top of page
White Abstract

PIENYRITTÄJÄ, HENKILÖBRÄNDI, ALOITTELEVA:

Miten helppoa olisi jos saisit ammattilaisen luoman visuaalisesti näyttävän somepaketin, jota voit muokata mielesi mukaan?

JES Tools postauksia.gif

Saat valitsemallasi visuaalisella ilmeellä luodun somepaketin, joka on myös täysin muokattavissa ilmaisessa ohjelmassa (Canva.com). Jos esimerkiksi haluat muuttaa fontin, värin tai vaikka brändielementin, saat sen päivitettyä myös somepakettiisi. Pohjan ja niiden mukana tulevien raamien ansiosta saat helposti yhtenäiset ja vaikuttavan näköiset postaukset luotua!

Somepaketti sisältää:

 • FEED postauspohjia

 • IG-STORY pohjia

 • Sisältö- ja haaste-ideoita

Alla kurkistus somepaketteihin

Saat valitsemallasi visuaalisella ilmeellä luodun somepaketin, joka on myös täysin muokattavissa. Jos esimerkiksi sinulla on tietty fontti yritykselläsi käytössä, saat sen päivitettyä myös somepakettiisi. Pohjan ja niiden mukana tulevien raamien ansiosta saat helposti yhtenäiset ja vaikuttavan näköiset postaukset luotua!

Somepaketti sisältää:

 • FEED postauspohjia

 • IG-STORY pohjia

 • Sisältö- ja haaste-ideoita

Alla kurkistus somepaketteihin

15_2.png
16.png
14.png

Kuka vain esim. somevaikuttajasta hierojaan tai kahvilan omistajasta taiteilijaan voi valita minkä vain näistä kolmesta visuaalisen ilmeen startiksi omalle yritykselleen ja lähteä sen pohjalta kehittämään omaa ilmettä. Huomaatko kuinka erilainen fiilis tulee jos esim. valmentaja valitsee NORDIC-stylin verrattuna BOLD-styliin? Entä jos NORDIC-stylin vihreä väri muutetaan kirkkaan keltaiseksi ja kuvamaailmaan lisätään aurinkoisempia kuvia?

Kun olet selkeyttänyt brändin sisäisen maailman kurssilla, tiedät automaattisesti

minkälainen visuaalinen ilme vahvistaa brändiäsi. Ps. Suurin osa kurssin käyneistä ei ollut koskaan aiemmin luonut omaa brändiään, kurssin avulla se onnistui!

Sunset Views

Minkä maailman valitset?

Otimme muutaman askeleen puolestasi ja loimme tarkkaan valitut visuaalisen ilmeen pohjat sinun avuksesi. Saat valita itsellesi sopivimman pohjan, mutta saat myös täyden oikeuden muokata pohjan jokaista osaa.

Nordic_1.jpg

Vie hiiri kuvan päälle

NORDIC-STYLE

Sand_1

Vie hiiri kuvan päälle

SAND-STYLE

Bold_1.jpg

Vie hiiri kuvan päälle

BOLD-STYLE

kuva_oranssi_liukuvari_vaaka.jpg

Pidempi esittely Brändäys-boxin sisällöstä ja palautteista

Beverage Mug and a Laptop
Ei paketteja saatavillaKun palvelupaketteja on ostettavissa, näet ne täällä.
Brandays_verkkokurssi_jestools.png

Takaamme, että edullisempaa näin kokonaisvaltaista brändäyspakettia et löydä mistään!

Koko BRÄNDÄYS-verkkokurssin sisältö:

Brändin ulkoinen maailma

ILME & OLEMUS

⭐️ GRAAFINEN OHJEISTO =

Visuaalisen ilmeen valmispohjat (3kpl)

Pääset tutustumaan kolmeen eri visuaalisen maailman somepohjaan. Valitset niistä yhden, jota lähdet seuraavissa osioissa muokkaamaan oman näköiseksi. Ps. kaikki palaset on muokattavissa, jolloin erotut varmasti muista.

