top of page

Yrittäjyyden Vallankumousviikko marraskuu 2023

Julkinen·299 jäsentäMoikka kaikille 🥰


Oon Ekilja 30v, kuuden lapsen äiti ja taide alan yrittäjänä puuhastellut nyt 7 vuotta.

Pyöritän tällä hetkellä taide verkkokauppaa, maalaan yrityksille tilaustyönä uniikkeja taideteoksia heidän logoistaan ja järjestän taideworkshoppeja.


Logotauluja on tullut maalattua huomaamatta sivussa useille yrityksille ja nyt syksyllä havahduin, että ne ovat olleet itselle todellisuudessa isoin työllistäjä enkä ole uskaltanut antaa itsestäni niille 100%. Nyt pähkäillyt, että luopuisin muista taidejutuistani kuluttajille ja keskittyisin enemmän b2b puolelle. Muutos kuitenkin pelottaa ja paljon kysymysmerkkejä miten lähteä liikkeelle uuden jutun kanssa.


Maalatessa logoja aina pohdin miten paljon hienoja tarinoita jokaisen logon alle kätkeytyy ja mikä kunnia on saada ikuistaa ne taiteeksi ja tuoda näitä tarinoita esille 💫🫶🏻 Mun yksi iso unelma olisi saada joskus tulevaisuudessa olla live maalaamassa logotauluja jossakin messuilla.


Vallankumousviikko tuli vastaan somessa ja intuitio sanoi et haluan mukaan. Olen tehnyt koko urani ajan ihan liikaa yksin ja päähän pinttynyt liian isosti ajatusmalli yksin pärjäämisestä. Ihana päästä

verkostoitumaan kaikkien kanssa ja oivaltamaan uutta! 😍


Mielelläni verkostoituisin myös linkedinissä 🤗


www.ekilja.fi

www.logotaulut.fi


Instagram: @ekilja ja @logotaulutMaria Lella
Hanna Martikainen | Tiedos
Kirsi Heikkilä
Sonja Behm

Tietoja

Tämä ryhmä on tarkoitettu kaikille Kohti Unelmia Akatemian V...
bottom of page