top of page

Yrittäjyyden Vallankumousviikko huhtikuu 2024

Julkinen·379 jäsentä
Niina Järvinen
Niina JärvinenMoikka, olen Niina, visuaalinen suunnittelija ja valokuvaaja Kukkia Design -yrityksen takana. Suurin intohimoni tällä hetkellä on luoda yrityksille herkullisia, vahvoja ja houkuttelevia visuaalisia ilmeitä ja verkkosivuja. 🔥


​Olen aina haaveillut luovasta työstä ja olenkin ehtinyt opiskelemaan muoti- ja vaatesuunnittelua ja jopa aikoinaan perustamaan oman tatuointistudion, jota pyöritin iltaisin työskenneltyäni päivät lastentarhanopettajana päiväkodissa. 


Kuopuksemme kanssa hoitovapaalla ollessani päätin tarttua härkää sarvista ja lähdin opiskelemaan haaveilemaani luovaa ammattia. Vuonna 2020 valmistuin Helsinki Design Schoolista graafiseksi suunnittelijaksi ja perustin oman visuaalisen suunnittelun toimiston Kukkia Designin.


Valokuvaus on ollut rakas harrastus vuosien ajan ja visuaalisen suunnittelun toimistoa perustaessani, tuntui luonnolliselta liittää valokuvaus osaksi palveluitani. Parin vuoden aikana valokuvaus on haukannut suuren osan toimistoni töistä. Kukkia Photography onkin vähän kuin Kukkia Designin tytär.


Olen päässyt tekemään yhteistyötä huikeiden yrittäjien kanssa. Matkani visuaalisena suunnittelijana on vasta alussa, mutta luulenpa, ettei tässä työssä koskaan tule valmiiksi, vaan aina löytyy uutta opittavaa.

Heidi Rissanen
Heidi Ruoho
Mikael Suovirta
Maria Taari

Tietoja

Verkostoidutaan & sparrataan toisiamme KOHTI UNELMIA 🚀 Tämä...
bottom of page