top of page

Yrittäjyyden Vallankumousviikko huhtikuu 2024

Julkinen·379 jäsentä

Moikka, Facebookin kautta bongasin tämän Akatemian, nyt lienee sitten aika yrittäjän esittäytymiselle ja verkostoitumiselle. Olen Roni, 30-vuotias sivutoiminen yrittäjä Nokialta Tampereen kupeesta. Tällä hetkellä toimin vielä päätoimisesti myyntipäällikkönä teollisuuden maahantuonnin parissa. Ns. oma yritykseni Shapetech Oy tekee alihankintana laserkaiverrusta sekä -leikkausta hiilidioksidi lasereilla sekä lastuavaa työstöä CNC:llä.

Valmistamme mm. puusta ja muoveista monenlaisia tuotteita alihankintana yrityksille sekä omaan verkkokauppaamme. Yrityksille ja tapahtumiin teemme perinteisen alihankintatyön lisäksi kylttejä, logoja, koristeita ja opasteita, jonkin verran opasteita on päästy tekemään myös hotelleihin. Kuluttajille kohdennettu verkkokauppamme on vielä tuore sekä melko rajatulla valikoimalla varustettu, mutta positiivisen vahvasti kasvava.

Verkkokauppamme löytyy osoitteesta: www.designpuu.fi Olen myös yrittäjänä toisessa yrityksessä, millä teemme alihankintana elektroniikankomponenttien sekä piirilevyjen suojausta mm. kosteutta, lämpötilan vaihtelua tai esim. pitkäkyntisiä vastaan. Mikäli koet, että teillä voisi olla tarvetta meidän palveluille ole ihmeessä yhteydessä! Minut saa kiinni: designpuu@designpuu.fi / 0453588464 Aurinkoista kevättä!🌞 -Roni

Minihelsinki
Tiina Suutari
Johannes Laine
S

Tietoja

Verkostoidutaan & sparrataan toisiamme KOHTI UNELMIA 🚀 Tämä...
bottom of page