top of page

Yrittäjyyden Vallankumousviikko marraskuu 2023

Julkinen·298 jäsentä

Markkinointiviestijän tervehdys Turusta.

Muutin tänne elokuussa Utöstä, hiukan erilaisista ympyröistä. Ja siitähän käynnistyi ihan oikea prosessi.Olen elättänyt itseni sisällöntuotannolla/markkinointiviestinnällä KAUAN, käytännöllisesti katsoen aina yksin- tai kaksinyrittäjänä – ja tajunnut ajautuneeni katalasti rutiinimaiseen, riskittömään perustekemiseen. Aika sietämätöntä, mutta onneksi oikaistavissa, ja sopivan napakka potku ahterille tulikin viime viikolla kuin tilauksesta ;-D


Yksi mainio copywebinaari + kolmen vartin henkilökohtainen konsulttisparrailu + päräyttävä energiahoito oli yhdistelmä, joka iski kuin metrinen halko: tää näki valon! Ylös tylsyydestä, lisää ruutia ja pippuria, enemmän ja rohkeammin oman näköistä. Tämän olen nyt itselleni luvannut, ja lupaan sen myös tässä: päätös näkyy vielä tänä vuonna niin nettisivuillani (sanoitin.fi), linkkarissa kuin somessakin. (Ehkä tässä porukassa on myös muita samankaltaisessa prosessissa porskuttavia...?)


Yrittäjien vallankumousviikko on loistava jatke viime viikon valaistumiselle. Odotan innolla huikeita puheenvuoroja, tajunnanräjäyttäviä oivalluksia, konkreettisia ideoita ja inspiroitumista, mutta vähintään yhtä paljon vuoropuhelua ja verkostoitumista: mukana menossa on selvästikin mahtavia tuotteita ja palveluita tarjoavia tyyppejä.


Ai niin, melkein unohdin... Aloitan tammikuussa kuolindoulaopinnot. Saapa nähdä, mitä siitä seuraa. (Uskon ja toivon, että paljon monenlaista hyvää ja kaunista.)


Kohtaamisiin <3


Maria Rautava
Anniina Marianne
Maria Lella
Juha-Matti "Junu" Latukka

Tietoja

Tämä ryhmä on tarkoitettu kaikille Kohti Unelmia Akatemian V...
bottom of page