top of page
Leaves Shadow
wix_kurssi_Kohti Unelmia Akatemia.png

Haluatko luoda omat nettisivut Wix-alustan kautta helposti, edullisesti, ilman koodausta ja ilman aiempaa kokemusta nettisivujen suunnittelusta? Tulevaisuudessa voit lisätä sivuille esim. verkkokaupan, varausjärjestelmän tai vaikka kurssialustan.

Helpoin tapa luoda omat toimivat & tyylikkäät nettisivut ammattilaisen opeilla!

 

VERKKOKURSSIN SISÄLTÖ:

ALOITUS:

⭐️ Mikä kaikki on mahdollista Wix-sivuilla

⭐️ Esittely Sonja Eid: 6v kokemus Wix-sivujen rakentamisesta

Näin rakennat yksinkertaiset nettisivusi

⭐️ Pohja & työkalut

⭐️ Sivujen raamit & rakenne

⭐️ Visuaalinen ilme sivuille

⭐️ Tekstit sivuille

⭐️ Tekninen puoli & linkitykset

Sivujen julkistus

⭐️ Tietosuojaseloste & eväste-banneri

⭐️ Domain & webhotellin yhdistäminen (domainin ja webhotellin maksut lisämaksusta, lue alempaa)

⭐️ Yksinkertainen SEO, google-näkyvyys

⭐️ Julkistus

Sunset Views
Et tiedä mistä aloittisit sivujen rakentamista?

Tai että nettisivujen tilaaminen ammattilaiselta maksaa liikaa, etenkin jos olet vasta aloittamassa yritystoimintaa?

Toisaalta saatat epäröidä omia taitojasi, koska et ole koskaan rakentanut sivuja tai jos olet niin ne on jääneet kesken?

Ehkä olet jo selaillut nettiä, joka on pulloillaan ilmaista tietoa, mutta et saa kiinni mistä aloittaa ja etenkin mikä on se koko prosessi sivujen toteuttamiseen.
Vain tämän yhden kurssin avulla, olet oppinut nettisivujen rakentamisen salat, eikä sinun tarvitse enää epäröidä. Voit ylpeästi esitellä sivuja ja iloitset jokaisesta uudesta asiakkaasta jotka löysivät sivusi!


Wix.com sivuston kautta rakennetut sivut on äärimmäisen yksinkertaisia KUN ymmärtää miten sivusto ja työkalut toimii. Tällä verkkokurssilla opit siis kaiken tarvittavan miten rakennat sivut alusta loppuun julkistukseen asti! Videoilla selitetään kaikki niin että täysin kokematonkin ymmärtää.
IMG_9154_m_sonjaeid_aimvisual.jpg

Nettisivujen hyödyt

Kun sinulla on ammattilaisen opastuksella rakennetut sivut:

  • Voit olla ylpeä sivuistasi

  • Ihanne-asiakkaasi kiinnostuvat, sillä olet rakentanut sivut heitä varten

  • Tuotteesi ja palvelusi ovat selkeästi esillä ja se lisää luotettavuutta ja ammattimaisuutta. Kynnys ostaa pienenee.

  • Tiedät kikat miten luoda vaikuttavat sivut valmiiden visuaalisten elementtien kautta

  • Nautit siitä että osaat itse päivittää sivuja ja se on kaiken lisäksi kivaa!

Nettisivuja, jotka olen rakentanut Wixin kautta asiakkailleni:

White Background
Aallonmurtaja_paakuva_koko_logo_valmis.jpg

Palaute Wix-nettisivujen teosta

AIM Visualin Sonja Eidin kanssa oli ihan huippua tehdä yhteistyötä. Kävin keväällä 2021 JES Toolsin brändäysverkkokurssin ja sen avulla olin saanut hahmotettua mikä on yrityksen ydinajatus jne, mutta Sonja osasi tulkita sekä logon, että verkkosivut juurikin sellaisiksi, joita visioin. Toivomani tunnelma välittyy erittäin hyvin verkkosivujen kautta.

 

Sonja osasi hyvin ideoida ja yhteistyö sujui muutenkin loistavasti.  Aikataulut pitivät myös hyvin. Olen onnellinen kun voin upeiden nettisivujen avulla esitellä Aallonmurtaja Coachingin palveluita.

