top of page

VERKKOKURSSIN SISÄLTÖ:

Tämän kurssin avulla keskityt yritystoimintasi oleellisimpiin kulmakiviin ja sitä kautta tuplaat tuloksesi alle 6 kuukaudessa. Saat käyttöösi inspiroivan Menestyjän Kartano -menetelmän, joka mullistaa tapasi rakentaa bisnestäsi.

ALOITUS:

💎 Aloitusvideo: ohjeet ja työkirja

KURSSILLA KÄYTÄVÄT TEEMAT:

🏰 1: Kivijalka | Sinun ja yrityksesi sisäinen maailma

🏰 2: Takka | Minkä ongelman ratkaiset?

🏰 3: Unelma-asiakas | Kuka on oikeasti tärkein asiakas sinulle?

🏰 4: Sisäänkäynti | Kanavat ja Markkinointi

🏰 5: Aula | Ihastuta

🏰 6: Kahvihuone | Luottamuksen rakentaminen

🏰 7: Rahapaja | Talous ja katteet

🏰 8: Myynnin portaat | Myynnistä innostavaa

🏰 9: Allasosasto | Ihmiset ja resurssit

🏰 10: Kattoterassi | Visio

🔮 11: Mikä fokukseen?

Sisältää verkkokurssin videoineen, tehtäväsivut ja täytettävän Menestyjän Kartano -digityökalun.

Moikka, olen Johannes Laine: yrittäjyyssparraaja ja bisnesvalmentaja. Tiivistin yhdessä tiimini kanssa parhaan osaamisemme ja oppimamme kolmen viikon Tuplaa Tulokset -verkkokurssiin, joka perustuu Menestyjän kartano -menetelmään. Menetelmän avulla on äärimmäisen yksinkertaista luoda omaa unelmabisnestä niin, että osaat keskittyä vain kaikkein tärkeimpään.

 

Menestyjän kartano on yksinkertaistetusti ainoa suunnitelma, jota tarvitset menestymiseen, jos teet sen kerralla hyvin. Mikä parasta, se on inspiroiva ja erilainen tapa selkeyttää omaa bisnestä!

Tämä ei ole mitään hokkuspokkusta tai erikoista.

Kyseessä on hyvin yksinkertainen menetelmä. Sun täytyy vain tehdä oma osuutesi, me kysymme oikeat kysymykset ja annamme sinulle työkalut unelmasi toteuttamiseen. Sinä pystyt siihen, samoin kuin lukuisat muut yrittäjät ovat pystyneet ohjeillamme! (lue palautteita alempana)

menestyjän kartano.png
tt tehtäväkirja.png

KURSSIN AVULLA VÄLTÄT NÄMÄ VIRHEET JA MUUTAT NE MENESTYKSEKSI

Hyödyntämällä Menestyjän kartano -menetelmää vältät 4 yleisintä virhettä, jotka estävät sinua tuplaamasta tulostasi:
 

 • Keskitytään epäolennaisiin asioihin, eli olet aina töissä. Tällöin toimintatapasi sammuttaa intohimon liekkisi. Kurssilla opit, mikä on oleellista ja tiedät mihin kolmeen menestyjän avaimeen kannattaa keskittyä eniten, jotta saat suurimman tuloksen. Meidän kaikkien toiminnassa on löydettävissä muutama asia, joihin keskittymällä voi muuttaa lähes kaiken. 
   

 • Et oikeasti tunne unelma-asiakastasi, etkä näin osaa puhutella häntä viestinnässäsi. Kurssilla opit määrittämään unelma-asiakkaasi syvemmältä tasolta ja luot unelma-asiakasprofiilin tekniikalla, jonka ansiosta asiakkaasi rakastuu tuotteeseesi ja ymmärtää sen hyödyn.
   

 • Et ole luonut ja määritellyt oman toimintasi tärkeimpiä periaatteita, jolloin kaikki tuntuu yhtä tärkeältä. Tekemisesi on epäselkeää ja epäjohdonmukaista. Menestyjän ja häslärin erottaa se, että menestyjä sanoo enemmän ei kuin kyllä, sillä menestyjä filtteröi kaikki ehdotukset 5 periaatteen kautta. Kurssilla opit miten luot 5 periaatteen pohjan bisneksellesi ja näin elämällesi. Tiedät mille sinun tulee sanoa kyllä ja mille ei.
   

 • Mutkutellaan ja sitkutellaan vuosia, ennen kuin uskalletaan oikeasti tavoitella isoa unelmaa. Kurssilla näytämme sinulle, miksi tämä kaikki ei ole yhtään niin vaikeaa tai monimutkaista, mitä juuri nyt ajattelet. Kun tiedät mitä sinun tulee tehdä ja edessäsi on selkeä "kartta", saat aivan uudenlaisen rohkeuden tehdä - varsinkin niitä pelottaviakin juttuja, joilla tulet tuplaamaan tuloksesi!

3H2A4509.jpg
House with Pool

MENESTYJÄN KARTANON 10 HUONETTA

​Kyllä! Kurssilla pääset oikeasti matkalle kanssani läpi Menestyjän Kartanon kaikkien huoneiden. Tämä ei siis ole mikä tahansa tylsä verkkokurssi, vaan olet kunniavieraani kartanossa! 

