top of page

UNELMATESTAAJAT, Energiahoidon lumoissa

Päivitetty: 26. syysk. 2023

Minna Isopahkala, Sydämen valo - Kehon vapaus

Energeettiset kehohoidot ja Intuitiiviset energiahoidot & valmennuksellinen apuMinnalla on sairaanhoitajan ja terveydenhoitajan pohjakoulutukset sekä erikoistumisopintoja. Hänellä on vahva ammattitaito ja pitkä työkokemus sairaanhoitajana akuutissa erikoissairaanhoidon yksikössä Meilahdessa.


"Irtisanouduin pitkäaikaisesta työstäni vuonna -22 ja otin kutsusta vastaan työn erityislasten auttajana, sitä työtä tein vuoden -22 loppupuolelle. Vuonna - 23 aloitin jälleen uuden elämän vaiheen, lähdin viemään unelmaani ja intohimoani eli aiempaa sivutoimista yrittäjyyttäni eteenpäin. Perustin yritykselleni maaliskuussa -23 myös nettisivut, blogin ja somesivut.


Olen auttanut vuodesta 2019 toisen työn rinnalla sivutoimisesti ja säännöllisesti yrittäjänä energeettisiä kehohoitoja sekä intuitiivista, terapeuttista ja valmennuksellista energiahoitoauttamista. Viimeisintä eniten puhelimen välityksellä. Asiakkaani ovat tulleet pääasiassa suositusten, mutta myös mm. erään Kehotietoisuuden verkkokurssin kautta, johon minut pyydettiin vuonna 2020 kurssilaisten tukijaksi ja oman osaamiseni sisällön tuottajaksi.


Olen opiskellut paljon psykologiaa traumoihin, kiintymyssuhteisiin, kehitykseen, tunteisiin ja tunnelukkoihin liittyen. Lisäksi erilaisia menetelmiä: ThetaHealing, Bodymind Energy Balancing Method, NLP Practioner, EFT, TRE ja useita muita.
Kuva: Minnan omasta arkistosta

Olen aina ollut intohimoinen itseni kehittäjä ja oppija, kiinnostunut ja inspiroitunut herkästi monenlaisista

mm. ihmisyyttä, henkistä kasvua, hyvinvointia ja terveyttä tukevista asioista. Erityisiä

vahvuuksiani on koko elämäni ajan ollut herkkävaistoisuuteni, intuitiivisuuteni ja vahva tiedostavuuteni

sekä herkkä ja vahva kehoyhteyteni. Huomaan paljon myös kauneutta ympärilläni.


Tunnistan myös toisissa ihmisissä nopeasti heidän potentiaaliaan ja ydinolemustaan. Herkkyyden ja

intuitiivisuuteni avulla tiedän, tunnen, näen ja vaistoan asioissa ja ihmisissä pienien vivahteiden havaitsemisen lisäksi

nopeasti myös ytimeen. Olen tietoisuuden ja intuitiivisuuteni kautta saanut paljon

sellaista informaatiota ihmisistä, tapahtumista, asioista, menneisyydestä ja tulevaisuudesta, joka on auttanut navigoimaan elämässä monenlaisissa tilanteissa ja auttamaan lahjojeni kautta myös muita.


Ihmisten auttamistyö on aina ollut minulle syvältä sydämestäni lähtevä kutsumus ja auttaminen on tuonut minulle valtavasti iloa ja merkityksellisyyden tunnetta. Olen saanut kokea myös valtavan paljon ihmeitä auttaessani. On todella palkitsevaa nähdä ja kuulla, miten ihmiset ovat kokeneet ja miten erilaisia asioihin he ovat saaneet kauttani apua. Ihmeiden kokeminen ja asiakkaiden mielettömän upeat palautteet ovatkin entisestään lisänneet tässä työssä kokemaani merkityksen ja ilon tunnetta.”


Miksi energiahoidot?


"Haluan auttaa ihmisiä löytämään aidon hyvinvoinnin ja ilon elämäänsä. Autan vapautumaan erilaisista taakoista, tunnejumeista, tunnelukoista, traumoista, ei-palvelevista uskomuksista ja ajatusmalleista, kehollisista vaivoista ja myös hermoston tasolla asti tuntuvasta stressistä.