 

Parannettavaa en Sonjan työstä keksi ja ehdottomasti voin suositella häntä sekä logon, että verkkosivujen tekemiseen.

 

Elina Kauppinen

 

Katso valmiit sivut:

aallonmurtajacoaching.fi

Luxtaste_logo_rgb_black_bg.jpg

Palaute Wix-nettisivujen teosta

"Projekti onnistui kaiken kaikkiaan erinomaisesti. AIM Visualilta sai todella hyvää ja ammattimaista palvelua. Se mitä me emme tienneet tai osanneet, AIM Visual tiesi ja osasi. Heillä oli todella hyvä näkemys siitä, kuinka brändiä pitäisi ilmentää eri tavoin niin käyntikorteissa, pakkauksissa kuin nettisivulla. 

Saimme kaiken mitä toivoimme ja vähän enemmänkin. Toiminta oli asiakaslähtöistä ja tiivistä, ideoita sparrattiin edestakaisin kunnes kaikki osapuolet olivat tyytyväisiä. AIM Visualilla oli todella osaava porukka, sieltä sai kaikki mitä brändille tarvitsimme"

 
Luxtaste-tiimi


Katso valmiit sivut:
www.luxtaste.fi

editoitu_logo_nelio_lila.png

Palaute Wix-nettisivujen teosta

Palaute tulossa (sivut juuri julkaistu)

 

Katso valmiit sivut:

www.lofbergsoffice.fi

Näyttökuva 2022-3-22 kello 16.49.33.png

Palaute Wix-nettisivujen teosta

Kun sain ensimmäisen luonnoksen Heiltä keskustelumme pohjalta tulevasta, niin se oli yksinkertaisesti juuri sen suuntainen (paitsi että parempi) kuin olin itse ajatellutkin. Loppu tämän ensimmäisen luonnoksen saamisesta sitten etenikin vallan nopeasti ja kivuttomasti.

 

Kommunikointi oli helppoa ja nopeaa sekä kustannukset pysyivät täysin annetussa arviossa. Itse en osaa sanoa mistä olisin saanut parempaa palvelua yritykseni tarpeeseen!

Epito Oy

Lisää portfolio esimerkkejä wixin kautta rakennetuista sivuista:

Maksa
Beverage Mug and a Laptop
Kohti Unelmia Akatemia nettisivut.png
Ei paketteja saatavillaKun palvelupaketteja on ostettavissa, näet ne täällä.

VERKKOKURSSIN SISÄLTÖ:

ALOITUS:

⭐️ Mikä kaikki on mahdollista Wix-sivuilla

⭐️ Esittely Sonja Eid: 6v kokemus Wix-sivujen rakentamisesta. Esimerkit.

Näin rakennat yksinkertaiset nettisivusi

⭐️ Pohja & työkalut

⭐️ Sivujen raamit & rakenne

⭐️ Visuaalinen ilme sivuille

⭐️ Tekstit sivuille

⭐️ Tekninen puoli & linkitykset

Sivujen julkistus

⭐️ Tietosuojaseloste & eväste-banneri

⭐️ Domain & webhotellin yhdistäminen (domainin ja webhotellin maksut lisämaksusta, lue alempaa)

⭐️ Yksinkertainen SEO, google-näkyvyys

⭐️ Julkistus

HUOM. Kurssi on itseopiskeltava, eli käyt kurssia Sonjan ohjeilla lävitse itsenäisesti. Kurssi ei sisällä livevalmennusta tai yksilövalmennusta. Kurssin voi käydä omaan tahtiin läpi tietokoneella tai kännykällä. Kurssin aikana Sonja on kuitenkin tukenasi ja voit laittaa viestiä hänelle. Voit myös kysyä lisää kurssista: akatemia@kohtiunelmia.fi

LISÄMAKSUSTA=
1. DOMAIN (www-osoite)
Jos haluat yhdistää oman domainisi(www-osoite) 
sinun tulee hankkia oma domain (n. 12-24€/vuodessa) esim. Zoner.fi kautta.
2. YLLÄPITO MAKSU
Eli WIX-alustan oma webhotelli (esimerkiksi suurimmalle osalle sopiva: Combo plan n. 10€/kk). Näin poistuu myös wixin mainokset sivuilta, mitkä näkyvät ilmaisissa sivuissa. Lue lisää: wix.com/upgrade/website


EI LISÄMAKSUJA =
Verkkokurssimaksun lisäksi sinun EI TARVITSE maksaa mitään jos et halua yhdistää omaa domainia sivuille. Tällöin saat wixin kautta ilmaisen domainin tyyliä wix.com/yrityksesinimi ja sivuilla näkyy mainoksia wixistä.
 
