top of page

KIRJA NYT ENNAKKOTILATTAVISSA HUIKEIN BONUKSIN

KOHTI UNELMABISNESTÄ

Tämä kirja on suunniteltu erityisesti yksinyrittäjille, mikroyrittäjille ja yrittäjyydestä haaveileville, jotka haluavat tehdä unelmistaan totta. Rakenna oma Menestyjän Kartanosi & toteuta yrittäjyysunelmasi! 

VUODEN KUUMIN BISNES-KIRJA!

Kohti Unelmabisnestä tarjoaa käytännön ohjeita ja inspiraatiota, auttaen sinua rakentamaan menestyvää liiketoimintaa ja saavuttamaan yrittäjäunelmasi. Yksinpuurtamisen, jatkuvien pitkittyvien työpäivien ja kannattamattoman yrittäjyyden aika on ohi. Olipa liiketoimintasi vasta aluillaan tai jos haluat viedä sen seuraavalle tasolle, tämä kirja on avain omannäköiseen menestykseesi. Kohti Unelmabisnestä ja Unelma-arkea! 

 

Kirja on nyt ennakkotilattavissa. Voit valita kirjan noudolla Järvenpäästä tai marraskuussa kirjakiertueelta (Ympäri Suomen ja jos et pääsekään paikalle, niin voimme sopia tuolloin erikseen kirjan postituksesta postituskuluja vastaan)

 

Kirjan toki voit myös tilata postituksella suoraan kotiisi. 

23,00 € (norm 28,00 €)

kohtiunelmabisnestä.png

TEHOKAS MALLI MENESTYMISEN TUEKSI

Seuraa Menestyjän Kartano -mallin askeleita rakentaessasi vahvaa liiketoimintaa. Menestyjän Kartanon teemat jakautuvat alla oleviin teemoihin:

🏩 Kivijalka: Kukoista omassa roolissasi ja liiketoiminnassasi.

 

🏩 Takkahuone: Tunne ongelman ydin ja tarjoa toimiva ratkaisu. 

 

🏩 Unelma-asiakas: Ketä sinun tulee oikeasti palvella ja miten löydät unelma-asiakkaasi.

 

🏩 Sisäänkäynti: Tavoita asiakkaasi tehokkaasti.

 

🏩 Aula: Ihastuta asiakkaasi ensivaikutelmalla.

 

🏩 Kahvihuone: Rakenna luottamusta ja suhteita.

 

🏩 Rahapaja: Hallitse talouttasi ja katteitasi. 

 

🏩 Myynnin portaat: Innostu palvelemaan ja kasvata myyntiä.

 

🏩 Allasosasto: Hallitse ihmisiä ja resursseja tehokkaasti.

 

🏩 Kattoterassi: Visioi ja unelmoi suuremmin.

 

🏩 Bonukset: Syvennä menestyvän strategian jalkauttamista arkeen 

Johannes Laineen missio on auttaa kasvuhaluisia pienyrittäjiä menestymään. Hän on auttanut tuhansia yrittäjiä eteenpäin, pitää suosittua Kohti Unelmia Podcastia, on perustanut kasvuhaluisten pienyrittäjien yhteisön Kohti Unelmia Akatemian sekä yhtenä omistajana kasvattaa suomen palvelevinta Kohti Unelmia Tilitoimistoa. Hänen energiansa ja intohimonsa yrittäjien auttamista kohtaan todella huomaa!

 

Hän on ollut mukana 25 firman osakkaana ja tehnyt neljä konkurssia, joten hän myös tietää erityisen hyvin eri alat ja vaiheet yrittäjänä. 

Johannes Laine uskoo yhdessä tekemisen voimaan & vahvan sisäisen perustan luomiseen - sydäntä ja intuitiota kuunnellen Kohti Unelmia! 

johannes laine Kohti Unelmia Akatemia_edited.jpg

Laura Kivas, Wauraudex

"Todella hienosti Johannes on saanut kirjaan sen saman energian ja hyvän draivin joka hänellä on livenä. Ihanaa positiivista energiaa alusta alkaen! Kaiken lisäksi koko kirja on täyttä asiaa, johon jokaisen yrittäjän kannattaisi tutustua."

