top of page

Yrittäjyyden Vallankumousviikko huhtikuu 2024

Julkinen·379 jäsentä

Moi.

  • Olen Evelin Aigro.

  • √Ąiti ja yritt√§j√§.

  • Evelynn Beauty on √§idin ja tytt√§ren pieni kauneushoitola J√§rvenp√§√§ss√§, Suomessa. Sijaitsemme vain kilometrin p√§√§ss√§ J√§rvenp√§√§n rautatieasemalta. Valitettavasti rakennuksessamme ei ole hissi√§, mutta esteett√∂m√§n kulun tarpeessa voit pyyt√§√§ kotik√§ynti√§! Tarjoamme monipuolisia kauneudenhoitopalveluita:

  1. Plasmakynähoito: Silmäluomien kohotukseen ja ryppyjen häivytykseen.

  2. Microblading, light microblading, ombre ja yhdistelmäkulmien kestopigmentointi: Palveluita kuten korjauskäsittelyjä ja muotoilua.

M L
Antti Leponiemi
Antti Leponiemi

Moi kaikki!

Oon Antti Leponiemi, hyvinvointi- ja yritysvalmentaja ja oon juuri luomassa uutta valmennuskonseptia asiantuntijayrittäjille, jotka haluaa poistaa turhan jahkailun ja saada enemmän aikaiseksi.


Ja itse asiassa kaipaisin sun apua! Haluaisin kuulla sun kokemuksia tähän liittyen.


Jos oot asiantuntijayrittäjä, viitsisitkö vastata lyhyeen (15min) kyselyyn? Valitsen vastanneista 5 onnekasta, jotka saavat ilmaisen 30min sparrauspuhelun omaan ongelmaansa.

Maria Lella
Jasmin Kyrölä
Johannes Laine
Ville Rantanen

Moikka!

Oon Tara ja toimin pääsääntöisesti koulutettuna hierojana ja DNT:na Tampereella ja nyt järjestän myös messut alan ammattilaisille.


Niinkun monet muutkin ideat, myös messujen idea lähti omasta tarpeesta. En löytänyt sopivia oman alan ammattilaismessuja, joten päätin järjestää itse. Idea lähti pienestä ja on nyt kasvanut ja kehittynyt.

Heidi Ruoho
Maria Lella
M L
Johannes Laine

Autan ihmisiä löytämään rakkauden itsestään ja oman elämäntehtävänsä. Teen mentaalimentorointia ja energiahoitoja. Autan avautumaan todelliselle potentiaalille kaikilla tietoisuuden tasoilla. Tarjoan palveluitani yrittäjille, yrityksille, johtajille, johtoryhmille ja henkilöstölle siitä näkökulmasta, että mikä on henkilöstön sisäisen kasvun merkitys osana liiketoiminnan kasvua. Minkä verran käytät sinun potentiaalistasi? Miten tietoinen olet potentiaalistasi? Minkä verran rakastat itseäsi asteikolla 1-10? Mikäli resonoi tiedostava syvempi matka itseesi, jossa voit elää täyttä elämää sekä työssä että muussa elämässä kestävällä ja hyvinvoivalla tavalla nauttien, niin ota yhteyttä:


Simo Kortesaari

+358451841319 simo.kortesaari@gmail.com

M J
Johannes Laine
Ville Rantanen
Teija Yläranta

Moikka kaikille,

Oon Hanne Imatralta. Olen hyvinvointialan yrittäjä eli personal trainer, joogaopettaja, Reiki hoitaja ja tämän lisäksi toimin valokuvaajana.


Olen mukana hakemassa inspiraatiota ja uusia ideoita. Menestyksen mahdollisuuksia, sillä tällä hetkellä koen olevani hieman kaukana menestyksestä. Haluan ennenkaikkea luoda enemmän vapautta elämääni. Olen kolme talvea asunut Intiassa ja haluan jatkossakin elää elämää niin, että se on mahdollista.


Nettisivuni löytyy osoitteista: www.azureananda.com ja www.hannemaria.com

Sari S-J
Minihelsinki
Heidi Ruoho
Johannes Laine

Hei!