Mitä kaikkea voit muokata esimerkiksi:

⭐️ VÄRIMAAILMA

Jos haluat vaihtaa väriä, onnistuu se helposti. Kun vaihdat väriä koko ilme muuttuu asteen uniikimmaksi.

⭐️ KUVIA/VIDEOITA

Voit käyttää maksutta kuvapankki kuvia tai videoita, tai halutessasi omia materiaaleja.

⭐️ FONTIT

Voit käyttää valitsemiani fontteja tai etsiä itsellesi mieluisan. Voit myös lisätä jo olemassa olevan fonttisi käyttöön.

⭐️ LOGO

Voit lisätä yrityksesi oman logon pohjiin

⭐️ BRÄNDIELEMENTTI

Voit käyttää valitsemiani elementtejä tai lisätä omasi tai vaikka muokata jotain ihan uutta!

Sisältää kuva- & videopohjaisia:

⭐️ FEED-postauspohjia

⭐️ IG-STORY pohjia

⭐️ Sisältö- ja haaste-ideoita

Maksa

Hintaan lisätään alv 24%. Materiaali on ladattavissa alustalta vuoden ostohetkestä, mutta kun lataat materiaalit saat ne omaksesi. Maksulla ei ole palautusoikeutta. 

VOIT ALOITTAA HETI

TuumaKustannus2019_SonjaEid_8624.jpg

Olen Sonja Eid. Perustin AIM Visual bränditoimistomme kohta 6 vuotta sitten (V.2016). Olemme yhdessä Essi Pulkkasen ja tiimimme kanssa auttaneet yrityksiä ja henkilöbrändejä brändin selkeytyksen, visuaalisen ilmeen, kampanjoiden ja tapahtumien kanssa (asiakkaitamme ovat olleet mm. Natur360 peilitalo, Suomen Yrittäjät, Juha Tapio, Hatsolo, 10 Times, Entä jos -verkkokauppa jne.)

 

Lopullinen lähtölaukaus JES Toolsille ja myös idea tästä kyseisestä kurssista lähti vuonna 2020 k-pandemian takia. Muutaman vuoden muhinut idea alkoi olla valmis samaan aikaan kun huomasimme erään ongelman pahenevan. Pienyrittäjät, henkilöbrändit ja aloittelevat kompuroivat erityisesti sen kanssa miten erottua muista ja löytää ostavia ihanneasiakkaita. Tiesimme, että pienyrittäjällä ei ole isojen yritysten kaltaisia summia sijoittaa brändäykseen, joten halusimme opettaa pienyrittäjiä itse brändäämään itsensä...
 

 1. ilman aiempaa kokemusta
   

 2. ilman suuria summia sijoitettuna mainostoimistoille
   

 3. ilman että opiskelumateriaalien etsimiseen ja kokeilemiseen tuhlautuisi loputtomasti aikaa

Brändäys-box oli ratkaisu siihen ettei pienyrittäjät enää jäisi isojen yritysten jalkoihin. Voin kertoa, että vaikka panostimme boxiin toden teolla, yllätyin täysin niistä palautteista ja lopputuloksista mitä kurssilaisemme ovat saaneet aikaan. Ja lisäksi se on varma, ettei oma työ ole tuntunut koskaan niin merkitykselliseltä kuin nyt!

Ps. kurkkaa alempaa brändisuunnittelun töitämme. Lisää voit katsoa täältä: aimvisual.fi

 

White Background
Aamunusva.jpg

Essi Koski-Harja
@aamunusva | aamunusva.fi

"Parasta oli kokonaisuus, se kuinka kurssi eteni sieltä syvältä ydinajatuksen miettimisestä ulospäin visuaaliseen ilmeeseen. Mielestäni kurssi eteni selkeästi ja pidin siitä kuinka kurssi oli rakennettu toinen asia toistaan tukien. Jos olisi hypännyt alku kurssista suoraa ilmeeseen ja eleeseen, olisi lopputulos ollut aivan muuta ja pinta raapaisua. Kun kurssin suoritti järjestyksessä sai myös visuaalinen ilme syvyyttä.

