top of page

Yrittäjyyden Vallankumousviikko marraskuu 2023

Julkinen·298 jäsentä

Hei! Olen Heini Luonnollisesti Osuuskunnasta. Osuuskuntamme kokoaa yhteen luonto-ja ympäristöalan yrittäjähenkiset työntekijät elämys-ja hyvinvointipalveluista ympäristönhoitoon. Meille tärkeää on palauttaa työllämme ihminen luontoon ja luonto ihmiseen, molempien alkuperäisiin asetuksiin. Teemme luontokohteiden kunnostamista, luontoreittejä, hyvinvointia ja elämyksiä luontolähtöisin menetelmin, alan koulutuksia ja kursseja, eräperinneopastuksia ja tapahtumia.


Olen osuuskuntamme sihteeri ja tehtäviini kuuluu yrityksen hallinnointi, markkinointi ja kehitys. Tavoitteenamme on luoda työosuuskunnastamme alan työtekijöiden suurempi yhteisö, jossa on mahdollista toteuttaa itseään osana luontoa ja työskennellä yrittäjämäisesti työsopimuksella. Tällä hetkellä toimimme pääsääntöisesti Päijät-Hämeessä ja Uudellamaalla.


Olen täällä löytämässä volyymia myyntiin, yhteistyökumppaneita, asiakkaita sekä uusia jäseniä! 🍃🌲🌞✨💚


Lue lisää meistä:

www.luonnollisestiosuuskunta.fi


https://instagram.com/luonnollisesti_osuuskunta?igshid=https://www.facebook.com/LuonnollisestiOsuuskunta

Psykologipalvelu Tie
Meri Halmetoja
Maria Lella
Niina Yli-Peltola

Mahtavaa toimintaa teillä ja kuulostaa kiinnostavalta!! Minulla yhtenä tavoitteena on toiminnallani lisätä ymmärrystä luonnon tärkeydestä ja näin tuoda ihminen ja luonto lähemmäksi toisiaan.

Like

Tietoja

Tämä ryhmä on tarkoitettu kaikille Kohti Unelmia Akatemian V...

jäsentä

bottom of page