top of page

Yrittäjyyden Vallankumousviikko marraskuu 2023

Julkinen·299 jäsentä

Hei kaikille!

Mun nimi on Heidi ja asun Vantaalla mutta yritykseni toimii Heinikki nimellä ja olen laulaja-lauluntekijä, joogaohjaaja, äänimaljahoitaja sekä enkelienergiahoitaja.

Nyt ajankohtaisena on yritystoiminnan laajentaminen lapsuudenmaisemiini lappiin.

Suonlaulu tulee olemaan pieni retriittipaikka ja hyvinvointimökki Kittilän kunnassa. Tällä hetkellä rahoitushakemus on vireillä ja rakennuslupa saatu.

Kirsi Heikkilä
Maria Lella
Johannes Laine
Aini Yrjölä

Moikka!

Oon Marianne Vantaalta aja vielä liikenteessä kevytyrittäjänä. Takana 4 kk yrityskokeilu ja yrityskursseja. Mutta kaikkein mahtavinta on verkostoituminen ja uusien ihanien tyyppien tapaaminen niin livenä kuin täällä interwebissä. Mä oon tehnyt Canva Haltuun -verkkokursseja huhtikuusta alkaen ja ensi viikolla starttaa siis mun eka webinaari! 😍 Mun unelma-asiakkaita on yksinyrittäjät ja pienyrittäjät, jotka haluaisivat oppia ottamaan markkinointimateriaalien tekemisen omiin käsiinsä, mutta osaamista ja uskoa itseensä puuttuu tai sitten ei uskalla edes lähteä kokeilemaan. Lähde mukaan webinaariin, ilmoittautua voit 14.11. mennessä ja webinaari on keskiviikkona 15.11. klo 13 alkaen ja katsottavissa tallenteena 21.11. asti, mikäli et liveen pääse paikalle. Kysymyksiäkin voit lähettää ennakkoon sähköpostilla. Lisätietoa löydät alla olevan linkin kautta.


https://www.uudettaidothaltuun-akatemia.fi/webinar/canva-haltuun-webinaari/register


IG:ssä mun kurssisivustoa voi seurailla tilillä https://www.instagram.com/uudettaidothaltuunakatemia ja samalla nimellä löytyy Uudet Taidot Haltuun -akatemia myös Facebookin puolelta.

Maria Lella
Psykologipalvelu Tie
Kirsi Heikkilä
Susanna Koljonen
Jonna Haataja
Jonna Haataja

Moikka, mä oon Jonna, somemarkkinoinnin ammattilainen ja freelancer. Mun intohimona on auttaa pienyrittäjiä somemarkkinoinnissa ja saada sillä yrittäjien liiketoiminta kasvuun.⚡️


Verkostoidutaan ja tutustutaan!

LinkedIn: Jonna Haataja

IG: @kindregardsjonna (sisustus-, ruoka- ja lifestyle)

Johannes Laine
Maria Lella
Niina Mensonen
Sini Hietaharju

Moikka!


Olen Kaisu Tampereelta kauneusalan sivutoiminen yrittäjä pidempään ja nyt opiskelemassa pitkän ajan haaveena ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi. Olen kahden alakoululaisen äiti ja aktiivinen liikkuja sekä koiraharrastaja.


Tärkeää elämässäni on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja arvojen mukainen elämä ja ura, unelmat ja niiden toteuttaminen 🤍

@dreame.coaching instagramissa nyt kasvunsa alussa 🤍

Johannes Laine
Maria Lella
Juha-Matti "Junu" Latukka
Kati Vehmas


olen Tiina porilainen Naurujooga ohjaaja eheheheh


Osa aika yrittäjänä toimin ja toivoisin lisää näkyvyyttä, jotta saataisiin koko Satakunta nauramaan.


Emmi Helenius
Maria Lella
Sini Hietaharju
Psykologipalvelu Tie

Tervehdys kaikille!

Olen Elina. Toimin sivutoimisena parturi-kampaajana Pohjois-Savossa.

Tuotekehitystä olen ideoinut ja käsin huovutettu hiuspanta eli Huopanta onkin jo myynnissä.

Yritystä haluan kehittää ja eikös me täällä sen vuoksi olla?

Toivon, että asioita ei tarvitse oppia kantapään kautta (ainakaan joka kerta). Kaikki tieto, ideat, opit ja verkostot ovat tervetulleita.

@LettiLeidi ig ja fb, @Huopanta tiktok

SRDS Finland Oy
M
Maria Lella
A

Hei kaikille,

Olen 32 v. Espoolainen, joka hakee täältä voimaa johonkin uuteen. Olen toiminimiyrittäjä vuodelta 2014, jolla ei tällä hetkellä ole selkeetä palvelua, eikä edes verkkosivua =).


