top of page
Yoga at Home

KUUNTELE ILMAINEN 8D-MEDITAATIO

Energisoiva hengitysharjoitus

Tämä meditaatio kannattaa tehdä aamuisin pian heräämisen jälkeen tai muina hetkinä jolloin kaipaat piristystä.

 

Tässä meditaatiossa pääset virkistämään itsesi hengityksen avulla. Kyseessä on 8D-meditaatio™, joten käytäthän kuulokkeita 8D-äänimaailman kuulemiseksi.

 

Meditaatio on toteutettu 285Hz Solfeggio -taajuudella, jonka sanotaan vaikuttavan positiivisesti energiakenttiin.

 

Energisin terveisin, Martta

Voit myös kuunnella meditaation mailistasi löytyvästä linkistä myöhemmin

Palautteita:

"Ihailen suuresti Martan työtä meditoinnin ja sen monien tieteellisesti todistettujen hyötyjen puolestapuhujana, sillä henkiseen hyvinvointiin kannattaa panostaa myös ennaltaehkäisevästi. 8D-meditaatiot käsittelevät mielenkiintoisia aihealueita ja niitä kuunnellessa on helppo rentoutua." 

- Eeva Nurmi, Erikoislääkäri & Life Coach

“Olen huomannut 8D-meditoinnin vaikuttavan positiivisesti mm. palautumiseen Oura-sormuksen avulla tehdyn mittailun perusteella. Martalla on ihanan rentouttava ääni ja olen käyttänyt hänen 8D-meditaatioitaan myös omissa verkkovalmennuksissani. Niistä on pidetty kovasti!"

- Nana Heikkilä, Hyvinvointivalmentaja

Näyttökuva 2022-2-3 kello 15.18.32.png

Nimeni on Martta ja nautin suunnattomasti ihmisten auttamisesta. Rakastan merkityksellisiä kohtaamisia, itseni ylittämistä sekä pitkiä kävelylenkkejä.

Olen Life Coach, meditaatio-ohjaaja, kauppatieteiden kandidaatti, yrittäjä, vaikuttaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen. Suurin intohimoni on ihmismieli ja sen huikea potentiaali. Rakastan uuden oppimista, joten näiden tutkintojen lisäksi, kehitän osaamistani jatkuvasti! 

 

Vielä 7 vuotta sitten en tunnistanut omia rajojani, ja se johti minut suuriin vaikeuksiin. Kärsin tuolloin kroonisesta kivusta, ja sen lisäksi vielä ahdistuksesta ja masennuksesta. Luotin vääriin ihmisiin, ja tulin petetyksi kaikin mahdollisin tavoin. Tulevaisuus oli yksi ahdistava möykky, josta en tuntunut saavan millään otetta. Olin tikittävä aikapommi vailla päämäärää, joka odotti ihmepelastusta.

Kunnes tein täyskäännöksen ja muutin elämäni suunnan. Muutin ulkomaille. Menin opiskelemaan. Löysin elämäni rakkauden. Valmistuin yliopistosta. Perustin oman osakeyhtiön. Ennen kaikkea otin itse vastuun omasta elämästäni.

Meditoinnin hyödyt:

Voit säännöllisen meditoinnin avulla kehittää tehokkaasti muun muassa:

 • mielenhallintaa

 • itsemyötätuntoa

 • henkistä hyvinvointia

 • fyysistä hyvinvointia

 • stressinhallintaa

 • tunnetaitoja

 • aivojen neuroplastisuutta

 • palautumista

 • nukahtamista & unenlaatua

 • ihmissuhteita & vuorovaikutustaitoja

 • tietoisuustaitoja

PALAUTTEET POHJA (2).png
Kohti Unelmia Akatemia yhteisö.jpg

Mikä on Kohti Unelmia Akatemia?

Kohti Unelmia Akatemia on yhteisö kasvuhaluisille pienyrittäjille. 

Meidän missio on mullistaa tapa menestyä yrittäjänä. Oikeilla työkaluilla sinä voit luoda oman menestyksesi, oman tyylisi ja nauttia matkasta enemmän kuin kuvitteletkaan. Kun löydät sinulle sopivat työkalut ja ihmiset, lähes mikä tahansa on mahdollista. 

Olet yhden askeleen päässä... 

Let´s go!

White Sand and Stone

Voit myös kuunnella meditaation mailistasi myöhemmin

bottom of page