Autan vapautumaan olemaan syvin ja aidoin itsensä, ilman niitä ylimääräisiä kerroksia, jotka ovat matkan varrella lähteneet mukaamme esimerkiksi haitallisina uskomuksina, tunnelukkoina, tukahdutettuina tunteina tai traumoina, kokiessamme erilaisia vaikeita kokemuksia.


Tunteet ja traumat ovat aina kehossa ja ilmenevät myös kehollisesti monella tapaa. Erilaiset taakat, jumit ja traumat ovat ikään kuin pysähtynyt liike kehossa. Haluan auttaa tämän kaiken vapauttamisessa.


Autan kehohoidoissani myös tunteiden, stressin ja traumojen aiheuttamien asentovirheiden, lihasjumien ja kiputilojen korjaamisessa ja vapauttamisessa.


Autan asiakkaitani tunnistamaan omia tunteitaan, niiden juurisyitä ja vapautumaan erilaisista tunnetason jumeista ja tunnelukoista.


Autan löytämään syvemmän ja tiedostavamman yhteyden omaan sisäiseen lapseen, tunteisiin, alitajuiseen mieleen ja kehoon. Autan myös kehotietoisuuden ja kehoyhteyden vahvistamisessa.


Kun kehostasi, mielestäsi, alitajunnastasi ja hermostostasi vapautuu stressiä, erilaisia taakkoja ja kerroksia, alat voimaan paremmin. Löydät vapautumisen myötä myös syvemmän yhteyden itseesi, toisiin, kehoosi, sydämeesi, polkuusi, intuitioosi ja korkeampaan tiedostamiseen. Hermostossakin tuntuvan hyvinvoinnin myötä voit keskittyä yhä helpommin olemaan läsnä hetkessä ja koet sisäistä iloa."


Kuka voi hyötyä energiahoidosta?


"Molemmat energeettiset hoitoni ja apuni soveltuvat kaikille, jotka kokevat esimerkiksi stressiä. Energeettinen kehohoitoni poistaa jo itsessään stressiä ja vapauttaa kehon omia resursseja toimimaan tehokkaammin.


Kuten aiemmin puhuin, apuni auttavat vapauttamaan kehosta, mielestä ja tunteista erilaisia taakkoja, rajoitteita, ei-palvelevia uskomuksia ja traumoja. Myös erilaisten fyysisten kiputilojen, jumien ja asentovirheisiin vuoksi ovat ihmiset hakeneet ja saaneet apua.


Apuni on hyvä tuki ihmisenä kasvuun, uuden potentiaalin ja sisäisten voimavarojen löytämisen sekä helpommin elämässä kulkemisen tueksi.


Kaikkea emme voi kohdata ja vapauttaa pelkän puhumisen ja tietoisen mielen tasolla. Stressi, tunteet ja traumat ovat aina myös kehollisia kokemuksia. Siksi ne tarvitsevat kaikilta tasoilta vapautuakseen myös kehon ymmärtämää, kehon kielellä tapahtuvaa apua ja tukea.


Kehohoitoni vaikuttaa tiedostamattoman mielen tasolla eli pääasiassa autonomisessa hermostossa, johon tietoinen mieli ei voi juurikaan vaikuttaa. Ei ole siis myöskään merkitystä uskooko hoitoon vai ei."


"Kokemus oli erittäin kiva! Olen aiemminkin käynyt energiahoidoissa, ja jokaisella on ollut hiukan erilaiset tavat tehdä sitä. Minnan hoidossa tapahtui hyvä rentoutus ja kävin lapsuuden mielenmaisemissa. Kokemuksena erittäin suositeltava kaikille jotka haluavat tutkia sitä omaa mielenmaisemaansa. Mikäli energiahoidoista on ennakkoluuloja niin suosittelen myös heille – pahinta mitä energiahoidossa voi tapahtua omasta kokemuksestani käsin on se, että sinä rentoudut ja lepäät samalla kun joku antaa sinulle läsnäolevaa aikaa ja positiivisia ajatuksia. Pelkästään jo se, että saat hetken vain olla, tekee sinulle varmasti hyvää!" - Johannes


Huomaan herkästi myös kauneutta ympärilläni.