Minulle tuli pakollinen ala vaihto ja puoli vuotta jouduin miettimään mitä teen "isona". Joku sanoi joskus yrityksen perustamisesta, että mieti mikä sai sinut lapsena innostumaan ja minulla se oli eläimet. Entisenä kotieläinpuiston pitäjänä huomasin ongelman rehujen ja tuotteiden tilaamisessa. Ylimääräisiä lähetyskuluja, kun jouduin tilaamaan eri verkkokaupasta, matkat noutamaan tilauksia jne. Päätin siis helpottaa muita saman ongelman kanssa ja perustin lemmikki- ja harraste-eläintarvikkeita myyvän yrityksen. Kultakaloista, hevosiin unohtamatta vuohia ja kanoja. Yritys ei tosin saanut rahoitusta, koska paikkakunta on liian pieni, joten rahoitan sitä tällä hetkellä omilla opiskelijan (markkinointi- ja sisällöntuotanto) tuloillani. Kasvu on siis pienin askelin. Yrityksen nimeksi tuli PetYard ja siihen voi tutustua osoitteessa www.petyard.fi

Etsin myös yhteistyökumppaneita sekä uusia tuotteita jatkuvasti. Saa siis ottaa yhteyttä niiden tiimoilta asiakaspalvelu@petyard.fiMaria Lella
Minihelsinki
Anni
S

Tervehdys,


Mä oon Ottilia ja teen outoa keramiikkaa. Toiminut nyt yrittäjänä reilun vuoden verran.

Instagram: mad.pots

https://www.instagram.com/mad.pots/

Verkkokauppa on avautumassa loppuviikosta.

Anni
Maria Lella
Heidi Ruoho
MAMMA J

Heippa! Olen Koposen Mari Kuopiosta. Hoitoalan ammattilainen, siivous- ja kosmetiikka-alan yrittäjä, joka tavoittelee verkkokurssien tekemistä ihan muiden aiheiden ympärillä.


Olen t√§√§ll√§ hakemassa inspiraatiota ja ty√∂kaluja, katsotaan mit√§ superjuttuja tulevaisuus tuo tullessaan ūüėŹ Aivan huippua olla mukana n√§in ainutlaatuisessa viikossa ja siit√§ eteenp√§in! ūüėČ

Heidi Ruoho
E S
Jemina T
Johannes Laine
Natalia Luna
Natalia Luna

Moikka,


Oon Natalia ja toimin tällä hetkellä parturina Helsingissä. Tavoitteenani on lisätä omaa osaamistani jatkuvasti ja päästä enemmän kouluttamaan myös muita alalla olevia. Olin lähes kuusi vuotta koti-äitinä ja palasin viime syksynä töihin, eli vielä käynnistelen uudestaan työ uraani ja yrittäjyyttä.


M J
Silja Lahti
Minihelsinki
Johannes Laine

Kangasniemen Olli moi! Kevytyrittäjänä tehnyt puolen vuoden ajan PK-sektorille IT-puolen hommia automatisoinnista ihan "perus" IT-tukeen saakka ja kaikkea siltä väliltä. Viimeinen vuosi sisältänyt tekoälyn, tietoturvan ja automaatioiden opiskelua aikalailla ja nyt (vihdoin) tein sen päätöksen, että alan kaupallistamaan tietotaitoani. Onko se sitten verkkokursseja, templateja, verkkosivustoja vai ohjeistuksia, en vielä osaa sanoa. Toivottavasti tämä viikko antaa siihenkin ideoita ja potkua.


Tietotekniikan, myynnin ja markkinoinnin kanssa tullut pyörittyä päälle neljännesvuosisata, joten jotain pientä on saattanut jäädä takataskuun näistä aiheista. Saa ottaa yhteyttä, kysellä tietoteknisistä haasteista ja verkostoitua vaikka LI:n puolella, verkkosivuja en ole vielä julkaissut.


linkedin.com/in/ollikangasniemi


Luonto- ja hyvinvointipalvelut
Minihelsinki
Tiina Suutari
Johannes Laine


Moikka vaan kaikille,


Olipa kiva lukea kuinka erilaisia yrittäjiä ja yrittäjien alkuja täällä on. Joten uskaltaudunpa miekin esittäytymään.

M J
Ansku | TunneFlow
Luonto- ja hyvinvointipalvelut
Sari S-J

Hei!

Olen Natalia Sokko, toimin tuote- ja ruokakuvaajana PK-seudulla.

Odotan innolla vallankumousviikon alkua.

Maria Lella
Luonto- ja hyvinvointipalvelut
Johannes Laine
Ville Rantanen

Eero "eepzi" Keski-Petäjä Helsingistä terve! Olen beatboxaava rakennusinsinööri ja äänenkäytön valmentaja.

Kiva olla mukana! ūü§© Kaikissa √§√§neen liittyviss√§ asioissa autan mieluusti!


Tsemppiä viikkoon!

