top of page
kohti unelmia podcast vaaka

Kohti Unelmia Podcast

Yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille tarkoitettu Kohti Unelmia Podcast tarjoaa inspiraatiota, työkaluja & tarinoita unelmiesi toteuttamisen tueksi. Podcast on saanut alkunsa jo vuonna 2019.  Tällä sivulla hiukan lisätietoja podcastista + mikäli haluat tukea podcastin tekemistä, niin löydät siihen mahdollisuuden tältä sivulta myös. 

johannesLaine_supla.jpg
johannesLaine_supla.jpg

Missio

Kohti Unelmia Podcastin missio on helpottaa sinun matkaa yrittäjyysunelmiesi parissa. Toki podcast tarjoaa iloa, inspiraatiota, työkaluja ja hauskoja tarinoita myös muiden teemojen äärelle. Missio on kuitenkin auttaa yrittäjiä menestymään ja podcast on yksi osa Kohti Unelmia -kokonaisuutta yrittäjien auttamiseksi. 

Mistä voit kuunnella?

Kohti Unelmia Podcastin löydät kaikilta suosituimmilta alustoilta. Voit kirjoittaa lempparialustallasi hakukenttään "Kohti Unelmia Podcast" ja mikäli ei löydä alsutalta jota käytät, niin siinä tapauksessa olisi ilo kuulla tälläisestä alustasta. 

Tiedän, että podcast löytyy ainakin seuraavista: 

Youtube @johanneslaine

Spotify Kohti Unelmia Podcast

Supla Kohti Unelmia Podcast

Apple podcasts Kohti Unelmia

Podbean Kohti Unelmia Podcast

2023Wrapped_square.png
Podcast yrittäjille.png

Halutessasi voit tarjota kahvit

Kohti Unelmia Podcastin tuottaminen tapahtuu 99% omakustanteisesti. Avoimesti sanottuna oma ajankäyttö ei ole riittänyt podcastin isompaan kaupallistamiseen. Toki podcast toimii myös markkinointikeinona omiin palveluihin, mutta podcastin tuottaminen maksaa tällä hetkellä satoja euroja per jakso ja näitä on superkiva tehdä.

 

Ajattelin kuitenkin tarjota tälläisen mahdollisuuden mikäli haluat tukea tekemistä. Jatkan joka tapauksessa, mutta iso hatunnosto lähtee kaikille kahvit tarjonneille. Kahvit pystyy tarjoamaan Paypalin kautta ja voit päättää kelle kahvit tarjotaan ☕️

 

Voit tarjota kahvit tästä linkistä.

Mikäli kahvien tarjoaminen on liikaa - ei hätää, ymmärrän. Mikäli haluat kuitenkin auttaa, niin jaa lempparijaksosi ja ajatuksesi tägäyksien kera someen ❤️‍🔥

Vierasideoita? Yhteistyötä?

Mikäli haluat ehdottaa vieraita Kohti Unelmia Podcastiin, niin tee se Instagrammin kautta @johanneslaine 

Mikäli haluat saada brändillesi näkyvyyttä, löytää uusia asiakkaita tai saada tarinaasi eteenpäin, niin laita viestiä johannes@kohtiunelmia.fi.

Huom. Muistathan, että podcastini palvelee yrittäjiä ja siitä kiinnostuneita, joten juttusi täytyy olla heitä kiinnostavaa 💎

Kiitos kun luit, kuuntelet ja olet omalla tavallasi mukana Kohti Unelmia -matkassa 🔥❤️‍🔥

C57CEE80-4178-4170-B077-130434354B23.heic
bottom of page