top of page
Campfire

SUOSITTU MAKSUTON VALLANKUMOUSVIIKKO

TAPAHTUMA LOPPUNUT.

NOUSE SEURAAVALLE
TASOLLE

Aika: 12.9.-18.9.2022
Paikka: etänä missä tahansa oletkin (vain Sport&Meet paikan päällä)

Kenelle: yrittäjä/siitä kiinnostunut

Hinta: maksuton 

🔥Viikon tavoitteena on mullistaa tapasi menestyä yrittäjänä. Kehität itseäsi ja bisnestäsi huippuammattilaisten opein miniworkshopeilla.

UUSI VAAKA 1200x628 VALMIIT mark.matskut JES TOOLS (5).jpg

Vain tämän viikon supertarjouksessa:
Menesty yrittäjänä
-jäsenyys

  • Vuosijäsenyys

    1 440€
    Joka vuosi
    +alv.24%
     

Klikkaamalla saat kuvan suurennettua

vallankumous ankkuri
Sunrise over Mountains

Mieti, kuinka paljon voit saada aikaan muutosta viikossa vain sillä, että tulet mukaamme? Lupaamme, että muutos voi olla yhtä valtava, kuin sadoilla muilla yrittäjillä! Me lupaamme tsempata, opettaa, jakaa tietämystämme ja puskea sinut ja bisneksesi uudelle tasolle!

Lukujärjestys

MAANANTAI 12.9

 

JOHANNES LAINE | VIRITÄ MIELESI 10.00 LIVE
Nyt on aika tehdä asiat fiksummin ja nautittavammin! Liven aikana viritämme mielen ja asenteen menestyjän taajuudelle, jotta olet valmis tulevaan viikkoon! Saat virtaa ja vinkkejä siihen, miten saat parhaan mahdollisen opin ja tiedon irti viikon aikana. Tätä ei kannata missata, sillä starttilive on aina saanut eniten positiivista palautetta koko VK-viikon sisällöistä!

TIISTAI 13.9
 

CREATOR AKATEMIA | NÄIN LÖYDÄT OMAN KUVAUSTYYLISI JA EROTUT SOMESSA | 10.00 LIVE

Haluatko oppia miten erottua valtavirrasta kuvien avulla ja houkutella sitä kautta just sun
tyylisiä asiakkaita? Pääset tähän oman selkeän, tunnistettavan kuvaustyylin avulla.

 

Workshopissa saat selkeyden näihin:
● Ensimmäiset 3 askelta oman kuvaustyylin löytämiseen
● Yllättävän tehokas keino erottua valtavirrasta somessa
● Mitkä 2 välinettä tarvitset upeiden somekuvien ottamiseen
● Miten vähentää somekuviin käytettyä aikaa ja stressiä


Tää on juuri sua varten, jos...
● Somekuvat aiheuttavat sulle stressiä ja vievät liikaa aikaa
● Haluaisit saada enemmän yhtenäisyyttä kuviisi
● Et tiedä mikä olisi oman näköinen kuvaustyyli tai mistä aloittaa
● Haluat alkaa postaamaan säännöllisesti someen

KESKIVIIKKO 14.9 

JOHANNES LAINE | KUINKA SAAT ASIAKKAITA? LIVE 10.00

Tämä liveveto tulee olemaan hiukan erilainen, mitä on nähty aiemmin - alustan hiukan luentomaisesti aihetta, jonka jälkeen teemme yhdessä toisillemme ideointia, sparrausta ja verkostoitumista sillä kulmalla, että juuri sinä saisit omaan tekemiseesi tärkeitä oivalluksia ja suhteita jotta SAAT LISÄÄ ASIAKKAITA. Tule siis linjoille livenä, niin saat parhaimman hyödyn irti. 

YRITTÄJIEN SPORT & MEET | JOOGATUNTI (MAKSUTON) + afterwork Turussa

Sport&Meet on erittäin tykätty konseptimme, jossa testaamme pienellä kynnyksellä eri liikuntamuotoja ja samalla tutustumme ja verkostoidumme muihin samanhenkisiin yrittäjiin. Vallankumousviikolla luvassa virkistävä jooga Oasis Pilates & Yoga studiolla Turussa. Ilmoittaudu mukaan täältä. 

 

TORSTAI 15.9

KLO 12:00 SONJA EID | NÄKYVÄKSI TULEMISEN PELKO | BRÄNDÄYS
Pienennätkö itseäsi ja mahdollisuuksiasi? Yrittäjä voi huomaamattaan sabotoida omaa menestystään piiloutuessaan yrityksensä taakse. Sonja paljastaa omia ja asiakkaidensa kokemuksia siitä mitä voi todella saavuttaa kun uskaltaa nousta esiin ja antaa oman intohimon näkyä, vaikka esillä olo pelottaisi!

