top of page

ILMOITTAUDU MAKSUTTOMAAN

BRÄNDÄYS-WEBINAARIIN

Miten luoda yrityksellesi herättävä brändi ilman aiempaa kokemusta ja suuria summia? Pienyrittäjät ovat yleensä väliinputoajia kun puhutaan brändäyksestä. Budjetti voi olla alkuvaiheessa pieni ja toisaalta puuttuu osaaminen itse tehdä, jolloin kilpailijat kiitä ohitse. 

 

Tässä webinaarissa käymme tiivistetysti läpi vain sen mitä sinun pienyrittäjänä, aloittelevana tai henkilöbrändinä täytyy tietää kun haluat  brändätä itsesi tai yrityksesi. Ps. me ammattilaisina tiedämme keinot, jotka jaamme sinulle ilmaiseksi tässä webinaarissa.

(Voit myös katsoa webinaarin saamastasi linkistä myöhemmin)

Image by Brooke Cagle

Palautteet webinaarista:

“Hei! Kiitos innostavasta webinaarista! Näitä on tullut katsottua jos jonkinmoista ja sanottava on että teidän oli yksi parhaimmista ilmaiswebinaareista, joita olen katsonut. Tässä annettiin ihan oikeasti vinkkejä ja ajatuksia, eikä vaan diibadaabaa mitä yleensä nämä ovat.”

- Suza Valtonen

 

“Moikka! Pakko kiittää vielä webinaarista, sillä se sai ajattelemaan brändäystä ehkä ekaa kertaa kunnolla. En tiennyt mikä apu brändäyksestä voi olla minun kaltaiselle pienyrittäjälle. Nyt tuli käytettyä järkevästi 30minuuttia!”

SAAT WEBINAARISTA

🎈INSPIRAATIOTA & VINKKEJÄ
Tiiviissä paketissa, inspiroivassa muodossa pienyrittäjän brändäyksen ABC, ei mitään ylimääräistä.

 

💎BRÄNDÄYSMETODIN
Äärimmäisen yksinkertainen bränditoimisto AIM Visualin 6-vuoden ajan käyttämä 3-tason brändäysmetodi, jota sinä voit vapaasti hyödyntää. 


🔥 ROHKEUTTA
Saat rohkeutta oikeasti ottaa askelia eteenpäin kohti unelmiesi brändiä (se todellakin voi olla helppoa ja inspiroivaa!)


⛔️ VÄLTÄT 3 YLEISINTÄ VIRHETTÄ
Käymme läpi 3 brändipersoonaa, joita sinun tulee välttää menestyäksesi. (Huom. jos et ole menestynyt vielä, olet todennäköisesti repsahtanut joihinkin näistä kolmesta brändipersoonasta)

Beverage Mug and a Laptop

Brändi on tunnetta sinulle ja asiakkaallesi

Brändi ei ole vain sitä, mitä näkyy nettisivuilla, somessa tai visuaalisissa materiaaleissa. Se on jotain syvempää. Menestyvään brändiin samaistutaan ja se huokuaa luottamusta. Jos panostat yrityksen brändiisi oikein, se voi olla salainen aseesi menestykseen ja siihen, että voit oikeasti nostaa hintojasi ylöspäin!

Brändi on kuitenkin myös muuta. Se on tunnetta ja intohimoa sinulle. Haluamme auttaa sinua olemaan ylpeä yritystoiminnastasi ja sivutuotteena saatat löytää sen saman innostuksen mikä sinulla oli yrityksen alkuvaiheessa! Tiedämme kuinka käänteentekevää brändäys voi olla sekä sisäisesti että ulkoisesti. Hienointa onkin ollut kuulla se asiakkailtamme.

Vuosien saatossa olemme huomanneet, mitkä ovat toistuvia “virheitä” ja toimintamalleja etenkin pienyrittäjien toiminnassa ja brändin rakentamisessa. Nämä virheet opit taklaamaan metodillamme. Olemme myös huomanneet, mitkä ovat kaikkein parhaimpia investointeja pienyrittäjille ja aloitteleville yrittäjille, joilla he ovat saaneet mahdollisimman paljon tulosta mahdollisimman vähällä. Webinaarin aikana (noin 40min) tiivistämme tietynlaisen brändäyksen ABC:n, joka sopii pienyrittäjälle. Siinä on kaikista oleellisin, joka sinun tulisi brändäyksestä tietää. Toivottavasti nähdään webinaarissa!

PALAUTTEET POHJA (2).png
SonjaEid_8624_nelio_heidistrengell.jpg

Olen Sonja Eid. Perustin AIM Visual bränditoimistomme viisi vuotta sitten (V.2016), jossa yhdessä Essi Pulkkasen ja tiimimme kanssa olemme auttaneet yrityksiä ja henkilöbrändejä brändin selkeytyksen, visuaalisen ilmeen, kampanjoiden ja tapahtumien kanssa Asiakkaitamme ovat olleet mm. Natur360 peilitalo, Suomen Yrittäjät, Juha Tapio, Hatsolo, 10 Times, Entä jos -verkkokauppa jne. (Alla muutama työnäytteemme. Lisää voit kurkata täältä: aimvisual.fi)

 

Huomasimme, että pienyrittäjillä ei ole laittaa suuria summia brändi/mainostoimistoille, vaikka etenkin heillä olisi tarvetta brändin rakentamiselle. Siksi halusimme mahdollistaa avun myös pienemmille ja aloittaville yrittäjille ja yrityksille. 

✅Olet pienyrittäjä tai aloitteleva yrittäjä
✅Olet yksintoimija/taiteilija/urheilija/tms. ja haluat rakentaa omaa henkilöbrändiäsi
✅Haluat tienata paremmin ja helpommin
✅Haluat olla ylpeä brändistäsi
✅Haluat pystyä nostamaan hintojasi
✅Haluat, että asiakkaasi ymmärtävät tuotteesi/palvelusi arvon
✅Haluat toiminnastasi selkeämpää, tuloksekkaampaa ja nautittavampaa
✅Haluat helpon tavan ja selkeät askeleet siihen, mitä tehdä ja mistä aloittaa

⛔️Et halua kehittää brändiäsi

⛔️Olet täysin tyytyväinen bisneksesi tämänhetkiseen menestykseen, etkä kaipaa lisää menestystä

⛔️Et halua nostaa hintojasi tulevaisuudessa

⛔️Et halua brändätä itse, vaan haluat ostaa palvelut kokeneilta tekijöiltä

⛔️Tiedät jo miten brändiä kannattaa kehittää

⛔️Et ole valmis investoimaan 30 minuuttia oman bisneksesi tulevaisuuteen 

⛔️Sinulla on selkeä brändisuunnitelma, jota et halua muuttaa

DSC_1917 copy.jpg

Mikä on Kohti Unelmia Akatemia?

Kohti Unelmia Akatemia on yhteisö kasvuhaluisille pienyrittäjille. 

Meidän missio on mullistaa tapa menestyä yrittäjänä. Oikeilla työkaluilla sinä voit luoda oman menestyksesi, oman tyylisi ja nauttia matkasta enemmän kuin kuvitteletkaan. Kun löydät sinulle sopivat työkalut ja ihmiset, lähes mikä tahansa on mahdollista. 

Olet yhden askeleen päässä... 

Let´s go!

(Voit myös katsoa webinaarin saamastasi linkistä myöhemmin)

bottom of page