top of page

Kutsu Seikkailuun: Lähde Kanssani Tony Robbinsin UPW-Seminaariin

Onko sinussa herännyt halu muutokseen, kehittymiseen, tai syvempään itsetuntemukseen? Jos vastasit kyllä, minulla on sinulle upea mahdollisuus: liity seuraani Tony Robbinsin Unleash the Power Within (UPW) -seminaariin Saksassa ensi syksynä!


Olen aina ihaillut Tony Robbinsia hänen kyvystään inspiroida ihmisiä ja tarjota työkaluja, jotka todella muuttavat elämää. Siksi päätin lähteä tähän tapahtumaan ja tuoda mukanani muita samanhenkisiä ihmisiä. Tämä seminaari ei ole vain oppitunti, se on syväsukellus itseesi, mahdollisuus löytää uusi inspiraation lähde ja rakentaa yhteyksiä ihmisiin, jotka jakavat samat tavoitteet ja unelmat. Olen käynyt sekä UPW:ssa, että Business Masteryssa. Molemmat upeita kokemuksia ja nyt Thaimaassa retriitillä ollessani innostuttuani astetta syvemmin hyvinvoinnistani, niin tämä UPW sopisi ensi vuodelle loistavasti pitääkseni yllä loistavasti lähtenyttä hyvinvoinnin matkaa.


Mietin tänne lähtemistä ja päätin kysyä Instagramissa, kuka olisi kiinnostunut lähtemään mukaan. Vastaus oli yllättävä: niin moni innostui, että päätin kasata ryhmän kasaan ja tarjota erityisetuja niille, jotka lähtevät kanssani. Kysyinpä siis ystävältäni ja yhteistyökumppanilta Ilkka Koppelomäeltä, että olisiko hänellä jotain etuja kokeneena Tony Robbins -kumppanina myös mun kautta mukaan lähteville 😍 Ja olihan hänellä, niistä ihan kohta lisää...


UPW on elämys, joka herättää sinut unesta ja antaa voimavaroja tavoitella suuria. Opit siellä uusia strategioita hallitaksesi mieltäsi, kehoasi ja tunteitasi, mikä johtaa parempaan suorituskykyyn niin henkilökohtaisessa kuin ammatillisessa elämässäsi. Oletko valmis nousemaan seuraavalle tasolle ja sitä kautta pistämään myös omaan bisnekseesi kasvun liekkiä entisestään? ❤️‍🔥🔥🚀


Kuva Tony Robbinsin seminaarista Las Vegasissa, vierelläni Veganburgin perustaja.Kun varaat paikkasi minun linkkini kautta, saat upeita eksklusiivisia bonuksia, jotka tekevät kokemuksestasi vieläkin rikkaamman:

Ilkka Koppelomäki lupasi viisi bonusta:

1. Virtuaalinen ennakkovalmennus ennen seminaaria. Tämä 2 tunnin valmennus auttaa saamaan seminaarista paremman hyödyn, tapaatte muita seminaariin osallistuvia suomalaisia (keskusteluhuoneet) ja saatte käytännön ohjeita ja vinkkejä (arvo 97€).

2. Jälkivalmennus ja tapaaminen, johon voi osallistua paikan päällä Helsingissä tai virtuaalisesti. Tällä 1 kuukausi seminaarin jälkeen järjestettävällä valmennuksella on tarkoitus auttaa varmistamaan, että seminaarissa käydyt asiat menevät käytäntöön (arvo 97€)

3. Pääsy suomalaisten lähtijöiden whatsapp-ryhmään.

4. Hotellisuosituksemme.

5. Lipun Saa mitä haluat -valmennukseen (arvo 297€) www.saamitahaluat.fi/valmennus.


Nämä bonukset on suunniteltu vahvistamaan kokemustasi UPW:ssä ja auttamaan sinua hyödyntämään opittua tehokkaammin.


Ja minun kautta vielä pari bonusta lisää:

  1. Saat uutuuskirjani kaupanpäällisenä bisneksien kasvattamiseksi (arvo arviolta 30-35€)

  2. Voin järjestellä halukkaille ja nopeimmille kanssani yhteismajoituksen (Veikkaisin arviolta 5-10henkeä mahtunee tähän)

Yhteismajoitus ja muiden osallistujien kanssa verkostoituminen on loistava tilaisuus tutustua toisiimme ja jakaa kokemuksia jo ennen seminaaria, mikä tekee matkasta entistä merkityksellisemmän.


Älä anna tämän tilaisuuden lipua käsistäsi. Tule mukaan tähän transformaatioon ja koe, miten voit vapauttaa sisäisen voimasi ja saavuttaa unelmasi. Varaa paikkasi nyt ja aloita matka kohti uutta sinua Tony Robbinsin UPW-seminaarissa!


Kerro ihmeessä minulle vaikka Instagrammissa @johanneslaine heti kun olet päättänyt lähteä mukaan 😍
130 katselukertaa1 kommentti

1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Aijaijai, houkuttelevaa! ✨ Seminaari alkaa sopivasti yrittäjän päivänä 😍

Like
bottom of page