top of page
Image by Quino Al

TIIMI

yrittäjät yhdessä

Moikka,

Kohti Unelmia Akatemian missio on auttaa kasvuhaluisia pienyrittäjiä menestymään. Oikeilla työkaluilla sinä voit luoda oman menestyksesi, oman tyylisi ja nauttia matkasta enemmän kuin kuvitteletkaan. Kun löydät sinulle sopivat työkalut, lähes mikä tahansa on mahdollista. 

Toimintamme ja työkalujemme taustalla on ajatus: kun keskityt vain kaikkein tärkeimpään, menestyksesi rakentuu kuin "automaattisesti". Siksi jokainen työkalu auttaa sinua löytämään sen oikean fokuksen, johon keskittyä. Tuloksena voit paremmin, elämäsi on vapaampaa ja bisneksesi tuloksekkaampaa ilman monimutkaisuuksia, burnouteja, suuria summia mainostoimistoille tai vuosia kestävää jahkailua. ​

Muutoksia rakennetaan yhdessä ja Kohti Unelmia Akatemian kaikkein tärkein tehtävä on palvella sinua yrittäjänä kohti sinun unelmia!

Kiva tavata ja törmätään toivottavasti livenäkin pian,

Johannes

yrittäjät yhdessä

JOHANNES LAINE

johannes laine Kohti Unelmia Akatemia

Yrittäjyys sparraaja ja pienyrittäjien valmentaja, sarjayrittäjä (mukana yli 10 yrityksessä), Kohti Unelmia Akatemian perustaja

@johanneslaine

 

Tai tuttavallisemmin Jaguaari. Se on mun taistelijanimeni, josta saan virtaa. Sanovat, että kannan paljon positiivista asennetta, iloa ja energiaa mukanani.​  Aloin yrittäjäksi, koska halusin vapaasti määrittää sen, mitä teen, milloin teen, miksi teen, missä teen. Jos haluat menestyä, kasvattaa bisnestäsi tai toteuttaa unelmasi, I got you!  

 

Toimin pienyrittäjien bisnesvalmentajana. Olen myös mukana mm. yrityksissä Happyfood&people, Ohakune, Tilitoimisto Kohti Unelmia. Mottoni on Dream - Plan - Do. Unelmoin isosti, mutta kaikkein eniten tykkään tehdä. Ja sitä teenkin, tahkoan aamusta iltaan nauttien joka hetkestä. Parasta on saada aikaan jotain merkityksellistä. Joka päivä haluan saada ympärille iloa, naurua ja uskoa omaan tekemiseen. 

  • Pienyrittäjien bisnesvalmentaja

  • Daddy kahdelle ihanalla pojalle 

  • Työllistänyt satoja työntekijöitä yritystensä kautta

  • Intohimona elää, auttaa ihmisiä toteuttamaan omia unelmia ja nauttia matkasta

 

VENLA DAFFEH

Venla Daffeh on Vantaalainen yrittäjä, joka aloitti yrittäjäuransa menestyksekkäästi kakkutaiteen parissa. Hän loi muun muassa kansainvälisen valmennuksen, jonka tarkoituksena on auttaa kakkualan toimijoita löytämään sisäiset taiteilijansa ja hyödyntämään sitä intohimonsa ja yritystoimintansa kasvattamisessa.

 

Nyt Venlalla on palo auttaa suomalaisia yrittäjiä valjastamaan omat voimansa ja nousemaan omaan potentiaaliinsa. Hän innostaa, rohkaisee ja opettaa yrittäjiä menestymään Kohti Unelmia Akatemian riveissä. Omien sanojensa mukaan Venla on se tyyppi, joka saa juuri sinun unelmat pomppimaan tasajalkaa innosta.

 

”Oon niinku se värikäs hulahula-hame keskellä harmaata massaa, ja haluan napata sut mukaan pyörteeseen, edes hetkeksi, jotta ymmärrät mikä voima sussa on. Valitaan se vapaus, heittäydytään, keskitytään ja sitoudutaan intohimolla niihin sun tavoitteisiin, jotta saavutetaan ne sun unelmat!”

Venla Daffeh

SAMI KOKKONEN
 

Sami coach kokkonen

Yrittäjyyden alku on usein lupauksien ja unelmien täyttämä josta intoa ei puutu.
Hetken yrittämisen tulee tekemiseen epävarmuus ja monia mielen asettamia esteitä. Emme löydä rytmiä tekemiselle ja usein omat epävarmuudet valtaavat mielen ja halvaannuttaa tekemisen.


Mielemme alkaa syöttämään menneisyydestä uskomuksia ja pelkoja sekä muistoja epäonnistumisesta. Tämän jälkeen alamme halvaantumaan ja pienentymään itsenämme ja tekemisen taso heikkenee. Tämä on täysin normaali kaava joka tapahtuu useimmille meistä.

 

Näitä uskomuksia emme yksin pysty löytämään ja olemme sokeita oman mielen rajoitteille ja uskomuksille.
Ammattitaidollani löydämme ne sinulle tärkeät ajatusmallien muutokset ja rakennamme toimintasuunnitelman, jonka avulla toteutat asettamasi tavoitteet. Löydät motivaation ja ymmärryksen miten johdat itseäsi päämääriäsi kohti. Puramme tavoitteesi yksityiskohtaisiksi tekemiseksi joita suorittaen löydät onnistumisen ja innostumisen uudelleen ja saat tuloksia aikaan.


Olen johtanut 24 vuotta eri pörssiyhtiöissä ja yrityksissä myyntiä ja markkinointia sekä asiakaskokemusta menestyksekkäästi ja nyt on minun aika auttaa muita yrittäjiä kohti oman yrityksen menestystä.


Löydät lisää tietoa minusta www.coachkokkonen.fi sivuilta
 

Kohtalo tottelee tekemistä!

Sami Kokkonen

Vastaa Mastermind ryhmien liiderien vetämisestä

bottom of page