Mitä on Energiahoito?


"Energiahoitomuotoja on paljon ja ne voivat olla hyvinkin erilaisia. Myös energiahoitojen antajina on hyvin erilaisia ihmisiä erilaisine taustoineen. Tähän vastaukseen on siis mahdotonta vastata kaikkien hoidon antajien ja energiahoitomuotojen puolesta. Vastaankin tähän minun kautta saatavan avun näkökulmasta.

Energiahoidot yleisellä tasolla perustuvat kuitenkin ajatukseen, että meissä virtaa energiaa, joka pitää meidät elossa. Ilman energiaa kehommekaan ei toimisi.Kun energia pääsee virtaamaan kehossa vapaasti, on ihminen terve. Erilaiset traumat, tunneperäiset asiat, stressi, kuona-aineiden kertyminen ja huonot elintavat voivat aiheuttaa energiakiertoon kuitenkin tukkeumia eri puolilla kehoa. Myös fyysiseen kehoon alkaa ilmentyä erilaisia oireita kehon eri osissa olevien energeettisten tukosten ja energiavajeen myötä. Energiahoitojen tavoitteena on saada ihmisen energiakierto avattua ja tasapainotettua.


Itse teen kahdenlaisia energiahoitoja. Kerron nyt enemmän kehohoidostani, josta myös blogitekstini hoitokokemukset kertovat.


Kehohoidoissa käytän pohjamenetelmänä Bodymind Energy Balancing Method menetelmän (ja osittain ThetaHealing) oppeja, mutta hoidot ovat muodostuneet hyvin omanlaisiksi intuitiotani vahvasti kuunnellen.


Minulla on erityisenä vahvuutena myös vahva kehoyhteyteni ja herkkyyteni tuntea ja tietää hoitaessani paljon oman kehoni kautta, mitä asiakkaan kehossa tapahtuu.


Tiedostan ja tunnen kehoni kautta usein esimerkiksi asiakkaan eri kehon osissa tuntuvia erilaisia tunteita sekä fyysisen kehon, energiakehon ja tunnekehon jumeja. Tunnen tai tiedostan omalla kehollani herkästi, jos asiakas kokee jossakin kehon osassa kipuja ja lihasjumeja. Samoin tunnen, kun asiakkaan kehosta vapautuu lihasjännitystä, kipua tai tunnejumeja. Tunnen kehossani myös, miten kauan mitäkin kehon osaa on hyvä hoitaa.


Aloitan hoidon mittaamalla fyysisen kehon asentoa. Kehosta löytyy monesti tunteiden, stressin ja traumojen aiheuttamia asentovirheitä sekä jännitteitä. Lähden kanavoimaan käsieni kautta energiaa, jonka avulla asiakkaan keho lähtee korjaamaan asentovirheet. Hoidan myös energiakehoa, jolloin tunnustelen ensin käsilläni sopivan energeettisen kohdan, josta lähden hoitamaan energiakenttää ja energiakeskuksia eli auraa ja chakroja. Tällä kaikella on hoitava vaikutuksensa myös tunnepuoleen.


Sanoitan hoidon aikana mitä intuitiivisesti nousee ja mitä tunnen asiakkaan kehosta ja energiasta. Useimmiten nämä resonoivat asiakkaalle. Asiat voivat nousta hyvinkin kaukaa tai sitten ihan tämän hetken tilanteesta. Olen huomannut, että kaikella hoidossa esiintyvällä on yleensä aina joku merkityksensä.


Asiakkaan kehosta saattaa nousta tietoisuuteen, näkyväksi ja vapautumaan myös joku hyvinkin vanha kokemus, uskomus tai tunne, joka kehoon on jäänyt jumiin, koska sille ei ole ollut mahdollisuutta, turvaa tai tilaa aiemmin tulla näkyväksi, tunnetuksi tai vapautetuksi.


