top of page

Yrittäjyyden Vallankumousviikko marraskuu 2023

Julkinen·298 jäsentä

Moikka, oon Marianne Vantaalta ja Kohti Unelmia -akatemian jäsen. Mun eka webinaeri on ens viikolla! Tervetuloa mukaan!


ILMAINEN "Canva Haltuun" -webinaari keskiviikkona 15.11. klo 13.00Oletko sinä yrittäjä tai yrittäjäksi aikova, oman alasi intohimoinen tekijä, joka haaveilee upeiden markkinointimateriaalien luomisesta omalle yritykselle, mutta et ole varma mistä pitäisi aloittaa ja kuinka edetä?Tuntuvatko sanat "graafinen suunnittelu" tai "Canva" vieraalta kieleltä? Saako ajatus tietokoneista ja IT-asioista kylmän hien otsalle? Jos kuulostaa tutulta, mulla on täydellinen ratkaisu, jos olet valmis löytämään sisäisen suunnittelijasi ja haluat ottaa yrityksesi markkinointimateriaalit omiin käsiisi!Kuvittele itsesi luomassa kiehtovia sosiaalisen median postauksia ja vastustamattomia markkinointimateriaaleja ilman graafisen suunnittelun kokemusta, teknistä osaamista helpolla ja HAUSKALLA tavalla!
MITÄ ON LUVASSA:🌟Webinaari on ILMAINEN ja mukaan mahtuu 300 ensimmäisenä ilmoittautunutta innokasta yrittäjää!✨ Lähde mukaan kuulemaan millaisia mahtavia ominaisuuksia Canvasta löytyy ja mitä kaikkea voit Canvalla tehdä käyttämällä täysin ilmaista versiota!


💡 Tule esittämään kysymyksiä, joihin olet mielessäsi miettinyt vastauksia – voisiko Canva olla myös sun juttusi?

Kysymyksiä voit lähettää myös ennakkoon, jos et pääse mukaan live-webinaariin! Lähetä kysymyksesi 14.11. klo 23.00 mennessä osoitteeseen: marianne@uudettaidothaltuun-akatemia.fi


🌟 Pääset kurkistamaan, mitä kaikkea voit luoda jo vain Canvan perusasiat hallitsemalla – saati sitten kun mukaan otetaan muita ihastuttavia, mutta helppokäyttöisiä "työkaluja"!


🎁 Webinaariin ilmoittautuneet saavat liven aikana ilmaisen Canva-bonuksen liittyen somen sisällön suunnitteluun vuodelle 2024. Bonuksen linkki löytyy myös tallenteelta jälkikäteen.


🌐 Ilmoittaudu jo tänään, mutta VIIMEISTÄÄN 14.11.2023 klo 23.59! Ilmoittautuneet voivat katsoa webinaarin myös jälkikäteen tallenteena 21.11.2023 klo 23.59 asti (jolloin tallenne poistuu). Webinaarin kesto on max. 90 min ja lopetamme luonnollisesti aikaisemmin, jos asiat saadaan käytyä läpi ja kysymyksiin vastattua lyhyemmässä ajassa.


https://www.uudettaidothaltuun-akatemia.fi/webinar/canva-haltuun-webinaari/registerLähde mukaan ja avaa ovi luovuuden maailmaan Canvan avulla.

Nähdään webinaarissa! 🌠🎨💼P.S. Vinkkaa webinaarista myös ystävälle, kollegalle tai perheenjäsenellesi, jota aihe saattaisi kiinnostaa!
Terveisin

Marianne Ketelimäki

Uudet Taidot Haltuun -akatemia | Canva Haltuun -verkkokurssit✨ Liity mukaan webinaaria odotellessa “Kaikki irti Canvasta” Facebook-ryhmään, jossa olet aina ensimmäisten joukossa kuulemassa tulevista webinaareista, workshopeista, mini kursseista, ilmaisista Canva-elementti kirjastoista ja saat pääsyn ryhmässä pidettäviin live-lähetyksiin, joita on tarkoitus pitää säännöllisesti. Pääset myös antamaan äänesi kyselyissä, joissa mietin tulevia sisältöjä!

Maria Lella
Psykologipalvelu Tie
virpi
Johannes Laine
Johannes Laine
Johannes Laine
Nov 10, 2023

Huippua kun oot mukana :) Kiitos! Ja lämmin suositus Canva -webille ;)

Like

Tietoja

Tämä ryhmä on tarkoitettu kaikille Kohti Unelmia Akatemian V...

jäsentä

bottom of page