Isoin oivallukseni tuli ydinajatuksen sanoittamisessa. Kun olin saanut sanoitettua ydinajatuksen, oli brändin rakentaminen sen ympärille huomattavasti helpompaa. Kuten bränditarinoiden luominen, visuaalinen ilme ja ymmärsin paremmin millaista tunnetta haluaa luoda. En ymmärtänytkään kuinka laaja aihe brändäys on ja ymmärsi brändäyksen olevan paljon muutakin kuin visuaalinen ilme.

Lähdin brändäyskurssille ennen kuin olin perustanut yritykseni. Tai itseasiassa perustin yritykseni brändäyskurssin aikana. Koen, että tämä kurssi vie minua pitkälle ja oli todella hyvä investointi yritykselleni. Suosittelen jokaista alkavaa yrittäjää käymään tämä brändäyskurssin. Se selkeyttää toimintaa huomattavasti. Kurssi loi selkeyttä toimintaani ja sanomaani. Miten sanoitan yrityksen arvot, tarinat ja ilmeen heti alusta lähtien. Aina käyntikorteista, somepostauksista, asiakkaan kohtaamiseen asti." 

Katso Essin tekemä videopalaute ja visuaalinen ilme TÄSTÄ

Brandayskurssi_ennen_kuva.png
Brandayskurssi_jalkeen_kuva_jestools_palate.png
KALI3843_2 (3).jpg

Anna Kokkonen
Anna Kokkonen Creative

"Ennen kaikkea parasta oli tehtävät kurssin alussa. Ilman brändin kirkastusta, uniikkiutta, selkeytystä sekä ydinajatusta ei olisi kunnollista pohjaa yrityksen tunteeseen, tarinaan sekä sen ilmeeseen. Koska oma yritykseni tulee keskittymään taiteen tekemiseen, edellä mainitut asiat ovat äärimmäisen tärkeitä oman brändini kannalta. Abstraktin taidepalvelun, omalla kohdallani sävellystyön, myyminen on vaikeaa. Sen vuoksi pyrinkin kurssin edetessä konkretisoimaan, miten minä ja minun palveluni kohtaisivat tulevan asiakkaani.

Kurssista hyödyin 100%. Vaikka monet kurssilla käydyt asiat tuntuivat tutulta, niin harvoin niitä oikeasti jää toden teolla miettimään. En olisi välttämättä osannut tietää ja taitaa niin monta asiaa, jotka liittyvät yrityksen brändäykseen. Ohjeet sekä tehtävät olivat selkeät ja helpot, sekä videomuodossa toteutettu kurssi sopi itselleni erittäin hyvin muun kiireen ohella."

Kurkistus Annan luomaan visuaaliseen ilmeeseen:

Näyttökuva 2021-6-24 kello 17.08.07.png
Näyttökuva 2021-6-24 kello 17.06.59.png

Sukella brändisi ytimeen ja luo menestyvä brändi

Me ollaan Essi Pulkkanen (vas.), Johannes Laine (kesk.) ja Sonja Eid (oik.). Meidän missio on mullistaa tapa menestyä yrittäjänä. Oikeilla työkaluilla sinä voit luoda oman menestyksesi, oman tyylisi ja nauttia matkasta enemmän kuin kuvitteletkaan. Kun löydät sinulle sopivat työkalut, lähes mikä tahansa on mahdollista. 

Toimintamme ja työkalujemme taustalla on ajatus: kun keskityt vain kaikkein tärkeimpään, menestyksesi rakentuu kuin "automaattisesti". Siksi jokainen työkalu auttaa sinua löytämään sen oikean fokuksen, johon keskittyä. Tuloksena voit paremmin, elämäsi on vapaampaa ja bisneksesi tuloksekkaampaa ilman monimutkaisuuksia, burnouteja, suuria summia sijoitettuna tai vuosia kestävää jahkailua. 

Lue lisää meistä

DSC_1917 copy.jpg
bottom of page