top of page
huippukunto_vihrea_jestools.png

Rakenna arjen huippukuntoasi päivittämällä rutiinejasi liittyen ravintoon, palautumiseen ja aktiivisuuteen. Pääset seuraamaan simppeliä 4 viikon harjoitusohjelmaa ja inspiroivia videoita.

VERKKOKURSSIN SISÄLTÖ:

Aloitus:

⭐️ Startti

⭐️Tilannecheck-työkalu

MINDSET

⭐️ Motivaatio ja ajattelu

UNI/PALAUTUMINEN

⭐️ Sinä 2.0

⭐️ Aamurutiinien kaava

⭐️ Unen voima

⭐️ Iltarutiinien rakentaminen

RAVINTO

⭐️ Ydinavaimet

⭐️ Annoskoot: kämmenmittatyökalu

⭐️ Bonus: kulhometodi + preppaustekniikka

AKTIIVISUUS

⭐️ 15 minuutin aktiivisuus

HARJOITUSOHJELMA

⭐️ Tavoitteen kirkastaminen

⭐️Harjoitusohjelman läpikäynti

Sky
...olisit energisempi, nukkuisit paremmin, söisit terveellisemmin? Jos olisit aikaansaavempi työssäsi ja pystyisit nauttimaan enemmän myös vapaa-ajastasi? Mitä se merkitsisi elämällesi, itsevarmuudellesi, bisneksellesi, unelmillesi?
20220315155609_IMG_5144_2.JPG

Kurssi on sinulle joka:

  • Haluat simppelit harjoitteet ravintoon, aktiivisuuteen ja palautumiseen, jotka ovat tärkeitä nimenomaan yrittäjälle

  • Haluat hyvän startin arjen huippukunnon rakentamiseen

  • Haluat inspiraatiota "hyvän olon" arkiruokien kokkailuun ja koostamiseen

  • Haluaisit oppia syömään hyvin ja riittävästi kulutukseesi nähden

  • Haluat simppelin työkalun sinulle sopivien annoskokojen rakentamiseen

  • Haluat palautua ja nukkua paremmin

  • Haluat inspiraatiota siihen, kuinka voit rakentaa arkeesi elämäntavat, joita haluat ja pystyt ylläpitämään vielä vuosienkin päästä

 

Tämän kurssin lupaus ei ole se, että 4 viikossa olet rakentanut itsellesi arjen huippukunnon, vaan tämä kurssi on suunniteltu hyväksi startiksi ja lähtölaukaukseksi kohti sinun arjen huippukuntoasi. Saat inspiraatiota ja työkaluja, joilla aloittaa matkasi. Pysyviä elämänmittaisia muutoksia kun rakennetaan pienin askelin päivittäin.

 

Miksi arjen huippukuntoa kannattaa kehittää?

Monet maailman huiput ja menestyneimmät yrittäjät kerta toisensa jälkeen ovat kertoneet kuinka rutiinit (varsinkin omat hyvinvointia tukevat) ovat olleet yksi tärkeimmistä avaimista sen oman menestyksen taustalla ja me voimme myös tämän vahvasti allekirjoittaa. Nämä taidot ovat se kivijalka, jotka pitävät homman kasassa. Tai vastaavasti niiden puute tai huonot rutiinit voivat olla se suurin jarru menestyksesi tiellä. Arjen jaksamisesi ja suorituskykysi vaikuttaa siihen saatko asioita eteenpäin hyvällä draivilla vai junnaatko paikallaan väsyneenä päivästä toiseen. Kun voimavarasi pysyvät korkealla, helpommin pystyt ja haluat kulkea kohti tavoitteitasi.

 

On paljon helpompaa aamuisin tarttua niihin ehkä epämukaviinkin työtehtäviin tai jaksaa niitä illan kotiaskareita kun oma kehon akku ei välkytä punaista jo lounaan aikaan. Suosittelisinkin ajattelemaan, että se aika mitä laitat oman arjen huippukunnon rakentamiseen maksaa itsensä monin verroin takaisin siinä, että olet tuloksekkaampi töissä, saat aikaan enemmän vähemmällä, pystyt olemaan enemmän läsnä rakkaimmillesi, pystyt yksinkertaisesti nauttimaan elmästäsi enemmän. 

 

Wilderness Breakfast
huippukunto_vihrea_jestools.png