Maria Lella, yrittäjä,

Mantella Oy

"Kohti Unelmabisnestä -kirja antaa konkreettiset työkalut oman yrityksen kasvuun ja kehittämiseen sekä unelmien toteuttamiseen ja Johannes Laineen intohimo pienyrittäjien auttamiseen välittyy vahvasti kirjan sivuilta. Kannattaa ottaa muistiinpanovälineet viereen, sillä lukiessa herää monia oivalluksia ja ajatuksia, jotka pitää saada heti muistiin. Jos olisi yksi kirja, jonka jokaisen yrittäjän tai yrittäjyyttä suunnittelevan pitäisi lukea, se olisi tämä!"

Katja Tuulari, työnohjaus- ja koulutuspalveluyrittäjä

"Johannes on luonut Menestyksen kartanon ja kirjoittanut tämän kirjan auttaakseen juuri sinua. Hän kirjoittaa innostavasti sinulle, joka aloitat tai vahvistat yrittäjyyttäsi ja olet valmis pohtimaan, mutta myös ottamaan itse rohkeuden askelia! Tartu tähän kirjaan niin olet jo lähempänä yrittäjäunelmaasi!"

BONUKSET KIRJAN OSTAJALLE

💥Järjestetään oma livetilaisuus (PK seudulla 2024-2025, ajankohta tiedetään myöhemmin)

💫 Saat etänä järjestettävän ryhmäworkshopin, jossa etsitään yhdessä unelmakumppaneita sinun yrityksen kasvun tueksi. Arvo 500€

ENNAKKOTILAA NYT

Kirja julkaistaan lokakuussa. Ennakkotilaus kannattaa, sillä saat parhaat edut ja bonukset!

LUE VIELÄ TÄMÄ PALAUTE

"Kirja oli aivan huippu. Käytännön työkalu jokaiselle yrittäjälle, etenkin näin aloittelevalle yrittäjälle, mutta varmasti kokeneellekin suuresti hyödyksi. Moni yrittäjä ei koskaan anna itselleen mahdollisuutta pohtia, millaista menestystä yritys voisi oikeilla toimilla saavuttaa. Tämä kirja antaa avaimet käteen kaikille, jotka haaveilevat menestyksestä ja haluavat toteuttaa sen käytännössä.

Kirjassa olevat havainnollistavat esimerkit olivat todella tervetulleita. Ne auttoivat ymmärtämään jokaisen askeleen Menestyksen Kartanosta selkeästi. Esimerkit olivat juuri se asia, jota itse tarvitsin, jotta pystyin hahmottamaan kokonaisuuden ja jokaisen askelman merkityksen paremmin.

Lukukokemus itsessään oli todella miellyttävä, ja ahminkin kirjan muutamassa päivässä. Jouduin lukemaan sen uudestaan ottaakseni asioita käytäntöönkin asti… Ja varmasti luen monta kertaa uudestaankin. 

Isoin hyöty kirjassa on ehdottomasti se, että se auttaa ottamaan konkreettisia askelia samantien ja saamaan muutoksia aikaan nopeastikin. Kirja on ratkaisukeskeinen, toiminnallinen, rohkaiseva sekä kaikin puolin sellainen teos, jota todella tarvitaan yritysaiheisten kirjojen maailmaan.

Erityisesti pidin siitä, että kirja huomioi onnistuneesti jokaisen yrittäjän erilaiset lähtökohdat ja unelmat, ja toimii silti käytännön oppaana kaikille, jotka haaveilevat isosti.

5/5, huippu kirja Johannes!"

- Rita Tuononen

Rita Tuononen_edited.png
bottom of page