top of page

YRITTÄJÄ, OTA NÄMÄ 5 VINKKIÄ HALTUUN LOMAN JÄLKEEN!

Päivitetty: 13. syysk. 2023


Kesäloma, talviloma, joululoma... Niin ihanaa ja kauan odotettua monelle meistä. Onneksi meillä yrittäjillä on vapaus pitää myös muulloin lomaa kuin kesäisin.


Yrittäjänä kuitenkin päätin, että ensi kesänä eli vuonna 2024 pidän koko kesän lomaa. Tavoite, että kesä tuottaa kuitenkin enemmän kuin ehdin kuluttaa, jotta pystyy lomalla toteuttaa erilaisia elämyksiä ja nauttia täysillä eikä tarvi lainkaan miettiä sitä, että mitenköhän tämän kaiken saa rahoitettua...

Noniin se jargoni sikseen. Mennään vinkkien pariin mitä lupasin. Vielä yksi juttu. Olemme aktivoitunut Youtuben puolella ja pystyt myös sieltä jatkossa löytämään vinkkejä, Kohti Unelmia Akatemian juttuja sekä muuta yrittäjän elämästä ja yrittäjyyteen liittyen. Otathan tilini seurantaan tästä, kiitos paljon! :)Vinkit mitä NYT kannattaa tehdä ja miettiä:


  1. Tarkasta suunnitelmaasi tämän vuoden osalta. Missä menet ja mitä tulee vielä tehdä?

  2. Varmista, että yrityksesi aukioloajat ja infot ovat oikein. Ettei vaan kävis sitä, että joulukuussa lukee juhannuksen aukioloajoista etusivulla.

  3. Sano ahkerammin "EI" jotta pääset takaisin tavoitepolullesi helpommin. Ehdit kyllä lounastella ja ideoida kivoja asioita myös kuukauden päästä.

  4. Käy läpi kaikki avoimet neuvottelut ja tarjoukset. Klousaa ne roikkumasta.

  5. Käy hommiin! Ei ole parempaa hetkeä kuin nyt.Kiitos kun luit. Musta ois kiva kuulla, että miten sulla on lomien jälkeen lähtenyt taas rullaamaan? Kommentoi alle.

7 katselukertaa0 kommenttia

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page