top of page

Yrittäjyyden Vallankumousviikko marraskuu 2023

Julkinen·260 jäsentä


Tervehdys Ala-Temmekseltä ja mukava tavata! Olen Hanna Martikainen, tiedonhallinnan ja arkistoinnin asiantuntija. 🗂️ Tiedos on sivutoiminen yritykseni, jonka kautta teen samankaltaisia tehtäviä kuin päivätyössäni isossa julkishallinnon organisaatiossa.

Autan organisaatioita ja yrittäjiä pitämään huolta tärkeimmästä pääomastaan eli tiedosta. Annan ammattilaisen keinot vaivattomaan tiedonhallintaan ja arkistointiin, jotta yritys tai organisaatio voi keskittyä menestymään. Painotan arjen ja käytännön näkökulmaa tuotteissani ja palveluissani.

➡️Olen laatinut maksuttoman Tiedonhallinnan tarkistuslistan, jonka avulla saat selville yrityksesi tai organisaatiosi tiedonhallinnan ongelmakohdat ja voit edetä kohti sujuvaa arkistointia ja tiedonhallintaa. ✅ ➡️Lue lisää: www.tiedos.fi/tarkistuslista

Konkreettiset tuotteeni ja palveluni ovat vasta rakenteilla, mutta voit olla jo yhteydessä vaikkapa sähköpostitse: hanna(at)tiedos.fi. Millaisia tiedonhallinnan ja arkistoinnin ongelmien ratkaisuja kaipaat?

Verkostoidutaanko myös LinkedInissä ja muissa kanavissa? 💎 Kaikki kanavani ovat täällä: www.linktr.ee/tiedos

Miellyttävää marraskuuta ja huikeaa haasteviikkoa kaikille! ❄️

Terveisin, Hanna www.tiedos.fi


Ps. Apua voisin tarvita sähköpostilistan ja muun sitoutuneen yleisön kasvattamiseen.

Psykologipalvelu Tie
saila.harkki
Jaana Eilu
eavtraining

Tietoja

Tämä ryhmä on tarkoitettu kaikille Kohti Unelmia Akatemian V...
bottom of page