top of page

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Kohti Unelmia Akatemia

Kohti Unelmia Akatemia on kasvuhaluisten pienyrittäjien yhteisö, josta kymmenet kaltaisesi ihmiset ovat löytäneet itselleen sopivat työkalut kasvuun, vertaistukea yrittäjyyden haasteisiin ja sparrausta kestävän bisneksen kehittämiseksi.

logo kohti unelmia
USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

 

Kenelle jäsenyys on tarkoitettu?

Yrittäjille jotka ovat kyllästyneitä polkemaan paikallaan ja haluavat menestyä isommin sekä niille jotka eivät vielä ole yrittäjiä mutta haaveilevat siitä. Me autamme sinua saamaan isomman vaihteen silmään.

 

Voinko ostaa jäsenyyden vaikka en ole yrittäjä?

Kyllä. Voit tunnustella rauhassa, miltä ajatus yrittäjyydestä tuntuu. Moni on perustanut yrityksen vasta liityttyään jäseneksi ja silti pystynyt muutamassa kuukaudessa tienaamaan 2 500 - 5 000 €. Sinäkin voit tehdä saman.

 

Milloin pääsen materiaaleihin käsiksi?

Heti kun olet ostanut jäsenyyden, digityökalun tai verkkokurssin, saat sähköpostiisi tunnukset. Niillä pääset kirjautumaan akatemian oppimisympäristöön ja käyttämään kaikkia ostoksen sisältämiä materiaaleja.

En ole kovin hyvä teknologian kanssa, kannattaako minun liittyä jäseneksi jos kaikki on etänä? 

Ymmärrän huolesi. Jos olet osannut tulla tänne asti lukemaan materiaaleja, niin osaat varmastikin myös kirjautua kurssialustallemme ja käyttää kurssimateriaaleja. Autamme toki myös sinua vaikka "kädestä pitäen" miten pääset materiaalien pariin ja liittymään zoom -puheluihin jne. Ja kaikki meillä ei suinkaan tapahdu etänä, vaan järjestämme myös kasvotusten tapahtumia (tosin toistaiseksi pääasiassa pk-seudulla)

Voinko maksaa osamaksulla?

Kyllä. Vuosijäsenyyden voi maksaa osissa Klarnan avulla, korottamana heidän kautta saat 30päivää maksuaikaa tai sitten voit katsoa sinulle sopivan lyhennystahdin. Maksutapana Klarna löytyy ostoskorissasi. 

JÄIKÖ JOKIN ASIA VIELÄ MIETITYTTÄMÄÄN?

 

Ole meihin yhteydessä: akatemia@kohtiunelmia.fi tai 040 4168796

logo kohti unelmia
SAITKO VASTAUKSET KAIKKIIN KYSYMYKSIISI?
bottom of page