Olen toiminut taustalla palvelevana luovana toteuttajana monessa eri asiassa eri organsiaatioissa. Tällä hetkellä hoidan markkinointia ja rahoitusta mieheni sydänliiketoiminnassa (alpinerace.fi) , joka on rakennettu alppihiihdon ja mieheni kokemusperäisen osaamisen ympärille. Mielestäni tuon toimintaamme asiakaslähtöistä ajattelua sekä aitoa sydäntä ja tarinaa viestintään.


Elän oman näköistä elämää alppimaailman, purjelautailuharrastuksemme, markkinoinnin ja oman tietoisuuden laajentamisen parissa. Olen täällä, koska haluan kehittää omaa tulonlähdettä (sydänliiketoimintaa) jolla voin elättää perheeni ja samalla auttaa muita (mahdollisesti tietoisuuden laajentamisen aspektista). En siis tiedä vielä mitä tai miten.

Maria Lella
Silva Kärpänoja
Eve Holopainen
Niina Mensonen

Moikka! 😊


Oon Marianne, muraaleihin erikoistunut taiteilija ja visuaalinen suunnittelija Oulusta. Oon toiminut sivutoimisena yrittäjänä vuodesta 2019 lähtien ja nyt ois aika tehdä hommasta täyspäiväistä.


Emmi Helenius
Johannes Laine
Maria Lella
Tiina Suutari
Päivi Nurminen
Päivi Nurminen

Moi!


Olen Päivi, Evelace-jälleenmyyjä Pornaisista Uudeltamaalta.


Autan ratkomaan vaatetushaasteita aluspukeutumisesta alkaen.

Putiikkini palvelee ajanvarauksella kotonani, tai tuon mallistoni tapahtumaasi, liiketilaasi tai kotiisi jotta voin palvella asiakkaitasi tai ystäviäsi siellä missä hekin ovat.

Maria Lella
Psykologipalvelu Tie
eavtraining
Kirsi Heikkilä

Hei, Johannes ja kaikKi upeat kollegat! 💜💫👋🏻 Mahtavaa olla mukana!


Mun nimi on Liisa Korhonen. Olen erityisherkkien univalmentaja. Kärsin itse univaikeuksista 31 vuotta, kunnes lopulta opin tukemaan unta luonnonmukaisin keinoin.


Olen myös erityisopettaja, neuropsykiatrinen valmentaja, hengitysvalmentaja ja joogaopettaja.

Yritykseni nimi Himalajan Nauru on saanut alkunsa siitä, että olen asunut Nepalissa. Himalajan vuoristo on mulle tärkeä, ja se on myös henkisyyden kehto. Nimittäin sanotaan, että joogan ja tantran isä Lord Shiva asuu korkealla Himalajan vuoristossa. Mulle henkisyys ja intuitio ovat tärkeitä, ja ne ovat vahvasti mukana kaikessa, mitä teen.

Maija Määttä
Maria Lella
eavtraining
Juha-Matti "Junu" Latukka

Hei kaikille,

tarjoan yritykseni kautta psykologin etävastaanottoa 💜 Etävastaanotolle pääset Suomesta tai ulkomailta - rennosti vaikka kotisohvaltasi! 😊

Tässäpä muutama timanttinen etävastaanoton etu listattuna:


💎Osallistut terapiaan videon tai puhelimen välityksellä - kotoa, mökiltä, työ- tai lomamatkalta tai mistä vain, eikä sinun tarvitse käyttää aikaasi matkustamiseen.


Niina Mensonen
paivi.koskiranta
Maria Lella
eavtraining

Hei kaikki loistavat Yrittäjä kollegat! ☀️🤗☀️ Mun firma Positiivinen Potentiaali tarjoaa työnohjausta (STOry), ryhmä- ja työyhteisövalmennusta, tilaisuuksien ja tapahtumien fasilitointia sekä juontamista. Palveluissani on myös yksilövalmennus/työnohjaus, Metsämieli-ohjaukset ja erilaiset räätälöidyt koulutukset. Yritykseni nojaa syvään ohjaamis-, kouluttamis-, kohtaamis ja esiintymisosaamiseeni. Erityisen lähellä sydäntäni on teidän yrittäjien työnohjaus ja coaching. ✨ Koulutukseltani olen mm. sosionomi (YAMK) ratkaisukeskeinen valmentaja ja ammatillinen opettaja. Minut on valittiin Doven ja Valmentamon Itsetuntolähettilääksi v.2021 ja tunne- ja vuorovaikutustaidot on mielestäni asioita, joita pitäisi opettaa jo koulussa. Luonteenvahvuuksiani on rehellisyys, rakkaus, reiluus ja kiitollisuus. Mun sydänkompassissa ilo, intuitio ja inspiraatio ohjaavat eteenpäin. 💛 Iso ILO tutustua teihin kaikkiin ja kokea tämä Yrittäjyyden vallankumousviikko yhdessä! ☀️🤗☀️ Tervetuloa seuraamaan mun yritystä: Instagramissa https://www.instagram.com/positiivinenpotentiaali/ Facebookissa https://www.facebook.com/positiivinenpotentiaali/ YouTubessa @positiivinenpotentiaali www.positiivinenpotentiaali.fi

paula.makela@positiivinenpotentiaali.fi

ANNA SUN, MUN & MEIDÄN LOISTAA YHDESSÄ! ☀️💪☀️ Innostunein fiiliksin, Paula Mäkelä/ Positiivinen Potentiaali 💛