 

🏰 Kivijalka

Luodaan sinulle ja yrityksellesi kaiken kantava pohja, jonka avulla pystyt toteuttamaan oikeasti unelmasi. Vahvan perustan päälle on hyvä rakentaa menestyvää liiketoimintaa. 

 

🏰 Takka

Takan ääreen on hyvä pysähtyä kysymään tärkeitä kysymyksiä: Miksi juuri sinulta tulisi ostaa? Miksi valita sinut tai sinun yrityksesi
kilpailijoiden sijasta? 

 

🏰 Unelma-asiakas

Selvitetään sinun unelma-asiakkaasi ja pureudutaan löytämään ne, joita sinun tulee oikeasti palvella.
 

🏰 Sisäänkäynti

Käydään läpi ja etsitään sinulle sopivat kanavat, joista unelma-asiakkaasi löytävät palveluidesi pariin. 

 

🏰 Aula

Onko brändisi kunnossa? Vastaako viestintäsi palveluitasi ja saatko asiakkaan ihastumaan sinuun? 

 

🏰 Kahvihuone

Rakennetaan luottamusta ja käydään läpi keinoja, joilla pystyt rakentamaan vuosia kestäviä asiakassuhteita.
 

🏰 Rahapaja

Parannetaan katettasi erilaisin työkaluin ja metodein. Tässä kohtaa periaatteessa painetaan sulle rahaa lähes tyhjästä. 

 

🏰 Myynnin portaat

Ilman myyntiä bisnestä ei ole. Opit myymisestä tärkeimpiä asioita ja luomme strategiaasi tärkeitä muutoksia. 

 

🏰 Allasosasto

Kuinka luot win-win-win suhteita ja saat yhteistyökumppaneita, joiden vivulla pystyt myymään paljon enemmän tekemättä itse niin paljon. Tämän lisäksi käydään #yhdessä tekemisen merkitystä ja ymmärrät miksi sinun tulee panostaa verkostoosi. 

 

🏰 Kattoterassi

Juhlitaan, ollaan kiitollisia ja varmistetaan, että olemme matkalla kohti unelmia.

Tuplaa_tuloksesi_verkkokurssi_Kohti Unelmia Akatemia.png
 • Lähdetään rakentamaan!

  Tuplaa tuloksesi

  390€
  +alv.24%
  Voimassa yhden vuoden
  • Mahdollisuus myös parille henkilökohtainen VIP -tuki.
  • Normaali hinta 740€ +alv.
  • NYT EDULLISEMMIN 🔥

VERKKOKURSSIN SISÄLTÖ:

ALOITUS:

💎 Aloitusvideo: ohjeet ja työkirja

KURSSILLA KÄYTÄVÄT TEEMAT, ELI MENESTYJÄN KARTANON HUONEET:

🏰 1: Kivijalka | Sinun ja yrityksesi sisäinen maailma

🏰 2: Ahaa | Minkä ongelman ratkaiset

🏰 3: Unelma-asiakas | Kuka on oikeasti tärkein asiakas sinulle

🏰 4: Sisäänkäynti | Kanavat ja Markkinointi

🏰 5: Aula | Ihastuta

🏰 6: Kahvihuone | Luottamuksen rakentaminen

🏰 7: Rahapaja | Talous ja katteet

🏰 8: Myynnin portaat | Myynnistä innostavaa

🏰 9: Allasosasto | Ihmiset ja resurssit

🏰 10: Kattoterassi | Visio

🔮 11: Mikä fokukseen?

Sisältää 3 viikon verkkokurssin videoineen, tehtäväsivut ja täytettävän Menestyjän Kartano -digityökalun.

KURSSIN VOI ALOITTAA HETI

Maksun voi suorittaa millä tahansa kortilla (ei tarvitse olla luottokortti). Voit myös maksaa kurssin osissa. Valitse sinulle sopiva maksuaikataulu ostaessasi Klarnan kautta. Jos sinulla on kysyttävää, laita meille viestiä: akatemia@kohtiunelmia.fi

 

Hintaan lisätään alv 24%.  Verkkokurssin videomateriaalit ovat käytössäsi vuoden ostohetkestä ja kurssilta saamasi tehtävät ja työkirjan saat kokonaan omaksesi. Maksulla ei ole palautusoikeutta. 

HUOM. Kurssi on itseopiskeltava, eli käyt kurssia ohjeillamme lävitse itsenäisesti. Kurssi ei sisällä livevalmennusta tai yksilövalmennusta. Kurssin voi käydä omaan tahtiin läpi, eli sitä ei tarvitse käydä 3 viikossa.

Maksa
VAAKA 1200x628 VALMIIT mark.matskut JES TOOLS (3).jpg
VAAKA 1200x628 VALMIIT mark.matskut JES TOOLS (3).jpg
VAAKA 1200x628 VALMIIT mark.matskut JES TOOLS (2).jpg
VAAKA 1200x628 VALMIIT mark.matskut JES TOOLS (2).jpg
referenssit Kohti Unelmia Akatemia.jpg

MIKSI TÄTÄ MAHDOLLISUUTTA EI KANNATA OHITTAA?