Myös paljon traumoja on päässyt kehosta hoidoissani vapautumaan. Se on aina hyvin puhuttelevaa ja iloa tuovaa itsellenikin nähdä ja kuulla, miten niiden vapautuminen vaikuttaa asiakkaan elämään ja hyvinvoinnin kokemiseen.


Kehossamme kulkee taakkasiirtyminä myös menneiden sukupolvien kokemuksia, traumoja ja tunteita, koska niille ei ole ollut tilaa tai resursseja tulla käsitellyksi ja kohdatuksi heidän aikanaan. Taakkasiirtymiä ovat esimerkiksi sotatraumat, jotka kulkevat useassa sukupolvessa eteenpäin. Mitä kauempana ne ovat alkuperäistä kokijaa, sen laimeampia ja vaikeammin tietoisella mielellä tavoitettavia ne saattavat olla. Voiden kuitenkin edelleenkin vaikuttaa uusissa sukupolvissa alitajuisesti ja kehollisesti jokapäiväisen elämän kokemuksissa, tunteissa ja valinnoissa. Taakkasiirtymät voivat tuntua erilaisina tunteina, tuntemuksina, stressinä, stressiherkkyytenä, pelkoina ja ei-palvelevina uskomuksina. Ja ovat usein epätiedostettuja, kunnes pääsevät lähemmäs pintaa ja kehosta sekä mielestä vapautettavaksi.


Antamani kehohoidot ovat monipuolisia, ne vaikuttavat hermostossa asti, aktivoiden parasympaattista hermostoa eli rauhoittaen kehoa ja mieltä. Kehohoidoissani vapautuu sellaisia kehon eri kerroksissa olevia tunteita, jumeja, kipuja, blokkeja sekä traumoja, jotka ovat valmiita vapautumaan.


Energian tuki on keholle, mielelle ja tunteille puhdistavaa, vahvistavaa, parantavaa ja rauhoittavaa. Olen hoidoissa puhtaan energian välittäjä ja kanava, en käytä omia energiavarastojani.


Puhelimen välityksellä olen auttanut myös lukuisia asiakkaita, energialle ja intuitiivisuudelle ei ole välimatkoilla merkitystä. Alamme läpikäymään teemoja, joihin asiakas toivoo tukea, apua ja vapautumista. Etukäteen ei voi sanoa, mitä kaikkea kehosta, mielestä ja alitajunnasta sekä menneisyyden ja tämän hetken

kokemuksista nousee edetessämme esiin. Puhelimen välityksellä auttaessani olen hyödyntänyt auttamiseni pohjalla intuitiivisuuteni ja kertyneiden tietotaitojen lisäksi erityisesti ThetaHealingia.""Energiahoito, mitä lie huuhaata! Näin ajattelin vielä vielä muutama vuosi sitten. Nyt on ollut pitkään jo sellainen tilanne, että oon halunnut kokeilla oman henkisen kasvun tueksi, omien tunnelukkojen avaamiseksi ja hoitamiseksi. Ja nyt kun aloitettiin tämä UNELMATESTAAJAT blogi niin sattui niin hieno tilaisuus, että päästiin kokeilemaan Minnan vuorovaikutuksellista energiahoitoa.
Kun menin Minnan luokse, vastassa oli aivan ihana tunnelma, todella ihanat ja lämpimät energiat. Ensin käytiin läpi sitä, että onko kipuja kehossa. Mulla on esimerkiksi selkä tosi kipeä ollut jo vuosia, josta Minnan oli hyvä tietää. Ihan alkuun käytiin läpi keho ja katsottiin, että onko se tasapainossa.
Sitten itse hoito. Mikä oli mulle tosi yllättävää, tapahtui osittain seisaaltaan. Ja se oli mulle erittäin positiivinen yllätys, sillä mun keho on hyvin herkkä energioille siinä mielessä, että mä oon tehnyt esim. "tärinä terapiaa", jolloinka mun keho on jo periaatteessa tosi altis intuitiiviselle liikkeelle ja mun vartalohan sitten lähti hyvinkin liikkeelle siinä heti alkuun. Minnan hoidon aikana keho pääsi venymään mitä ihmeellisimpiin asentoihin, joihin en olis uskonut selkävaivojen vuoksi edes pystyvän. Hoidon lopussa Minna hoiti vielä selkää, ja sai sen lämpenemään ja pehmenemään entisestään.
Ihan mieletön kokemus. Todella voimaannuttava. Mitä kehon osaa/chakraa Minna kulloinkin sillä hetkellä hoitikaan, niin mun vartalo tiesi sen ja tunsi sen ja intuitiivisesti lähti parantamaan liikkeen ja Minnan energian avulla sitä tiettyä kohtaa. Ja hoidon aikana tuli ihan tosi syvällisiäkin asioita esiin. Minnalle tuli sanoja ja asioita mieleen. Kysyi resonoiko, ja resonoi monikin asia erittäin hyvin mun tilanteessa. Sain sitten avattua samalla sitä omaa tarinaa, sellaisiakin lukkoja, joita minun on ollut vaikeampi tietoisella mielellä jäsentää ja itse purkaa.

