top of page

Yrittäjyyden Vallankumousviikko marraskuu 2023

Julkinen·299 jäsentä

Tervehdys kaikille! Pitää nyt vihdoin tehdä tämä esittelykin, kun tuli vallankumousviikkoon mukaan lähdettyä!


Olen Susanna ja autan asiantuntijayrittäjiä rakentamaan itselleen rokkaavan markkinointikoneiston videon ja podcastin avulla ilman jatkuvaa sisällöntuotannon oravanpyörää. Lisäksi laulan rockia ja heviä.


Olen ollut on off-yrittäjä ja hakenut omaa suuntaa aika pitkään. Tänä vuonna alkoi tuntumaan, että joku tässä yrittäjyydessä tökkii pahasti.


Tajusin, että olen yrittänyt mahtua johonkin muottiin, joka ei ole minua varten. Olin tarkasti päättänyt, mistä voin puhua ja miltä se saa näyttää. Tämä kaikki johti siihen, että yrittäjyys alkoi tuntua palkkatyöltä. Ei ollut sitä vapautta tehdä asioita haluamallaan tavalla.


Päätin nyt tehdä täyskäännöksen ja rohkeasti tehdä asiat omalla tyylillä.


Olen aina ollut yksinkertaisuuden ystävä ja tätä täyskäännöstä tehdessä mietin, että miten yrittäjyydestä saisi vähän yksinkertaisempaa.


Kuulin tänään verkostoitumiskahveilla, että moni painii markkinoinnin kanssa. Se tuntuu vaikealta ja monimutkaiselta, että ei oikein tiedä, mistä aloittaa.


Olen ollut tismalleen samassa pisteessä (ja välillä vieläkin).


Hoksasin kesällä palkkatöissä ollessani, että kuuntelen siellä autolla ajaessa tosi paljon podcasteja. Niitä saattoi siis kuunnella tuntikaupalla, koska itse työ oli aika mekaanista ja helppoa.


Aloin sitten miettimään, että tästä olisi monelle yrittäjälle hyötyä. Testasin, että kuinka helposti ja nopeasti saisin oman podcastin aloitettua ja siitä se ajatus sitten lähti.


Nyt haluan auttaa muitakin yrittäjiä ottamaan podcastit ja niistä kuvatut videot käyttöön omassa markkinoinnissa, koska se tulee helpottamaan mm. somen tekemistä todella paljon. Tulet myös jäämään ihmisten mieleen, sillä podcastien parissa vietetään helposti jopa tunti tai parikin.


Jos haluat jutella tästä lisää, niin otahan ihmeessä yhteyttä jonkun alla olevan linkin kautta!


LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/susanna-koljonen/

Instagram: https://www.instagram.com/videosifi/

Sähköposti: susanna.koljonen@videosi.fi


Podcast löytyy YouTubesta ja Spotifysta:

https://open.spotify.com/show/0GM3NIrjxkvW5dhDtN7x46?si=5e60eb24af5c4a66


https://www.youtube.com/@videosifi/featured


Eve Holopainen
Maria Lella
Johannes Laine
Psykologipalvelu Tie

Tietoja

Tämä ryhmä on tarkoitettu kaikille Kohti Unelmia Akatemian V...
bottom of page