top of page

Yrittäjyyden Vallankumousviikko marraskuu 2023

Julkinen·299 jäsentä

Olen sitä mieltä, että verkostoituminen kannattaa aina. Huikeita tyyppejä täällä mukana.


Pyöritän Hyvinvointikylä Oy -nimistä yritystä mieheni kanssa Vihdissä Länsi-Uudellamaalla. Yritys on ollut olemassa jo useamman vuoden, mutta itse ryhdyin täysipäiväiseksi yrittäjäksi vasta tämän vuoden toukokuussa. Nyt pitäisikin sitten saada meille molemmille yrittäjille elanto tästä firmasta.


Meillä on pientila - Hyvinvointikylä - jossa tarjoamme rauhoittumista, virkistymistä ja onnistumista erilaisille ryhmille. Pääsääntöisesti myymme palveluitamme yrityksille, mutta pidämme myös hyvinvointikursseja kuluttajille. Lisäksi teemme nettisivuja mikroyrittäjille. Katso lisätietoja https://www.hyvinvointikyla.fi https://www.forestoffice.fi https://www.hyvinvointeko.fi


Olennaisia ja vähemmän olennaisia tietoja minusta: - Työurani tähän mennessä eli semmoiset 30 vuotta olen tehnyt media- ja mainosalalla pääsääntöisesti digimainonnan parissa.

- Matkailu on intohimoni ja olemmekin mieheni kanssa reissanneet tätä palloa ristiinrastiin. Pari vuodenpituista reppureissua ovat muuttaneet arvo- ja asennemaailmamme täysin. Lehtiartikkeleita ja yksi kirjakin on tullut reissuista kirjoitettua.

- Ohjaan Method Putkisto -menetelmällä kehonhuoltoa, jota ilman olisin varmastikin ihan romuna jatkuvasta istumisesta koneen äärellä ja kännykän räpläämisestä. Tulkaahan mukaan kursseilleni.

- Elämäni rakkaudet ovat mieheni ja kaksi sekarotuista koiraani.

- Ihmisten luontosuhde ja suhde metsään kiinnostavat minua, ja kävelyt Pääkslahden metsäpoluilla pitävätkin minut mukavasti järjissäni.

- Vaikka yritys onkin Vihdissä, niin olen vankasti stadilainen eli Helsinki on kotikaupunkini. Kutsunkin itseäni citymaalaiseksi.


Yritystoiminnan haasteena tällä hetkellä on, että asiakkaita ei ole tarpeeksi. Tämä syksy on ollut normaalia hiljaisempi, vaikka touko-kesäkuu ja elokuu olivatkin vilkkaita. Onneksi saan vielä starttirahaa, mutta ei sillä pidemmän päälle elä.Maria Rautava
Anniina Marianne
Maria Lella
Juha-Matti "Junu" Latukka

Tietoja

Tämä ryhmä on tarkoitettu kaikille Kohti Unelmia Akatemian V...
bottom of page