top of page
White Abstract

PIENYRITTÄJÄ, HENKILÖBRÄNDI, ALOITTELEVA:

Miten helppoa olisi jos saisit ammattilaisen luoman visuaalisesti näyttävän somepaketin, jota voit muokata mielesi mukaan?

JES Tools postauksia.gif

Saat valitsemallasi visuaalisella ilmeellä luodun somepaketin, joka on myös täysin muokattavissa ilmaisessa ohjelmassa (Canva.com). Jos esimerkiksi haluat muuttaa fontin, värin tai vaikka brändielementin, saat sen päivitettyä myös somepakettiisi. Pohjan ja niiden mukana tulevien raamien ansiosta saat helposti yhtenäiset ja vaikuttavan näköiset postaukset luotua!

Somepaketti sisältää:

  • FEED postauspohjia

  • IG-STORY pohjia

  • Sisältö- ja haaste-ideoita

Alla kurkistus somepaketteihin

Saat valitsemallasi visuaalisella ilmeellä luodun somepaketin, joka on myös täysin muokattavissa. Jos esimerkiksi sinulla on tietty fontti yritykselläsi käytössä, saat sen päivitettyä myös somepakettiisi. Pohjan ja niiden mukana tulevien raamien ansiosta saat helposti yhtenäiset ja vaikuttavan näköiset postaukset luotua!

Somepaketti sisältää:

  • FEED postauspohjia

  • IG-STORY pohjia

  • Sisältö- ja haaste-ideoita

Alla kurkistus somepaketteihin

15_2.png
16.png
14.png

Kuka vain esim. somevaikuttajasta hierojaan tai kahvilan omistajasta taiteilijaan voi valita minkä vain näistä kolmesta visuaalisen ilmeen startiksi omalle yritykselleen ja lähteä sen pohjalta kehittämään omaa ilmettä. Huomaatko kuinka erilainen fiilis tulee jos esim. valmentaja valitsee NORDIC-stylin verrattuna BOLD-styliin? Entä jos NORDIC-stylin vihreä väri muutetaan kirkkaan keltaiseksi ja kuvamaailmaan lisätään aurinkoisempia kuvia?

Kun olet selkeyttänyt brändin sisäisen maailman kurssilla, tiedät automaattisesti

minkälainen visuaalinen ilme vahvistaa brändiäsi. Ps. Suurin osa kurssin käyneistä ei ollut koskaan aiemmin luonut omaa brändiään, kurssin avulla se onnistui!

Sunset Views

Minkä maailman valitset?

Otimme muutaman askeleen puolestasi ja loimme tarkkaan valitut visuaalisen ilmeen pohjat sinun avuksesi. Saat valita itsellesi sopivimman pohjan, mutta saat myös täyden oikeuden muokata pohjan jokaista osaa.

Nordic_1.jpg

Vie hiiri kuvan päälle

NORDIC-STYLE

Sand_1

Vie hiiri kuvan päälle

SAND-STYLE

Bold_1.jpg

Vie hiiri kuvan päälle

BOLD-STYLE

kuva_oranssi_liukuvari_vaaka.jpg

Pidempi esittely Brändäys-boxin sisällöstä ja palautteista

Beverage Mug and a Laptop