top of page

Yrittäjyyden Vallankumousviikko huhtikuu 2024

Julkinen·379 jäsentä
Jennitokolaphoto
Jennitokolaphoto

Olen Jenni, 38-vuotias perheen äiti Mäntsälästä.


Olen valokuvaaja ja Studioni sijaitsee Uudellamaalla Mäntsälän keskustassa. Tällä hetkellä teen kovasti töitä yrittäjyyden eteen, jotta voisin tehdä yrittäjyyttä täysipäiväisesti.


Olen se, joka ei suunnittele elämää liiaksi eteenpäin, vaan luottaa elämään. Kaikella on aikansa ja kaikella on tarkoituksensa. Niin oli myös minun studioni avaamisella.

Kun äitiysloman jälkeen ei ollutkaan töitä tarjolla työpaikassani, näin mahdollisuuden hakea starttirahaa ja kokeilla siipiä yrittäjänä.


Näin ollen yksi unelmistani täyttyi kesällä 2023 kun pääsin avaamaan oman studioni. 💕 Voisi todeta, että kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu.


Luonteeltani olen aito, iloinen, positiivinen ja helposti lähestyttävä. Olen aito oma itseni niin töissä kuin vapaa-ajalla. En pyri täydellisyyteen, sillä kenenkään ei tarvitse olla täydellinen. Parasta on se kun ihminen elää omannäköistä elämää ja tekee sitä mistä itse tykkää. Ei niin kuin muut ajattelevat.


Suhtaudun työhöni intohimolla ja rakkaudella. Valokuvaajana pääsen toteuttamaan omaa visuaalisuuttani ja kauneutta. Innostun helposti ja lähden kokeilemaan uusia ideoita nopealla aikataululla. En pelkää myöskään epäonnistua - ilman kokeilemista, ei voi onnistua.


Odotan kovasti viikkoa ja sitä mitä eväitä se antaa minulle.


Minut löytää somesta

@Jennitokola_valokuvaaja


www.jennitokola.com


Unelmoidaan ja tehdään unelmista totta!


-Jenni


Sari S-J
Johannes Laine
Ville Rantanen
Katja Tuulari

Tietoja

Verkostoidutaan & sparrataan toisiamme KOHTI UNELMIA 🚀 Tämä...

jäsentä

bottom of page