top of page

INNOVAATIOSETELIN HAKEMINEN

MITÄ, JOS SAISIT 6000 € AVUSTUSTA UUDELLE IDEALLESI?Haudotko tietämättäsi kuningasideaa, jolla haluaisit viedä yrityksesi kansainvälisille markkinoille? Ja vielä parempaa…. Voisit saada siihen vielä 6000 € rahoituksen.


Mikäli sinulla on UUSI idea tuotteesta tai palvelusta, jolla olisi potentiaalia kansainvälisille markkinoille, tämä on sinulle.


OLETKO PYÖRITELLYT TÄTÄ UUTTA IDEAA PITKÄÄN JA HARTAUDELLA, JA NYT OLISI TEKOJEN AIKA?


Päässä pyörii monta mutta…On iso ja kallis riski lähteä sokkona testaamaan ja kokeilemaan ulkomaille uutta ja vielä raakaa ideaa. Haluaisit olla varma ideastasi ja sen konseptista, kuinka tämä oikeasti toimii.Haluaisit varmasti myös testata ideaasi asiakkaillakin, eikö?Tämä kaikki kuulostaa kalliilta ja työläältä, etkä tiedä mistä voisit saada projektiisi apua… onko se mun idea sittenkään niin hyvä??ON SE HYVÄ! Luota itseesi ja anna mun auttaa sua tässä prosessissa.Anna kun kerron sinulle hieman tarkemmin...
OLISIKO SINULLA HETKI JUTELLA INNOVAATIOSETELISTÄ?


”Innovaatiosetelissä avustuksen määrä on 6000 euroa ja voit käyttää tämän summan ostaaksesi palveluita palveluntuottajalta. Yrityksesi voi saada setelin vain kerran.”


Innovaatioseteli on siis tarkoitettu tämän uuden tuotteen/ palvelun kehittämiseen. Setelillä on tarkoitus ostaa ulkopuoliselta palveluntarjoajalta ”apua”. Suomeksi se tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yrityksesi kehittää tätä uutta tuotetta/palvelua/prosessia ja hankkii palveluna tässä tarvittavaa tietoa ja osaamista.


Tässä esimerkkejä millaista apua setelillä voit ostaa  • Tarvitset apua uuden applikaation demon tekemisessä

  • Tarvitset apua tuotteistamisessa tai palvelumuotoilussa

  • Haluat selvittää tuotteen markkinat

  • Tarvitset ulkopuolisen asiantuntijan näkemystä esimerkiksi lausuntoa, arviota tai testaus- ja mittauspalvelua
”Olen auttanut monia yrittäjiä innovaatio projekteissa, joten osaan varmasti auttaa sinua!”TÄSSÄ PARI ESIMERKKITAPAUSTA


Eräs asiakaani halusi avata oman verkkovalmennusalustan. Tehtiin yhdessä innovaatioseteli hakemus sekä tehtiin palvelumuotoiluprojekti. Projektin avulla hänelle oli selkeää minkälaista palvelua kannattaa oikeasti lähteä rakentamaan, kenelle suunnata ja minkälaisella strategialla eteenpäin.Asiakas sai idean uudesta digitaalisesta verkkokurssista. Tehtiin hänelle demo, jonka perusteella hän pystyy testaamaan ideaa pidemmälle, hakemaan kommentteja asiakkailta ja kehittämään tämän jälkeen lopullisen version verkkokurssista.Eli, mitäs nyt sitten?Mikäli sinulla on osakeyhtiö, ei verovelkaa, olet ollut päätoiminen yrittäjä 3kk tai kokoaikainen työntekijä firmassa, sinulla on UUSI idea tuotteelle/palvelulle/prosessille, jonka haluaisit viedä kansainvälisille markkinoille, on sinulla mahdollisuus hakea ja saada innovaatioseteli.Lähetä rohkeasti minulle sähköpostia: johannes@kohtiunelmia.fi, niin olen sinuun yhteydessä. Jutellaan ja mietitään sun projektia eteenpäin! Autan sinua innovaatioseteli hakemuksen kanssa sekä suunnittelen sinulle projektin.Ja hei, ennen kun ehdit edes ajatella, sinulla ei tarvitse olla 100 sivun esseetä ideastasi valmiina, jotta voit ottaa minuun yhteyttä.Eli anna tulla vaan viestiä ja iske idea pihalle! Älä odota ihmettä, vaan toimi niin 6000 € innovaatioseteli voi olla sun.Pidä siis kynnys matalana kysyä lisää.Ja jos haluat lukea lisää virallisuuksista, voit lukea sen Business Finlandin sivuilta: https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/rahoitus/tutkimus-ja-kehitysrahoitus/innovaatioseteli


14 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page