PERJANTAI 16.9 

MIKKO SJÖGREN, VARAPUU | MITÄ JOKAISEN YRITTÄJÄN/YRITTÄJÄKSI HALUAVAN PITÄÄ YMMÄRTÄÄ RAHASTA | LIVE 10.00

Miten pitää omat ja firman rahat erillään. Vain kassassa olevalla rahalla voi maksaa laskuja. Mitä lukuja yrittäjän kannattaa seurata ja millä numeroilla yritystä voi johtaa.

YRITTÄJIEN SPORT & MEET HKI | PERUTTU

Perjantain Sport&Meet valitettavasti peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi

LAUANTAI 17.9 

 

 

10.00-12.00 LOPPULIVE, JOHANNES LAINE | VÄLTÄ 6 YLEISINTÄ VIRHETTÄ MENESTYKSEN TIELLÄ

Lopetamme viikon yhdessä tähän loppuhuipennukseen, eli liveen, jossa opit kuinka vältät kuusi ERITTÄIN yleistä virhettä menestyksen tiellä, joihin aivan liian moni pienyrittäjä kompastuu (ja näin menettävät arvokasta aikaa, usein monien kymmenien tuhansien edestä rahaa ja ennenkaikkea energiaa). Nämä virheet liittyvät mm. ajattelumalleihin, toimintatapoihin ja yrityksen pyörittämiseen.

 

Julkistamme myös viikon fiilistelijä -palkinnon saajan. Fiilistelijä -palkinto annetaan henkilölle, joka on aktiivisimmin jakanut omassa somessaan (instagram) esim. oivalluksiaan, fiiliksiään tai mitä tahansa liittyen Vallankumousviikkoon (muista tägätä postauksiin @jestools). Palkintona voittajalle on luvassa vuosijäsenyytemme vuoden ajaksi maksuttomasti! Jäsenyytemme ovh -hinta on tällä hetkellä 1099€!

174b0c_3bee6c3373104a9cbc462726ddb781dd~mv2-3.jpg
Kuvaustyyli-some (1).png
Kopio tiedostosta 9C0A8634.jpg
Essi Pulkkanen 017k.jpg
mikko1.jpeg
SonjaEid_8624_nelio_heidistrengell.jpg
NELIÖ 1200x1200 VALMIIT mark.matskut JES TOOLS (8).png

Voit osallistua täysin oman aikataulusi mukaisesti. Lisäämme materiaalit tallenteiksi alustalle liven jälkeen ja ne ovat nähtävissä koko viikon ajan. Mikäli sinulla on Menesty yrittäjänä -jäsenyyteemme, näet tallenteet niin kauan kun jäsenyytesi on voimassa.

Voit ottaa meidät myös seurantaan instassa @jestools ja tägäillä meitä viikon aikana jakaen esim. oivalluksiasi tai matskuja, jotka kolahtivat sinä päivänä. Tulemme myös palkitsemaan aktiivisimman somessa fiilistelijän LOPPULIVESSÄ.

Me ollaan Essi Pulkkanen (vas.), Johannes Laine (kesk.) ja Sonja Eid (oik.) Meidän missio on mullistaa tapa menestyä yrittäjänä. Oikeilla työkaluilla sinä voit luoda oman menestyksesi, oman tyylisi ja nauttia matkasta enemmän kuin kuvitteletkaan. Kun löydät sinulle sopivat työkalut, lähes mikä tahansa on mahdollista. 

Kuten me kaikki tiedämme, yrittäjänä menestyminen on liian usein ajatus yksin puurtamisesta, pitkistä työpäivistä, isoista riskeistä ja kuormittavasta stressistä. Ymmärrämme sen täysin - sitä se on monelle meistäkin aika ajoin ollut. Elämä on kuitenkin liian lyhyt elää tavalla, josta et nauti. Me haluamme tilalle vapautta, vaurastumista, energiaa, iloa, elinvoimaa, yhdessä tekemistä ja merkityksellistä tekemistä itselle tärkeiden asioiden ympärillä. ​Toimintamme ja työkalujemme taustalla onkin ajatus: kun keskityt vain kaikkein tärkeimpään, menestyksesi rakentuu kuin "automaattisesti". 

Lue lisää meistä täältä   tai ota meidät seurantaan täällä:

@jestools

@essipulkkanen

@johanneslaine

@sonja.eid

DSC_1938 copy.jpg
Sunrise over Mountains

Aiempiin Vallankumousviikkoihin osallistuneet ovat saaneet moninkertaisesti hyötyä, inspiraatiota ja työkaluja oman bisneksen sekä oman ajattelunsa kehittämiseen sillä pienellä ajalla, jota ovat investoineet tähän viikkoon! Nyt on sinun vuorosi tehdä oma yrittäjyytesi vallankumous!

bottom of page