L
Maria Lella
Meri Halmetoja
eavtraining

Moikka,


Hei kaikille!

Täällä Saila Härkki, jota intohimo vaatesuunnitteluun on vienyt eteenpäin jo kolmen vuosikymmenen ajan.

S
Maria Lella
eavtraining
Pirjo Isorinne

Moikka,

Mä olen Ulpu Puhakka mielen ja kehon voiman valmentaja. Autan asiakkaitani saavuttamaan itselleen vahvan, terveen ja itsevarman kehon - jotta he voivat elää omien unelmien mukaista elämää ilman fyysisiä ja psyykkisiä rajoituksia. Tällä hetkellä työskentelen osa-aikaisesti mammalomalta käsin (esikoinen syntymässä hetkenä minä hyvänsä), mutta valmennus studioni toimii Ruoholahdessa itsenäisesti muiden valmentajien johdolla ja toki myös verkossa.


Teen myös sisällöntuotantoa hyväntuulisella otteella, pääkanavina instagram ja YouTube (@ulpuhakka & Ulpustudio).


Maija Määttä
Kirsi Heikkilä
Maria Lella
Johannes Laine

Moikka 👋


Täällä Miia,

aloitteleva yrittäjä.

Tällä hetkellä teen 3 päiväistä työviikkoa K-Raudassa, jossa on vierähtänyt jo 19 vuotta.


paivi.koskiranta
Maria Lella
U
M

Heippa! Uunituore yrittäjä täällä 🔥 Suoritan kauppatieteiden tutkintoni (kandin) viimeistä vuotta, ja olen nyt melkein kaksi vuotta toiminut johdon assistenttina/toimistokoordinaattorina sekä monissa muissa luottamustehtävissä. Tällä hetkellä tarjoan yritykseni kautta joustavaa assistenttipalvelua/hallinnollista tukea ja tapasinkin eilen ensimmäisen asiakkaani 💛 Siistiä päästä mukaan vallankumousviikolle ja verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa! Nettisivuilta ja linkkarista lisää musta ⬇️ https://www.veeraforsell.com www.linkedin.com/in/veeraforsell


Maria Lella
Johannes Laine
Sonja Behm
Kirsi Heikkilä
Tinka Olbrecht
Tinka Olbrecht

Hei kaikki!

Olen Tinka ja toimin sisustussuunnittelijana Espoossa yhden naisen suunnittelutoimistossani. Teen kuuden vuoden kokemuksella tila- ja sisustussuunnittelua kodin tai vapaa-ajanasunnon päivittämiseen ja remonttiin. Suunnitteluani ohjaa asiakkaan arki ja ajattomat valinnat. Pyrin hyvällä suunnittelulla ja asiakkaan tarpeita ymmärtämällä luomaan toimivan, aikaa kestävän ja näköisesi lopputuloksen. Kodin, joka tuo arkeen lisäarvoa ja jossa oikeasti viihdyt. Intohimoni ovat kompaktit asunnot, jotka kaipaavat kekseliäitä ratkaisuja ja punaista lankaa.


Kiva tutusta ja oppia uutta!

Kirsi Heikkilä
Maria Lella
Sonja Behm
Johannes LaineMoikka kaikille 🥰


Oon Ekilja 30v, kuuden lapsen äiti ja taide alan yrittäjänä puuhastellut nyt 7 vuotta.

Maria Lella
Hanna Martikainen | Tiedos
Kirsi Heikkilä
Sonja Behm

Jaana Eilu 60v. Turusta. Vanha yrittäjä siis ihan kirjaimellisesti. Kaipa mä sellainen sarjayrittäjä olen neljällä ja puolella yrityksellä. Isännän kanssa ollaan kimpassa yritetty jo yli 26 vuotta.


Monessa mukana, mutta sydämellä tehdään tällä hetkellä ayurvedaa tutuksi sekä Suomessa että Espanjassa. Tuotemerkillä Saharogya meillä on mahdollisuus toimia Pohjoismaissa, Virossa ja Espanjassa Suomen lisäksi. Suomi ja Espanja nyt avattu.


Maria Lella
eili-kaija
Eeva-Liisa Hjelt
Johannes Laine