top of page
Kopio tiedostosta 9C0A0880.jpg

MEISTÄ

Moikka,

 

Perustimme Kohti Unelmia Akatemian (silloinen Jestools) Essin, Johanneksen ja Sonjan kanssa kolmistaan. Me jaoimme hyvin vahvasti saman mission ja varmasti jaamme edelleen monelta kantilta. Essin intohimo on kuitenkin enemmän tanssin ja hyvinvoinnin parissa, Sonjalla taas on menestyvä oma henkilökohtaisempi valmennusbisnes joten päädyimme siihen, että Johannes on ostanut muiden osuudet ja jatkaa tarinaa näiltä osin yksin 2022 lopusta eteenpäin (tai no ei todellakaan yksin, mutta omistaa ainakin toistaiseksi yksin tämän)

 

Kohti Unelmia Akatemian missio on mullistaa tapa menestyä yrittäjänä. Oikeilla työkaluilla sinä voit luoda oman menestyksesi, oman tyylisi ja nauttia matkasta enemmän kuin kuvitteletkaan. Kun löydät sinulle sopivat työkalut, lähes mikä tahansa on mahdollista. 

Toimintamme ja työkalujemme taustalla on ajatus: kun keskityt vain kaikkein tärkeimpään, menestyksesi rakentuu kuin "automaattisesti". Siksi jokainen työkalu auttaa sinua löytämään sen oikean fokuksen, johon keskittyä. Tuloksena voit paremmin, elämäsi on vapaampaa ja bisneksesi tuloksekkaampaa ilman monimutkaisuuksia, burnouteja, suuria summia mainostoimistoille tai vuosia kestävää jahkailua. 

Muutoksia rakennetaan ja kaikkein tärkeintä on palvella sinua yrittäjänä kohti unelmia!

Kiva tavata ja törmätään toivottavasti livenäkin pian,

Johannes

JOHANNES LAINE

Screenshot_20210622_141530_com.instagram.android.jpg

Yrittäjyys sparraaja ja pienyrittäjien valmentaja, sarjayrittäjä (mukana yli 10 yrityksessä), Kohti Unelmia Akatemian perustaja

@johanneslaine

 

Tai tuttavallisemmin Jaguaari. Se on mun taistelijanimeni, josta saan virtaa. Sanovat, että kannan paljon positiivista asennetta, iloa ja energiaa mukanani.​  Aloin yrittäjäksi, koska halusin vapaasti määrittää sen, mitä teen, milloin teen, miksi teen, missä teen. Jos haluat menestyä, kasvattaa bisnestäsi tai toteuttaa unelmasi, I got you!  

 

Toimin pienyrittäjien bisnesvalmentajana. Olen myös mukana mm. yrityksissä Happyfood&people, Ohakune, Tilitoimisto Kohti Unelmia. Mottoni on Dream - Plan - Do. Unelmoin isosti, mutta kaikkein eniten tykkään tehdä. Ja sitä teenkin, tahkoan aamusta iltaan nauttien joka hetkestä. Parasta on saada aikaan jotain merkityksellistä. Joka päivä haluan saada ympärille iloa, naurua ja uskoa omaan tekemiseen. 

  • Pienyrittäjien bisnesvalmentaja

  • Daddy ja puoliso 

  • Työllistänyt satoja työntekijöitä yritystensä kautta

  • Intohimona elää, auttaa ihmisiä toteuttamaan omia unelmia ja nauttia matkasta

 

MARIA "ÄSSÄ" STARAST

“Sport & meetissä yhdistyy kaikki mitä rakastan!

 

Liikunta, uusien asioiden kokeilu, uusiin ihmisiin tutustuminen ja yhdessä tekeminen.”

Maria “Ässä” Starast on Auktorisoitu Personal Trainer (APT), ravintovalmentaja ja Crossfit valmentaja (CF-L1). Kokonaisvaltaisen kuvan terveyteen ja hyvinvointiin hän on saanut sairaanhoitaja (AMK) koulutuksen ja akuuttihoitotyön kautta.

Vastaan Sport & Meet konseptista pääkaupunkiseudulla ja muulloin löydät minut valmentamasta. Valmentajana olen iloinen, kannustava ja energinen, mutta olen tarkka siitä että liikkeet tehdään teknisesti oikein, jotta vammoilta vältyttäisiin. Erityisesti tykkään valmentaa toiminnallisia harjoituksia, painonnostoa ja voimistelua. Kokonaisvaltaisen ja monipuolisen  harjoittelun kautta kehitys on taattua.

Ässä training valmennukset ovat yksilöllisiä ja ne suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kaikki valmennukset tukevat kokonaisvaltaisesti terveyttä ja hyvinvointia.

Ässä Training

@assatraining

WhatsApp_Image_2022-12-01_at_23.20.13.jpeg
dde4cd29-64e8-435b-874e-a5ae7948858e.jpeg

Yrittäjyyden alku on usein lupauksien ja unelmien täyttämä josta intoa ei puutu.
Hetken yrittämisen tulee tekemiseen epävarmuus ja monia mielen asettamia esteitä. Emme löydä rytmiä tekemiselle ja usein omat epävarmuudet valtaavat mielen ja halvaannuttaa tekemisen.


Mielemme alkaa syöttämään menneisyydestä uskomuksia ja pelkoja sekä muistoja epäonnistumisesta. Tämän jälkeen alamme halvaantumaan ja pienentymään itsenämme ja tekemisen taso heikkenee. Tämä on täysin normaali kaava joka tapahtuu useimmille meistä.

 

Näitä uskomuksia emme yksin pysty löytämään ja olemme sokeita oman mielen rajoitteille ja uskomuksille.
Ammattitaidollani löydämme ne sinulle tärkeät ajatusmallien muutokset ja rakennamme toimintasuunnitelman, jonka avulla toteutat asettamasi tavoitteet. Löydät motivaation ja ymmärryksen miten johdat itseäsi päämääriäsi kohti. Puramme tavoitteesi yksityiskohtaisiksi tekemiseksi joita suorittaen löydät onnistumisen ja innostumisen uudelleen ja saat tuloksia aikaan.


Olen johtanut 24 vuotta eri pörssiyhtiöissä ja yrityksissä myyntiä ja markkinointia sekä asiakaskokemusta menestyksekkäästi ja nyt on minun aika auttaa muita yrittäjiä kohti oman yrityksen menestystä.


Löydät lisää tietoa minusta www.coachkokkonen.fi sivuilta
 

Kohtalo tottelee tekemistä!

Sami Kokkonen

Vastaa Mastermind ryhmien liiderien vetämisestä

bottom of page