-Eero

Tmi Sari Kuitunen
Maria Lella
Luonto- ja hyvinvointipalvelut
Johannes Laine

Moikka, olen Kati Kymenlaaksosta, avioliitossa, 3pojan √§iti ja yritt√§j√§n√§ ollut 23 vuotta joista oma kampaamo ollut 18 vuotta. Olen my√∂s hyvinvointivalmentaja. Yritykseni on toiminut aina hyvin, hieman kasvavasti koko ajan, mutta nyt vaan t√§n√§ vuonna tuli sellainen tunne, ett√§ liikevaihdon pit√§isi olla paljon enemm√§n t√§ll√§ koulutuksella, kokemuksella ja ty√∂m√§√§r√§ll√§. Jotain sellaista jotta liikevaihto kasvaa vaikken fyysisesti ole koko aika t√∂iss√§ūüĎćūüŹľ

Minihelsinki
Katja Tuulari
Heidi Ruoho
Sari S-J

Hanne t√§√§ll√§ Kalajoelta heippa ūüĖź


Olen maanviljelijä ja yrittäjä. Perunanviljelyn lisäksi meillä on yritys Paahka, joka valmistaa kuivaruokapusseja ja maa-artisokkasipsejä. Ja meillä on myynnissä myös tuohitöitä ja palapelejä. Kaikkia meidän tuotteita yhdistää maaseutu.

Paahkan lisäksi meillä on myös koneurakointia, eli moneen koriin on hajautettu meidän toiminnat.


Harrastamme soittamista ja moottoripy√∂r√§ily√§. Pit√§√§h√§n ty√∂lle jotain vastapainoakin olla ūüėä

Venla U.
Sari S-J
Maria Lella
Heidi Rissanen

Hei kaikille! Nimeni on Anne ja olen el√§nyt omaa unelmaani jo 20 vuotta. ‚̧ԳŹDo what you love, love what you do‚̧ԳŹ


Unelmani syntyi yli 30 vuotta sitten kun tutustuin suoramyyntiin: voisinpa tehdä tätä työkseni! Asiakaspalvelua, ihmisten kohtaamista, auttamista, tukemista, neuvomista, sparrausta yms. Kesti yli 10 vuotta kun unelmasta tuli totta!


Nyt elän mukavaa elämääni kesämökillä etätöitä tehden (kaupunkikoti on Oulussa) ja uskon että elämä kantaa näinä haastavina aikoina ja että asioilla on tapana järjestyä.


Heidi Ruoho
Sari S-J
E S
Maarit Niemelä

Sari täältä Pohjois-Suomesta moikka!


Olen t√§ll√§ hetkell√§ matkailun parissa ty√∂skentelev√§, mutta yritt√§jyyden ensiaskeleita hyvinvointiteeman ymp√§rille ottamassa ūü§ć Olen p√§√§tt√§nyt, ett√§ t√§m√§ vuosi on kaiken tavoin k√§√§nteentekev√§.


Aiheena digitaalinen markkinointi ja kaikki itsensä kehittämiseen liittyvä kiinnostaa. Verkostoituminen, aivan best!

Heidi Rissanen
Heidi Ruoho
Rasmus Onnelainen
Maarit Niemelä

Olen Sanna-Mari, 48-v mainossuunnittelija (ammattitutkinto), digitaalisen sisällön luoja ja matkailualan vaikuttaja sekä Elmon tuli bilebändin laulaja Espoosta. Alun perin tulen Savon sydämestä Kuopiosta.


Syvennän parhaillani osaamistani digitaalisen markkinoinnin opinnoissa Salon Seudun Ammattiopistossa.


Olen työskennellyt matkailualalla 10 vuoden ajan matkatoimistossa ja mm Egyptissä snorkklausoppaana. Rakastan matkustamista ja uusiin paikkoihin tutustumista. Kaikki rahat ovat enemmän tai vähemmän tullut laitettua maailmalle, joten nyt olisi tarkoitus opintojen aikana katsoa mihin somemaailma/Youtube voisivat viedä minut ja selvittää olisiko minulla rahkeita jopa elättää itseni matkavaikuttajana/UGC sisältöjentuottajana.


Johannes Laine
Sari S-J
Heidi Rissanen
Anu Seppä


Hellou! T√§√§ll√§ kirjoittelee aurinkoinen medianomi, viestinn√§n ja markkinoinnin ammattilainen, Anna. ūüĆě


Aikaisemmalta ammatiltani olen journalisti, nyky√§√§n ty√∂skentelen digimarkkinoinnin parissa. Kirjoittaminen on se mun the juttu, josta sytyn! ūüĒ•