top of page
Image by Adam Wilson

OLETKO VALMIS MUUTTAMAAN MYYNTISI SUUNTAA? MYYNNIN HELVETINVIIKKO YRITTÄJILLE ON AVAIN MENESTYKSEESI!

Nouse yrittäjänä uudelle tasolle viikon intensiivisellä myyntihaasteella. Myyntivalmennusta, valmentajien tuki, yhdessä tekemisen voima ja ryhmäpaine ovat avaimiasi menestykseen!

 30.10-5.11

Jos olet yrittäjä, joka taistelee saadakseen myyntinsä kasvuun, Myynnin Helvetinviikko on ratkaisusi! Viikon aikana opit uusia myyntitekniikoita ja -strategioita, saat yksilöllistä tukea valmentajiltamme ja voit hyödyntää ryhmäpaineen positiivista vaikutusta. Nyt on aika haastaa itsesi, kohottaa myyntisi uudelle tasolle ja kasvattaa yrityksesi liikevaihtoa!

Image by Markus Winkler
  1. Myyntivalmennusta: Viikon aikana opit myyntistrategioita ja -tekniikoita, jotka auttavat sinua saavuttamaan ja ylittämään myyntitavoitteesi.

  2. Valmentajien tuki: Saat henkilökohtaista tukea ja ohjausta valmentajiltamme koko viikon ajan. Autamme sinua tunnistamaan ja voittamaan esteet, jotka ovat estäneet sinua kasvattamasta myyntiäsi.

  3. Yhdessä tekemisen voima: Liity mukaan myyntiä janoavien joukkoon, joka tukee ja kannustaa toisiaan. Yhdessä voimme saavuttaa enemmän ja pysyä motivoituneina koko viikon ajan.

  4. Itsehaastaminen: Testaa rajojasi ja näe, mihin pystyt viikon aikana. Tämä on tilaisuutesi näyttää itsellesi ja muille, mihin kykenet yrittäjänä.

Viikko huipentuu yhteiseen illalliseen halukkaiden kesken Pääkaupunkiseudulla 5.11. Käymme läpi viikon onnistumisia, jaamme palkintoja sekä tottakai verkostoidumme toistemme kanssa. Yksikin hyvä uusi kumppani voi tuoda sulle kymmenien tuhansien eurojen hyödyn - tarvitset tekijöitä ympärillesi matkalla kohti menestystä! 

'Tulethan mukaan onnistumaan kanssamme?

Jos olet yrittäjä, joka kipuilee myynnin kanssa, tai haluat vain saada lisää myyntiä ja asiakkaita, tämä viikko on suunniteltu juuri sinulle. Myynnin Helvetinviikko sopii erityisesti yrittäjille, jotka haluavat oppia uusia myyntitaitoja ja kasvattaa yrityksensä liikevaihtoa.

KENELLE TÄMÄ EI SOVI?

Tämä viikko ei ole sinulle, jos et ole valmis sitoutumaan ja tekemään töitä saavuttaaksesi tavoitteesi. Tämä viikko ei ole myöskään sinulle, jos et ole avoin oppimaan uusia myyntitaitoja ja -strategioita. Jos et ole valmis haastamaan itseäsi ja puskemaan rajojasi, tämä viikko ei ole sinua varten.

INVESTOI LIIKETOIMINTAASI

Viikon hinta on vain 299€ + alv. (normaalisti 599€) Tämä on pieni investointi verrattuna siihen, kuinka paljon voit kasvattaa liiketoimintaasi tämän viikon aikana. Älä missaa tätä mahdollisuutta – ilmoittaudu nyt ja ala rakentaa yritystäsi, josta olet aina unelmoinut!

Viikon aikana on ehdottomasti tärkeää saada suoraan myyntiä paljon enemmän kuin investointisi & tähän päälle tulevaisuuden kaupat sekä muut hyvät asiat joita viikko saa aikaan.

 

(ps. Kohti Unelmia Akatemian jäsenille erillinen hinta. Kysy koodi Venlalta akatemia@kohtiunelmia.fi)

ILMOITTAUTUMINEN

Oletko valmis ottamaan myyntisi uudelle tasolle? Lähdetään rakentamaan helvetinviikosta tämän vuoden kovinta myyntiviikkoa sinulle!

TAKUU VIIKOLLE

Jos olet viikon täysillä messissä ja et ole tyytyväinen niin saat rahasi takaisin.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Sopiiko tämä minulle, jos olen aloitteleva yrittäjä?

Kyllä, Myynnin Helvetinviikko on suunniteltu juuri sinulle! Olemme erikoistuneet auttamaan aloittelevia yrittäjiä kasvattamaan myyntiään ja liiketoimintaansa. Tässä viikossa opit myyntitekniikoita ja -strategioita, jotka voivat auttaa sinua saamaan ensimmäiset asiakkaasi ja kasvattamaan myyntiäsi.

Tarvitseeko minun soittaa kylmäpuheluita viikon aikana?

Kyllä me kaikki tullaan jokunen kylmäsoitto vähintään ottamaan, mutta kylmäsoitot eivät ole ainoa tapa kasvattaa myyntiä. Myynnin Helvetinviikossa opit monia erilaisia myyntitekniikoita ja -strategioita, jotka voivat auttaa sinua kasvattamaan myyntiäsi. Voit käyttää eniten niitä, jotka sopivat parhaiten sinulle ja yrityksellesi. Kuitenkin jokainen haastetaan kokeilemaan myös kylmäpuheluita ja muita oman epämukavuusalueen taktiikoita.

Sopiiko tämä minulle, jos osaan jo myydä?

 

Kyllä, Myynnin Helvetinviikko sopii kaikille yrittäjille, olipa myyntikokemuksesi taso mikä tahansa. Tämä viikko on suunniteltu haastamaan sinua ja auttamaan sinua viemään myyntisi seuraavalle tasolle. Opit uusia myyntitekniikoita ja -strategioita, jotka voivat auttaa sinua kasvattamaan myyntiäsi entisestään.

Mielenkiintoinen, mutta päivätyö vielä haittaa yrittämistä, että ihan helvetisti ei kykene, mutta hyödyttäisikö oppi vaikka tekis osa-aikaisesti?

 

Kannustamme sinua ottamaan vaikka palkattoman lomaviikon ja tulemaan täysillä mukaan, sillä tienaat melko varmasti saman verran kuin palkkatöissäsi + saisit koko hyödyn viikosta. Puolittain mukaan lähtemiseen emme kannusta.

Sopiiko tämä minulle, jos minulla ei ole vielä yritystä pystyssä?

 

Kyllä, Myynnin Helvetinviikko voi olla loistava tilaisuus sinulle, vaikka et olisi vielä perustanut yritystäsi. Voit oppia myyntitekniikoita ja -strategioita, jotka auttavat sinua, kun päätät perustaa yrityksesi. Tämä viikko voi myös auttaa sinua ymmärtämään, mitä odottaa myynniltäsi, kun aloitat yrittäjyytesi. Vaikka sinulla ei ole yritystä, niin sinulla tulee olla ajatus omasta palvelustasi. Voit viikon aikana tehdä haastatteluja, myydä itseäsi mediaan ja rakentaa potentiaalisten asiakkaiden listaa valmiiksi odottamaan sitä hetkeä kun voit alkaa rahastamaan.

VETÄJÄT

bottom of page