Mä en oikein tiennyt mitä odottaa, mutta voin sanoa, että todellakin ylitti mun odotukset tämä hoito, sekä Minnan tietotaito, kokemus ja energia. Oli niin voimaannuttava kokemus, niin parantava kokemus.
Mä tiedän ettei yks kerta mulle riitä, vaan mä haluan oikeasti hoitaa ja parantaa mun kehoa ja sitä keho-mieli yhteyttä. Joten ihan varmasti menen Minnalle vielä useitakin kertoja uudelleen. Ihan mahtava kokemus.
Suosittelen ihan jokaiselle. Ja just toi että mä oon ajatellut ennen että mitä lie huuhaata, jotain hippihommaa mutta tota, kyllä se on vaan niin, että keho ja mieli on niin suuressa yhteydessä toisiinsa, että sitä tarvitsee ihminen hoitoa, muutakin kuin asioihin syventymistä ja tutkiskelua pään sisällä. Me tarvitaan ymmärrystä siihen, että mitä se keho tarvitsee. Ja mitä se mieli siitä kertoo?"
- Venla


UNELMATESTAAJAT kysyy vielä pari kysymystä:


MIKSI OLET KOHTI UNELMIA AKATEMIAN JÄSEN, JA KENELLE SUOSITTELISIT JÄSENYYTTÄ?


"Lähdin vuosijäseneksi kuunneltuani Johanneksen webinaarin. Johanneksesta välittyi positiivisuus ja auttamishalu. Vakuutuin myös hänen yrityskokemusten pohjalta syntyneestä tietotaidosta. Olin juuri lähtenyt edistämään aiempaa sivutoimista yrittäjyyttäni näkyväksi. Kaipasin uudelle polulle henkilökohtaista tukea, verkostoitumis- ja yhteistyömahdollisuuksia. Vuosijäsenyydessä kutsui myös livetapahtumat ja useat yrittäjyyttä tukevat verkkokurssit. Suosittelenkin lämpimästi jäsenyyttä yrittäjille, jotka kaipaavat tällaisia asioita. Tähänastinen jäsenyyteni on tukenut yrittäjyyteni edistämisessä ja olen tutustunut upeisiin yrittäjiin."MINKÄLAISIA UNELMIA SINULLA ON LIIKETOIMINTASI KANSSA?


"Unelmoin saada laajasti auttaa yksilöitä ja heidän lähipiiriään löytämään syvällä kehossa ja mielessä tuntuva hyvinvointi. Toivon ihmisten löytävän luokseni erityisesti suositusten, nettisivujeni, blogin ja sometilien kautta. Autan jatkossa yksilöhoitojen rinnalla myös ryhmiä, yhdessä muiden yrittäjien kanssa. Saan jatkossakin nähdä ja kuulla upeita sekä vaikuttavia asiakaskokemuksia. Ansaitsen elantoni päätoimisena yrittäjänä."

Unelmatestaajat, Minna Isopahkala, Sydämen Valo - Kehon vapaus, energiahoidot

Yhteystietoni:
Suuri kiitos Minnalle hoidoista ja haastattelusta! Tästä matka jatkuu rohkeasti kohti unelmia!

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page