Nettisivujen suunnittelu Wixissä on täysin ilmaista, maksu tulee vain jos lopussa haluat julkaista sivut omalla domainilla. Wixiin nettisivualustana voit tutustua lisää täältä: wix.com

ALOITA KURSSI HETI

Snowy Mountain

Miksi tätä mahdollisuutta ei kannata ohittaa?

Emme ole löytäneet suomenkielistä verkkokurssia, joka opettaisi miten voit ITSE rakentaa nettisivusi Wix-sivuston kautta alusta loppuun. Wix-sivusto on äärimmäisen helppo, kun ymmärtää mistä siinä on kyse ja miten työkalut ja pohja toimii. 

Yksinkertaisesti liian harva tietää Wix-sivustosta ja sen hyödyistä!

Tulevaisuudessa voit myös lisätä nettisivuillesi lisäosia, kuten verkkokaupan, varausjärjestelmän, tapahtumien myynnin tai vaikka kurssialustan! (Näistäkin voit toivoa opetuskurssia tai kokeilla suoraan itse)

Olen pääammatiltani graafinen suunnittelija ja toiminut yrittäjänä vuodesta 2016 asti. Ensimmäisen kerran tutustuin wix.com sivustoon kun halusin rakentaa ensimmäiselle yritykselleni www.aimvisual.fi bränditoimistolle nettisivut itse.

En osannut (enkä vieläkään osaa) koodata, mutta yritysten ilmeiden rakentamisen kautta mielenkiinto nettisivujen rakentamista kohtaan kasvoi. Sain kehuja rakentamistani sivuista ja asiakkaat alkoivat pyytää, että rakentaisin heillekkin sivut Wixin kautta. 

 

Tiimissämme on nykyään eri nettisivustojen rakentajia (Shopify ja Wordpress), mutta silti moni pienyrittäjä on pyytänyt rakentamaan juuri Wix:in kautta sivut, sen helppouden ja omatoimisen päivityksen takia. Eli käytännössä kun olen rakentanut nettisivut asiakkaalleni (AIM Visualin kautta), opetan lopuksi miten he voivat muokata tarvittaessa sivuja täysin itse.

Tajusin että nyt voisin auttaa myös heitä, jotka haluavat rakentaa nettisivunsa kokonaan itse!

 

Nyt minulla on väylä, jota kautta voin opettaa kaikki tärkeimmät oppini 6.vuoden ajalta ja olla myös läsnä kysymyksien tullessa.

 

Ps. en malta odottaa minkälaisia lopputuloksia tämän kurssin avulla saadaan aikaan! Minulle voi laittaa viestiä myös jo nyt vaikka vasta miettisit kurssin ostoa!

CEC0DE77-05EF-4F43-8392-275730217D73.JPG
yhteisö.jpg

Kohti Unelmia Akatemia on yhteisö kasvuhaluisille pienyrittäjille. 

Meidän missio on mullistaa tapa menestyä yrittäjänä. Oikeilla työkaluilla sinä voit luoda oman menestyksesi, oman tyylisi ja nauttia matkasta enemmän kuin kuvitteletkaan. Kun löydät sinulle sopivat työkalut ja ihmiset, lähes mikä tahansa on mahdollista. 

Olet yhden askeleen päässä... 

Let´s go! 

Kysyimme, että kiinnostaisiko nettisivujen rakentamiseen liittyvä kurssi ja saimme paljon viestejä pienyrittäjiltä, että kiinnostaa. Nyt on mahdollisuus, joka varmasti tuo takaisin paljon enemmän kuin mitä tähän kurssiin sijoittaa!

PS. myös nämä sivut ovat rakennettu kokonaan Wixin kautta!

Web designing

Aloita matkasi nyt

bottom of page