top of page
Campfire

Teemu Syrjälä x Kohti Unelmia Akatemia

MIESYRITTÄJIEN VIIKONLOPPU

WhatsApp Image 2023-09-20 at 10.28.22.jpeg

Koe ainutlaatuinen miestenviikonloppu yrittäjien kesken. Opi uutta,
verkostoidu ja kehitä bisnestäsi sekä itseäsi. 

Aika: 19-21.1.2024
Paikka: Heponiemen tilalla Karjalohjalla

Kenelle: yrittäjät / siitä kiinnostunut

Hinta: 799€ + alv. 24%

EARLY BIRD 699€ +alv. 1.12.2023 asti

🔥 Vipua, työkaluja & tukea kasvuusi yrittäjänä 

❤️ Syvennä itsetuntemustasi & tutustu muihin samanhenkisiin miesyrittäjiin 

Hinta NYT 699€ +alv.24%

vallankumous ankkuri
kuva_oranssi_liukuvari_vaaka.jpg

Miesyrittäjien viikonloppu 19-21.1.2024 Karjalohjalla

KENELLE VIIKONLOPPU ON SUUNNATTU?

Pienyrittäjille joilla kova halu kasvaa ja kehittyä yrittäjänä. Sinulle joka toivot löytäväsi enemmän merkitystä ja virtaa tekemiseen. Sinulle joka kaipaat muutosta positiivisempaan ajatteluun ja haluat löytää mieluummin ratkaisuja sekä mahdollisuuksia kuin velloa ideoidesi kanssa tekemättä niille mitään… 

Haluat löytää verkostoosi muita tekijöitä, kokea miestenviikonlopun uskomattomat positiiviset vaikutukset omaan itseesi sekä yrityksesi kasvattamiseksi ja kaipaat kenties ympärillesi tietynlaista energiaa. 

MIKSI TULLA MUKAAN?

 

Meissä jokaisessa on uskomaton potentiaali ja voima meidän sisällä. Pystymme mitä uskomattomimpiin asioihin kunhan vaan löydämme sen oman juttumme, kaivamme sisältä sitä vahvaa energiaa ja potentiaalia. Tule herättämään sisäinen menestyjäsi, sisäinen taistelijasi, sisäinen tekijäsi, sisäinen yrittäjäsi, sisäinen luontosi. Tule herättämään itsesi. Kaiva itsesi esiin ja lähdet toteuttamaan omia unelmiasi isommin kuin koskaan aiemmin. Jatkossa löydät sisältäsi vastaukset, näet paremmin ratkaisut ja mahdollisuudet, alat hyödyntämään rohkeammin oman voimasi potentiaalia etkä piiloudu enää egon ja mielen tuottamien pienentävien ajatusten alle. 

HINTA SISÄLTÄÄ:

 

2x yötä luonnon keskellä heponiemen hiljaisuuskeskuksen huikeissa puitteissa mihin kuuluu ruoka:

Pe päivällinen,

La aamupala, lounas ja päivällinen

Su aamupala ja lounas.

2x Aamuharjoitusta

 

2x miesten paja

 

2x workshop yrityksen tueksi

Saunan

 

Ja huippu porukan! <3

VIIKONLOPUN JÄRJESTÄJÄT:

TEEMU SYRJÄLÄ:
 

Teemu Syrjälä on kirjailija, miesten viikonloppujen kehittäjä, luennoitsija ja valmentaja. 

Teemu on työskennellyt 13 vuotta valmentaen ja 20 vuotta ryhmiä vetäen. Hänen työskentelyssä tärkeässä roolissa on kehollisuuden muistaminen ja sen harjoittaminen, luontoyhteys ja yhteisön rakentaminen. 

Tällä viikonlopulla Teemu tuo harjoituksia, joiden tarkoituksena on avata sisäistä maailmaa ja siellä olevia uskomuksia ja toimintatapoja, jotka hidastaa ihmisen tavoitteiden toteutumista. 

Rohkeasti, yhdessä kasvaen ihmisenä, voimme löytää sisäisiä voimavaroja, joilla voimme rakentaa yritystämme, suhdetta itseemme ja toisiin ihmisiin vahvemmaksi.

 

 

Johannes Laine:

 

Johannes kantaa paljon positiivista asennetta, iloa ja energiaa mukanaan.

Hän on intohimoinen sarjainnostuja ja unelmien toteuttaja sekä on mukana useassa yrityksessä ja aina innokas auttamaan muita yrittäjiä. Hänen missiona on auttaa pienyrittäjiä menestymään. Parasta hänen mielestään on saada aikaan jotain merkityksellistä.

