top of page

Yrittäjyyden Vallankumousviikko marraskuu 2023

Julkinen·298 jäsentä
Eeva-Liisa Hjelt
Eeva-Liisa Hjelt

Hei!


Olen osa-aikainen yrittäjä Espoosta. Koulutukseltani olen varhaiskasvatuksen opettaja, auktoritoitu seksuaalineuvoja sekä ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Teen asiakastyötä näiden keskustelupalveluiden merkeissä ja lisäksi minulla on upean ystäväyrittäjäni (terapeutti myös) kanssa tällä hetkellä Kirkkonummella tarjolla ryhmätoimintaa (itsetuntemukseen, läsnäoloon, rentoutumiseen liittyvää). :)


Lisäksi olen kehittänyt syksyn aikana yksilövalmennuspakettia, jonka tarkoituksena on ratkaisukeskeisten työtapojen avulla auttaa asiakasta tutustumaan enemmän itseensä; uskomuksiin, tunteisiin, tarpeisiin, toiveisiin sekä tavoitteisiin oman alkoholisuhteensa avulla. Tiedän, kuulostaa jännittävältä! :D Tavoitteena on lisätä puhetta ja keskustelua alkoholista, suhteesta siihen ja siihen liittyvästä kulttuurista sekä hälventää teemaan liittyvää häpeää ja ristiriitaisuutta. Olen työskennellyt itseni kanssa teeman äärellä ja tunnen, että minulla olisi tästä paljon annettavaa!

Minut löytää: https://eevaliisahjelt.fi/ sekä instasta @eevaliisahjelt


Vapaa-ajalla liikun, maalaan, tanssin ja vietän aikaa kumppanini, koirani sekä ystävieni kanssa. Olen rakastunut elämään! :)


Innolla odotan tulevaa viikkoa!Laura Harju
Maria Lella
Tähtilapset
Ulla Hirvonen

Tietoja

Tämä ryhmä on tarkoitettu kaikille Kohti Unelmia Akatemian V...
bottom of page