top of page

Kirja yrittäjille. Kohti Unelmabisnestä -kirja NYT tilattavissa

Kohti Unelmabisnestä - Rakenna oma Menestyjän Kartanosi & toteuta yrittäjyysunelmasi! 


Kipuiletko yrittäjänä uusien asiakkaiden löytämisessä? Aiheuttaako asikkaiden löytäminen sinulle päänvaivaa, mietit päivittäin "mistä löytäisin lisää asiakkaita" tai vietät tuntikaupalla aikaa somevideoiden tekemiseen ilman, että tiedät tuleeko sieltä onnistumisia?


Jatkuva sinne, tänne, tuonne tekeminen ja ulkoisten ärsykkeiden perässä juokseminen aiheuttaa sen, että focus karkaa ja härväämisen viedessä vallan tulokset jäävät AINA laihaksi. Toki jos sinulla on aikaa ja nautit härväämisestä sekä monen eri kiiltävän objektin perässä juoksemisesta, niin anna mennä. Uskon, että lopulta elämässä tärkeintä on elää omannäköistä elämää ja toteuttaa unelmia yhdessä muiden kanssa matkaa jakaen. Seurata sydäntä ja tehdä itselleen merkityksellisiä asioita.


Sen sijaan, että annat ulkoisen maailman määritellä mitä, milloin ja kenen kanssa sun tulee tehdä hommia.... Toivon, että kuuntelet sisintäsi ja rakennat oman unelmaelämäsi. Se ei ole aina helppoa. Lopulta se on kuitenkin melko yksinkertaista kun uskallat hypätä toteuttamaan sitä.


Nimeni on Johannes Laine, olen ollut mukana 25 yrityksen omistajana. Useimmat olen ollut perustamassa alusta asti, osaan olen hypännyt mukaan myöhemmin. Neljä konkurssia on opettanut myös hirmuisesti yrittäjyydestä ja määritellyt tekemisen suuntaa. Halusin kirjoittaa kirjan luomani Menestyjän Kartanon -työkalun ympärille, jonka avulla olen itse toteuttanut unelmaelämääni kokoajan paremmin viimeisten vuosien aikana ja onnistunut vähentämään työntekoa samalla kasvattaen yrityksien myyntiä.


Missioni on auttaa kasvuhaluisia pienyrittäjiä menestymään. Olen auttanut tuhansia yrittäjiä eteenpäin, pidän suosittua Kohti Unelmia Podcastia, rakennan suomen innostavinta kasvuhaluisten pienyrittäjien yhteisöä nimeltä Kohti Unelmia Akatemia sekä yhtenä omistajana kasvatamme suomen palvelevinta Kohti Unelmia Tilitoimistoa.


Takaisin aiheeseen... Olet kenties kokeillut erilaisia keinoja, turhautunut kun tuntuu ettei mikään kanava tuota tarpeeksi ja juokset jatkuvasti asioiden perässä saadaksesi onnistumisen tunteita. Kirjani auttaa sinua pysähtymään ja miettimään miten oikeasti rakennat unelmiesi ympärille unelmabisneksesi.


Menestyjän Kartanon teemat jakautuvat alla oleviin teemoihin:

 • Kivijalka: Kukoista omassa roolissasi ja liiketoiminnassasi.

 • Takkahuone: Tunne ongelman ydin ja tarjoa toimiva ratkaisu. 

 • Unelma-asiakas: Ketä sinun tulee oikeasti palvella ja miten löydät unelma-asiakkaasi.

 • Sisäänkäynti: Tavoita asiakkaasi tehokkaasti.

 • Aula: Ihastuta asiakkaasi ensivaikutelmalla.

 • Kahvihuone: Rakenna luottamusta ja suhteita.

 • Rahapaja: Hallitse talouttasi ja katteitasi. 

 • Myynnin portaat: Innostu palvelemaan ja kasvata myyntiä.

 • Allasosasto: Hallitse ihmisiä ja resursseja tehokkaasti.

 • Kattoterassi: Visioi ja unelmoi suuremmin.

 • Bonukset: Syvennä menestyjän strategiaa bonusten avulla


Näistä teemoista kirja on rakennettu ja jos haluat rakentaa unelmabisneksen itsellesi, niin tilaa kirja itsellesi tästä.


Kirjan mukana tulee myös huikeita bonuksia, jotka löydät kirjan sivuilta tarkemmin.


Tämä kirja on suunniteltu erityisesti yrittäjille, yksinyrittäjille, mikroyrittäjille ja yrittäjyydestä haaveileville, jotka haluavat tehdä unelmistaan totta.Mikäli sinulle tulee ideoita kirjan ympärille, haluat tilata luennon tai isomman erän kirjoja niin pistä rohkeasti viestiä johannes@kohtiunelmia.fi


Toivottavasti nähdään kirjan parissa tavalla tai toisella!


Kirja yrittäjille - Rakenna unelmistasi totta


Kohti Unelmabisnestä -kirja nyt tilattavissa

Tilaa kirja Kohti Unelmabisnestä tästä. Yrittäjä, yrittäjyydestä haaveileva tai yrittäjyyttä opettava. Tämä kirja antaa sinulle konkreettisia työkaluja toteuttaa unelmasi.


Pari kommenttia vielä kirjan ennakkoon lukeneilta:


"Todella hienosti Johannes on saanut kirjaan sen saman energian ja hyvän draivin joka hänellä on livenä. Ihanaa positiivista energiaa alusta alkaen! Kaiken lisäksi koko kirja on täyttä asiaa, johon jokaisen yrittäjän kannattaisi tutustua."


-Laura Kivas, Wauraudex


"Kohti Unelmabisnestä -kirja antaa konkreettiset työkalut oman yrityksen kasvuun ja kehittämiseen sekä unelmien toteuttamiseen ja Johannes Laineen intohimo pienyrittäjien auttamiseen välittyy vahvasti kirjan sivuilta. Kannattaa ottaa muistiinpanovälineet viereen, sillä lukiessa herää monia oivalluksia ja ajatuksia, jotka pitää saada heti muistiin. Jos olisi yksi kirja, jonka jokaisen yrittäjän tai yrittäjyyttä suunnittelevan pitäisi lukea, se olisi tämä!"


-Maria Lella, yrittäjä, Mantella Oy

25 katselukertaa0 kommenttia

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page