUA ITSENSÄ KEHITTÄMISEEN JÄSENYYS 1KK MAKSUTTA VAIN JÄSENILLE

Opi hyödyntämään toimivia työkaluja elämäsi ohjaamiseen ja saavuta tavoitteesi nopeammin ja varmemmin kuin ennen. Mukana matkallasi itsensä kehittämisen pioneeri Ilkka Koppelomäki!

 

 

PALVELUT

MAKSUTON ALOITUSKARTOITUS VAIN JÄSENILLE

Kohti Unelmia Tilitoimisto tarjoaa uusille asiakkaille ensimmäisen kuukauden kirjanpidon maksutta

https://www.kohtiunelmiatilitoimisto.fi/

Innovaatiosetelihaku.fi

Kun tarvitset apua innovaatiosetelin hakemisessa ja projekteissa.

Somenatiivi

Haluatko lisää asiakkaita maksetun mainonnan avulla? Justus laittoi Johanneksen kalenterin sekaisin tammikuussa vain 10 päivän aikana. Samaa en uskalla luvata, mutta suosittelen Justusta edullisena vaihtoehtona kokeilla vastaavia tuloksia ja saat meidän ystävänä huikeat edut kaupanpäällisenä. Tsekkaa koko paketti maksetun mainonnan käyttämisestä Somenatiivin sivuilta.

Plusprint.fi (Tämä on enemmänkin suositus kuin etu)

Kun tarvitset painotuotteita niin hinta, palvelu ja laatu kohtaa tässä. Soita tai pistä viestiä Tommille ja kerro terveiset toki :) 

Tommi Laaksonen

Liiketoimintajohtaja
+358 400 708 785

tommi.laaksonen@plusprint.fi

SUMUP MAKSUPÄÄTE 20 € SEKÄ ALHAINEN 0,99% MAKSULIIKENNEPROVIKKA (Maksupäätteen arvo 39€+alv) HUOM. vain uusille SumUp tileille. VAIN JÄSENILLE

SumUp käyttöön alhaisella 0,99% provikalla. Käy rekisteröitymässä tästä linkistä: https://sumup.fi/kohtiunelmia/  

QRED

Hanki luottokortti tai yrityslaina nopeasti. Saat ensimmäisen kuukauden lyhennysvapaata kun haet täältä

"Monesti yrityskortit perinteisestä pankista yli 10€ / kk vaikka et käyttäisi edes sitä. Tämä tekee yli 100€ vuodessa. Vaihtamalla Qredin luottokorttiin säästät siis yli 100€ vuodessa."

ILONA.WORKS

Kun haluat säästää TYEL -maksuissa, tietää YEL -asioista, kilpailuttaa eri palveluita ja saada toisen tekemään isoimman työn puolestasi, niin ota yhteyttä suoraan ilona.works Axeliin: axel.lindell@ilona.works +358 41 544 6022 ja kerro taikasana "kohtiunelmia" niin Axel antaa sinulle erityisen hyvää palvelua + saattaa tarjota minulle lounaan kuohuvan kera kiitoksena. <3 Tai täytä suoraan lomake: https://www.kohtiunelmia-akatemia.fi/kilpailutatyel

 

Isolta

  • Uudet yrittäjät saavat Isoltan maksullisen laajuuden kolmeksi kuukaudeksi ilman kuukausimaksua. Edun voi hyödyntää käyttämällä rekisteröimisessä koodia: aloittavan etu (VAIN JÄSENILLE)

 

eTasku

  • Toimita kuitit, matkalaskut ja dokumentit helposti kirjanpitäjällesi eTaskulla. Kampanjakoodilla yrittaja saat eTaskuun -25% alennuksen ensimmäisestä vuodesta. *Tarjous koskee vain uusia eTaskun asiakkaita. (VAIN JÄSENILLE)

Lakihelppi

  • Lakihelpillä saat juristin henkilökohtaista lakiapua helposti, nopeasti ja kiinteällä hinnalla. Autamme monipuolisesti niin yritys-, kuin henkilöasiakkaita. Juristimme palvelevat kaikkia asiakkaita aina henkilökohtaisesti. Kohti Unelmia -asiakkaille Lakihelpin kaikki kiinteähintaiset palvelut -10% alennuksella. (VAIN JÄSENILLE) 

RUOKA & HYVINVOINTI

PUHDAS+ ALENNUSKOODI -25%

Käytä koodi "kohtiunelmia" kun haluat hyödyntää Puhdas+ alekoodin Puhdas+ verkkokauppaan.

 

KETOKAMU.FI ALENNUSKOODI -25%

VAIN JÄSENILLE

 

PUHTI.FI

Koodilla "kohtiunelmia" saat -10% kaikista testeistä. Suosittelen testaamaan 1-2 kertaa vuodessa verikokeiden avulla mitä kehossasi tapahtuu ja kuinka hyvin voit. Testin avulla voi löytää yllättäviä syitä jos esimerkiksi väsyttää liian usein...

 

Tulossa lisää... JA ehdota minne haluaisit alennuksen tai muun edun, niin pyritään toteuttamaan <3 

bottom of page