top of page

Helpotusta taloushallintoon eTaskulla: Miisan ja Satun Kokemuksia

Päivitetty: 30. kesäk.

*Yhteistyössä eTasku kanssa


Taloushallinto saattaa olla monille pienyrittäjille ja yksinyrittäjille suuri haaste. Paperityöt, kuittien käsittely ja järjestely voi viedä ison osan ajasta, jonka voisi hyödyntää varsinaiseen liiketoimintaan. eTasku onkin näppärä apu tähän hommaan. Pyysimme kahta yrittäjää, Miisaa ja Satua, jakamaan omat kokemukset eTaskusta ja siitä, miten sovellus on auttanut näitä kahta yrittäjää tehostamaan taloushallintoaan.


Kuitit Haltuun Hetkessä


Kasvojoogakouluttaja Miisa, joka on käyttänyt eTaskua reilun vuoden, löysi palvelun kirjanpitäjänsä suosituksesta. "Kirjanpitäjä ehdotti, kun kirosin sitä, että joku kuitti oli hävinnyt ja toinen löytyi ryppyisenä kassin pohjalta. Hävinneiden kuittien mukana valuu rahaa kuin kaivoon. Olen itse hyvin pedanttinen toisissa asioissa, mutta nämä kuitit eivät ole oma vahvuuteni," Miisa kertoo.


Ennen eTaskun käyttöönottoa Miisa kamppaili hukassa olevien kuittien kanssa. Oli vaikea pitää kirjaa kaikista kuluista, jos kuitteja ei heti saanut kirjattua ylös. "Olen käyttänyt eTaskua reilu vuoden nyt, ja se on helpottanut todella paljon. Kuvaan kuitin heti maksun jälkeen ja lisään eTaskuun tai jos on tullut sähköpostilla, niin välitän kuitin suoraan omaan eTaskuun," hän jatkaa.


Miisan mukaan käyttöliittymä on erittäin helppokäyttöinen. "Aikaa on säästynyt todella paljon, kun ei tarvitse hermoilla ryppyisten kuittien kanssa. Lisäksi sovellus lukee osan tiedoista kuiteista, joten kovin montaa kohtaa ei itse edes tarvitse täyttää."


Sähköinen kirjanpito vauhdilla käyntiin

Satu, yksinyrittäjä SatuAasin tallista, löysi eTaskun kirjanpitäjänsä suosituksesta ja on käyttänyt palvelua nyt reilu kaksi vuotta. "Kirjanpitäjäni suositteli sitä hyvien käyttökokemusten perusteella. Sain hänen kauttaan kokeilutarjouksen ja sen jälkeen jatkoin käyttöä," Satu kertoo.


Ennen eTaskun käyttöä Satu kohtasi haasteita kuittien järjestämisessä ja sähköpostitse tulleiden laskujen tulostamisessa. "Tulostella piti sähköpostiin tulleet laskut ja verkkopankin tositteet. Kuitit meni paremmin ja varmemmin heti kirjanpitäjälle. Ei tule kerättyä kuukauden loppuun niitä, vaan saa paremmin useissa erissä asiaa edistettyä kuukauden aikana," hän sanoo.


Satu arvostaa erityisesti helppokäyttöisyyttä ja mahdollisuutta lisätä omia luokituksia. "Tykkäsin helppoudesta ja mahdollisuudesta lisäillä omia luokituksia. Näppärää, kun voi kännykällä kuvata kuitit, mutta mieluummin tietokoneella teen suurimmat muokkaustyöt tositteiden tietoihin."


Miksi valita eTasku?


Molemmat yrittäjät korostavat eTaskun käytön merkittävimpiä hyötyjä: ajan säästöä, kirjanpidon selkeyttämistä ja mielenrauhaa. "Aikaa jää oman tuottavan työn tekemiseen. Käyttö on todella helppoa ja vaivatonta," Miisa summaa. Satu lisää: "Ylimääräiset yhteydenpidot kirjanpitäjän kanssa ovat poistuneet, kun kuitteja ei ole juurikaan kateissa. Laskun maksamisen jälkeen, se on nopea toimittaa eTaskuun sähköpostilla."


eTasku on loistava valinta kaikille, jotka haluavat tehostaa taloushallintoaan ja vapauttaa aikaa varsinaiseen liiketoimintaan. "Kenelle tahansa, joka haluaa tehostaa, sähköistää ja helpottaa tositteiden käsittelyä," Satu suosittelee.


Kehitysehdotukset ja tulevaisuuden näkymät

Miisa ja Satu näkevät eTaskun tärkeänä osana heidän liiketoimintaansa myös tulevaisuudessa. Satu kuitenkin huomauttaa, että kännykällä kuitteja kuvatessa kuvanlaatu voisi olla parempi. "Kuvanlaatu on usein melko heikko. Kyllä tekstistä saa selvää, mutta jotenkin koko kuva näyttää hieman sumealta."


Jos haluat kokea taloushallinnon helppouden ja vapauttaa aikaa tuottavampiin tehtäviin, eTasku on loistava ratkaisu. Voit unohtaa taloushallinnon kulmakivet ja antaa muiden hoitaa taloushallinnon murheet puolestasi.


Taloushallinto ei enää ole painajainen. 

Kiitos eTaskun, voit keskittyä siihen, mitä rakastat tehdä.

15 katselukertaa0 kommenttia

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page