PAIKKA:

 

Majoitumme Heponiemen tilalla Karjalohjalla, Puujärven rannalla. Heponiemi on hyvinvointikeskus luonnon keskellä, keho ja mieli pääsee lepäämään ja inspiroitumaan tammien ja metsälehmusten katveessa. Majoitus tapahtuu 2-3 hengen huoneissa, mahdollisuus on myös lisämaksusta saada oma huone. Tutustu heponiemeen paremmin: http://heponiemi.fi

RUOKA:

 

Heponiemen keittiöstä valmistuvista ruoista voi maistaa rakkauden ja arvostuksen Suomen luontoa, sekä puhtaita raaka-aineita ja vieraita kohtaan. Keittiössä suositaan kasvisruokaa, lähituottajia, ja luomua. Ruoka on mahdollisimman vähän prosessioitua, ravintorikasta ja valmistettu ilman turhia lisäaineita tai sokereita. Muistathan mainita erityisruokavaliosi rekisteröinnin yhteydessä.

AIKA:

Retriitti alkaa 19.1.2024 ja paikalle voi saapua about 16:00 alkaen, virallinen ohjelma alkaa alustavasti 18:00.

Retriitti päättyy sunnuntaina 21.1. arviolta klo 16:00. Aikataulu voi muuttua näistä vielä lähempänä tapahtumaa.

HINTA & REKISTERÖINTI & OHJEET

Miestenviikonloppu yrittäjille ovh 799€ +alv.24%

 

Hinta sisältää täyden retriitin ohjelman 3 päivälle, majoitukset, ruuat ja saunan.

MITÄ TUODA MUKAAN?

 

-Lakanat (aluslakana, pussilakana ja tyynyliinan)

-Mukavat ja lämpimät vaatteet.

-Mukavat vaatteet liikkua.

-Kynän ja muistivihon/ paperia

-Vesipullo

-Henk koht hygienia tuotteet ja pyyhe

-Joogamatto

 

Autolla:

Kartta linkki heponiemeen: 

https://goo.gl/maps/CDxXA1k3aaUuXcaK6

 

Bussilla/ Junalla:

Katso www.vr.fi ja www.matkahuolto.fi

 

Sydämellisesti tervetuloa luovuusretriitille! <3

Sunrise over Mountains

Yrittäjyys voi olla haastavaa ja usein se vaatii voimakasta sitoutumista sekä henkistä ja fyysistä panostusta. Tästä syystä on tärkeää pitää huolta itsestään ja löytää tasapaino yrittäjyyden ja oman hyvinvoinnin välillä. Tervetuloa ainutlaatuiseen tapahtumaan, joka on suunnattu miesyrittäjille ja joka yhdistää liiketoiminnan kehittämisen ja henkilökohtaisen hyvinvoinnin.

Miestenviikonloppu järjestetään yhteistyössä Kohti Unelmia Akatemian ja Teemu Syrjälän kanssa. Tämä ainutlaatuinen kokemus antaa sinulle mahdollisuuden tavata ja verkostoitua muiden samanhenkisten miesyrittäjien kanssa, jotka haluavat sekä kehittää liiketoimintaansa että pitää huolta itsestään. Arvo, joka syntyy näiden yhteyksien luomisesta, on mittaamaton.

Viikonloppu pidetään Karjalohjalla, luonnonkauniissa ympäristössä, jossa voit rentoutua ja nauttia herkullisesta ruuasta, saunomisesta ja luonnon rauhasta. Viikonlopun aikana teemme yhdessä harjoituksia joissa keskitytään sekä liiketoiminnan kehittämiseen että henkilökohtaiseen hyvinvointiin.

Johannes Laine, Kohti Unelmia Akatemian perustaja, pitää workshoppeja, joissa perehdytään liiketoiminnan kehittämiseen. Nämä workshopit tarjoavat konkreettisia työkaluja ja strategioita, jotka auttavat sinua kasvattamaan ja parantamaan liiketoimintaasi. Lisäksi voit saada uusia ideoita ja inspiraatiota muilta osallistujilta.

Teemu Syrjälä on järjestänyt jo pitkään "miesten viikonloppuja", jotka tarjoavat turvallisen tilan, jossa voit kohdata itsesi ja toiset miehet aidosti ja rehellisesti.

Viikonlopun aikana Teemu vetää harjoituksia, joiden tarkoituksena on avata sisäistä maailmaa ja siellä olevia uskomuksia ja toimintatapoja, jotka hidastaa ihmisen tavoitteiden toteutumista. 

Rohkeasti, yhdessä kasvaen ihmisenä, voimme löytää sisäisiä voimavaroja, joilla voimme rakentaa yritystämme, suhdetta itseemme ja toisiin ihmisiin vahvemmaksi.

Kaiken kaikkiaan tämä miesyrittäjienviikonloppu on ainutlaatuinen tilaisuus kehittää sekä liiketoimintaasi että itseäsi. Se tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua, saada uusia ideoita ja inspiraatiota sekä löytää tasapaino yrittäjyyden ja henkilökohtaisen hyvinvoinnin välillä.

Sunrise over Mountains

Luvassa on uskomaton viikonloppu hyvällä porukalla bisnestä kehittäen, itseensä ja muihin tutustuen, sparraillen liiketoimintaa ja akkuja ladaten täyteen energiaa... Jaksaa sit taas toteuttaa omia unelmiaan entistä paremmalla liekillä ja intohimolla! 

bottom of page