top of page

Yrittäjyyden Vallankumousviikko huhtikuu 2024

Julkinen·379 jäsentäMoikka! Olen jo yli 20 vuotta toiminut yrittäjänä, kotiseutuna Etelä-Karjala. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä toimin eri kunnissa kulttuurisihteerinä ja kulttuurituottajana.

Meillä on mieheni kanssa kulttuuri-, tapahtuma- ja ohjelmapalveluyritys CreativeKaiku ja tuotamme mm. kunnille kulttuuripalveluja (tärkein asiakas tällä hetkellä Luumäen kunta, jolle tuotamme koko yleisen kulttuuritoimen palvelut). Lisäksi tuotamme luontoon liittyviä matkailun ohjelmapalveluja, jotka eivät ole vain ihan tavanomaisia metsäretkiä. Ohjelmapalvelumme sisältävät mm. metsiin liittyvää mytologiaa, tarinoita, kulttuuria ja perinteitä. Keikkailemme myös metsätonttuina mm. kouluissa ja päiväkodeissa; pidämme työpajoja, konsertteja ym. Kotisivujamme ollaan uudistamassa, mutta voihan noita vanhojakin vilkaista: www.creativekaiku.fi :)

Haasteita tällä alalla on viime aikoina riittänyt; korona pysäytti toiminnan kaikilla tuottamillamme sektoreilla kokonaan ja nyt maailman tilanne on vaikuttanut juuri tänne itäiseen Suomeen aika lailla. Sitkeästi, vaikealla alueella, vaikealla sektorilla, seilaamme silti eteenpäin, sillä meillä on kova palo tähän työhön ja halu tuottaa palveluillamme elämyksiä, mahtavia kokemuksia ja iloa edelleenkin.

Markus Kiuru
Johannes Laine
Ville Rantanen
Katja Tuulari

Tervetuloa :-)

Like

Tietoja

Verkostoidutaan & sparrataan toisiamme KOHTI UNELMIA 🚀 Tämä...
bottom of page