top of page

Yrittäjyyden Vallankumousviikko marraskuu 2023

Julkinen·298 jäsentä

Heippa kaikki kanssakulkijat 💛


Olen Pirjo, onnellisuusvalmentaja Onnellinen.fi:stä.


Olen erikoistunut auttamaan ihmisiä löytämään mielenrauhan ja vapautumaan elämää rajoittavista peloista, erityisesti niitä, jotka liittyvät eroon tai menneisyyden haasteisiin 💛


Olen kirjoittanut 2 e-kirjaa “Olet enemmän kuin surusi”, joka on suunnattu kaikista eniten surusta toipuville, mutta sisältää paljon perustietoa siitä, miten mieli toimii. Lisäksi olen kirjoittanut hieman tiiviimmän “Uusi alku – Lempeä työkirja erosta toipumiseen”.


Toinen juttu. Olen vuosikymmeniä etsinyt rauhaa vatsalleni erilaisilla ruokavalioilla. Olen kokeillut fodmapit, raakaruokailut, ketot. Olen kokeillut myös eri verkostojen tuotteita kuin myös luontaistuotekaupan erilaisia tuotteita vuosien varrella etsien rauhaa vatsalle kuitenkaan sitä löytämättä. Kunnes löysin sen Arctic Nutritionista tuotteella, jonka ajattelin helpottavan vaihdevuosia 😀 Aineenvaihdunnan paraneminen vaikutti niin vaihdevuosioireisiin, kuin vatsaani 💛 En siis voi olla hiljaa tämän kanssa, vaan haluan löytää keinot, miten sulauttaa tämä ihana kotimainen tuotesarja osaksi Onnellista.


Täältä toivon sekä verkostoitumista sekä vinkkejä oman markkinoinnin selkeyttämiseen. Esim yrityksen fb-ryhmä ja fb-sivut & instasivut ovat hunnigolla. Linkkarissakin olen, mutta sekin on hunnigolla. Pääpaino on henkilökohtaisessa profiilissani.Löydät minut:

FB: https://fb.com/pirjoisorinne

Insta: @pirjoisorinne

https://onnellinen.fi

Johannes Laine
eve.kokko
Anniina Marianne
Maria Lella
Merja Pyhälä
Oct 29, 2023

Arctic Nutritionilla on hyvät tuotteet. Olen käyttänyt niitä jo vuosikausia. Mitä tuotetta erityisesti käytät vaihdevuosi- ja vatsaongelmiin?

Like

Tietoja

Tämä ryhmä on tarkoitettu kaikille Kohti Unelmia Akatemian V...

jäsentä

bottom of page