Voit jatkaa yksin tekemistä, kaivaa kysymyksiin vastauksia internetistä tai ostaa apuja ammattilaisilta. Mikäli päädyt ostamaan apua, niin mieti kannattaako sinun panostaa moninkertainen hinta yksilövalmennukseen heti vai kannattaako ensin investoida verkkokurssiin, jonka avulla pystyt jo tuplaamaan tuloksesi, jopa alle kuudessa kuukaudessa (jos toimit ohjeiden mukaisesti)? Verkkokurssin avulla parannat varmuudella katettasi, myyt enemmän, teet arjestasi selkeämpää ja toteutat unelmasi nopeammin.

Moikka! Kurssin takana olen muun muassa minä, Johannes (tai tuttavallisemmin Jaguaari, joka on mun taistelijanimeni, josta saan virtaa). Sanovat, että kannan paljon positiivista asennetta, iloa ja energiaa mukanani.​ Aloin yrittäjäksi, koska halusin vapaasti määrittää sen, mitä teen, milloin teen, miksi teen, missä teen. Jos haluat menestyä, kasvattaa bisnestäsi tai toteuttaa unelmasi, I got you!  

 

Olen yksi Kohti Unelmia Akatemian perustajista ja toimin pienyrittäjien bisnesvalmentajana. Olen myös mukana mm. yrityksissä Happyfood&people,  Ohakune Kombucha, Tilitoimisto Kohti Unelmia. Mottoni on Dream - Plan - Do. Unelmoin isosti, mutta kaikkein eniten tykkään tehdä. Ja sitä teenkin, tahkoan aamusta iltaan nauttien joka hetkestä. Parasta on saada aikaan jotain merkityksellistä. Joka päivä haluan saada ympärille iloa, naurua ja uskoa omaan tekemiseen. 

 • Pienyrittäjien bisnesvalmentaja

 • Daddy ja puoliso 

 • Työllistänyt satoja työntekijöitä yritystensä kautta

 • Intohimona elää, auttaa ihmisiä toteuttamaan omia unelmia ja nauttia matkasta

Kopio tiedostosta 9C0A8634.jpg
yhteisö.jpg

MIKÄ ON KOHTI UNELMIA AKATEMIA?

Kohti Unelmia Akatemia on yhteisö kasvuhaluisille pienyrittäjille. 

Meidän missio on mullistaa tapa menestyä yrittäjänä. Oikeilla työkaluilla sinä voit luoda oman menestyksesi, oman tyylisi ja nauttia matkasta enemmän kuin kuvitteletkaan. Kun löydät sinulle sopivat työkalut ja ihmiset, lähes mikä tahansa on mahdollista. 

Olet yhden askeleen päässä... 

Let´s go!

HYÖDYT KURSSILTA

 • Opit keskittymään oleelliseen ja kirkastat fokuksesi
  Kurssilla opit mikä on oleellista ja tiedät mihin kannattaa keskittyä eniten, jotta saat suurimman tuloksen. Meidän kaikkien toiminnassa on löydettävissä muutama asia, joihin keskittymällä voi muuttaa lähes kaiken. 

   

 • Opit tuntemaan unelma-asiakkaasi syvän tason
  Kurssilla opit määrittämään unelma-asiakkaasi syvemmältä tasolta ja luot unelma-asiakasprofiilin tekniikalla, jonka ansiosta asiakkaasi rakastuu tuotteeseesi ja ymmärtää sen hyödyn.

   

 • Tiedät toimintasi 5 periaatetta
  Kurssilla opit miten luot 5 periaatteen pohjan bisneksellesi ja näin elämällesi. Tiedät mille sinun tulee sanoa kyllä ja mille ei.

   

 • Nytku asenne
  Kurssilla näytämme sinulle, miksi tämä kaikki ei ole yhtään niin vaikeaa tai monimutkaista, mitä juuri nyt ajattelet. Kun tiedät mitä sinun tulee tehdä ja edessäsi on selkeä "kartta" saat aivan uudenlaisen rohkeuden tehdä.

   

 • Tuplaat tuloksesi
  Kun toimit ohjeidemme mukaan, sinun on mahdollista tuplata tuloksesi alle puolessa vuodessa

ALOITA MATKASI NYT!

BONUS

SAAT KOHTI UNELMABISNESTÄ -KIRJAN,

KUN OSTAT KURSSIN

Kirja on suunniteltu erityisesti yksinyrittäjille, mikroyrittäjille ja yrittäjyydestä haaveileville, jotka haluavat tehdä unelmistaan totta. Oletko valmis saavuttamaan tavoitteesi?

kohtiunelmabisnestä.png

PS:

Mikäli haluat verkkokurssin sijaan henkilökohtaista valmennusta Johannekselta, niin hän ottaa tällä hetkellä kaksi yrittäjää kuukaudessa henkilökohtaiseen valmennukseen. Jos tää kiinnostaa, niin pistä viestiä johannes@kohtiunelmia.fi

bottom of page