top of page

UNELMATESTAAJAT, niin mikä?!

Päivitetty: 14. syysk. 2023

Oletko valmis sukeltamaan syvemmälle Kohti Unelmia Akatemian jäsenten palveluiden maailmaan? Etsitkö inspiroivia tarinoita, käytännön tietoa ja rehellisiä arvioita?


Niin mekin!


Tässäpä esittelyä UNELMATESTAAJAT-palvelusta – sinulle, joka haluat tietää, miten jäsenemme tuovat unelmiaan todellisuuteen.


MIKÄ ON UNELMATESTAAJAT?


UNELMATESTAAJAT on blogi, jonka tavoitteena on avata ovet Kohti Unelmia Akatemian jäsenten monipuolisiin palveluihin. Me astutaan heidän maailmaansa, kokeilemme heidän palveluita ja tuotteita, ja jaetaan kokemuksemme teille. Halutaan tuoda sinulle aitoja tarinoita siitä, miten meidän menestyjät unelmoivat, luovat ja tarjoavat osamistaan maailmalle.


Jokainen UNELMATESTAAJAT-blogijulkaisu vie sinut syvemmälle yhden Kohti Unelmia Akatemian jäsenen palvelun maailmaan. Koemme palvelun ensikäden kokemuksella ja kerromme sinulle rehellisen arvion siitä, mitä se pitää sisällään ja mitä arvoa se

meille tuotti. Pidämme kiinni avoimuudesta ja rehellisyydestä, jotta voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä omien unelmiesi tukemiseksi.


Kohti Unelmia Akatemia on täynnä intohimoisia yrittäjiä, jotka tarjoavat monenlaisia palveluita – valmennuksia, konsultointia, tuotteita ja paljon muuta. UNELMATESTAAJAT auttaa sinua tutustumaan jäsentemme tarjontaan syvemmin ja auttaa sinua löytämään ne palvelut, jotka voivat tukea juuri sinun unelmaasi. Emme vain kerro, vaan me kokeillaan ja jaetaan omat kokemuksemme.
MISTÄ UNELMATESTAAJAT IDEA SYNTYI?


UNELMATESTAAJAT syntyi aidosta halustamme palvella Kohti Unelmia Akatemian jäseniä entistä paremmin ja auttaa heitä kasvamaan yrittäjinä. Haluamme avata ovet heidän uniikkeihin palveluihin, syventyä niihin ja tuoda ne esille mahdollisimman laajalle yleisölle. Tämä palvelu on meidän tapamme auttaa Kohti Unelmia Akatemian menestyjiä näkymään paremmin yritystoimintansa kanssa.


Jäsentemme monipuolinen osaaminen ja heidän tarjoamat palvelut ovat arvokkaita.. UNELMATESTAAJAT antaa meille mahdollisuuden ymmärtää jäsenten maailmaa syvemmin, ja samalla autamme heitä avaamaan enemmän ovia omien palveluidensa käyttäjille, omin sanoin kerrottuna.

Seuraa UNELMATESTAAJIA, niin saat tietoa ja tarinoita siitä, mitä jäsenillämme on tarjottavaa! Ja jopa mahdollisesti löydät palveluja, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan omia unelmiasi, ja siten olet mukana rakentamassa siltoja unelman tavoittelijoiden ja tarjoajien välille. Olet osa matkaamme, jossa unelmat kohtaavat todellisuuden, tuet meidän palavaa haluamme auttaa jäseniämme kasvamaan ja menestymään.
- Venla ja JohannesViimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentit


bottom of page