top of page

YRITTÄJILLE JA YRITTÄJÄKSI HALUAVILLE

Menesty yrittäjänä -jäsenyys

check_jes_tools_verkkokauppa.png

Verkkokurssit ja työkalut menestykseen

Kaikki verkkokurssimme, digityökalut ja -työkirjat, somevalmispohjat, alan huippujen miniworkshopit

check_jes_tools_verkkokauppa.png

Mentorointiryhmä ja keskusteluryhmä

Samanhenkisten yhteisö, josta voit löytää yhteistyökumppaneita, asiakkaita tai tukea polullesi

check_jes_tools_verkkokauppa.png

Pohjautuu 3 avaimeen:

🔥 Voimavarat, jotta jaksat kulkea kohti tavoitteitasi

💶 Kannattavuus, jotta bisneksesi on kannattavaa

🧠 Toimintatavat, joilla menestyt yrittäjänä​

Menesty yrittäjänä -jäsenyyden ovet ovat tällä hetkellä kiinni. Jätä alle yhteystietosi ja ilmoitamme sinulle ensimmäisenä kun avaamme Sillä aikaa, katso maksuton erittäin suosittu Brändäys webinaarimme täältä, jossa brändisuunnittelija Sonja Eid kertoo miten luoda yrityksellesi herättävä brändi ilman aiempaa kokemusta ja suuria summia.

TÄYTÄ YHTEYSTIETOSI

KIITOS KIINNOSTUKSESTASI. PISTÄMME VIESTIÄ HETI KUN JÄSENYYDEN OVET TAAS AUKEAVAT! <3

Jäsenyys_uudet mainokset.png

Kommentteja jäsenyydestä

Jäsenyys_uudet mainokset (2)_edited.jpg
Jäsenyys_uudet mainokset (1).jpg
PYSTY 900x1600 VALMIIT mark.matskut JES TOOLS (9).png

Mitä jäsenyys sisältää? Kaiken tämän alla olevan!

Brandays_box.jpg

💻Brändäys verkkokurssi (arvo 599€) Suosituin kurssimme! Luo itse oma brändisi bränditoimiston opein (brändäyskurssi, graafinen ohjeisto, logon luominen, somepaketti) Lue lisää täältä

SAPLUUNAT (20).png

🙋🏽 Sport&Meet tapahtumat

Erittäin tykätty konseptimme, jossa testaamme pienellä kynnyksellä eri liikuntamuotoja ja samalla tutustumme ja verkostoidumme muihin samanhenkisiin yrittäjiin. 

somepaketit_jasenyys_jestools.jpg

📱 Somevalmispohjat (arvo noin 100€/kpl) “sapluunoita”, joilla luot oman brändisi mukaiset somepostaukset ja presenssin (jäsenyysalustalle tullaan lisäämään tulevaisuudessa paljon erilaisia valmispohjia ja sapluunoita, joilla saat oman brändisi visuaalisen ilmeen ammattimaiseksi ja yhtenäiseksi).

IMG_2476.JPG

🙋🏽 Yhteisö (arvo mittaamaton)

Voit löytää uusia tuttavuuksia, samanhenkisiä yrittäjiä, yhteistyökumppaneita. Yhteisö on sinulle myös paikka markkinoida omia tuotteitasi ja palveluitasi, sekä löytää erittäin potentiaalisia asiakkaita.

dennis-ottink-TsMXK2W9hV0-unsplash.jpg

🔥 Motimaanantai tallenteet Motimaanantai on bisnesvalmentaja Johanneksen vetämä yrittäjien oma viikon aloitus, jonka aikana virität mielesi täyteen rohkeutta ja itsevarmuutta. 

Meditate_with_martta_jestools

💻8D-meditaatiokurssi™ (arvo 69€) Meditate With Martta (MWM) on erikoistunut ensimmäisiin ohjattuihin suomenkielisiin 8D-meditaatioihin™.

Erotu_sisallolla_ja_menesty_somessa_Jenna_Mattjus_jestools_verkkokurssi_edited.jpg

🌙 Erotu sisällöllä -verkkokurssi  (99€) Sisällöllä on väliä. Yrittäjänä tärkeää on etenkin tehdä oikeita asioita, mahdollisimman vähällä vaivalla ja saavuttaa siten vielä hyviä tuloksia. Kurssin luojana Jenna Mattjus.

Unelmien_viikko_tyokalu_jestools_jasenyys_kansikuva.jpg

💻Digityökaluja (arvo yli 200€)

Erilaisia digityökaluja tukemaan tehokkaampaa työskentelyä, fiksumpaa fokusta, lyhempiä työpäiviä ja ennenkaikkea elämää ja arkea, josta sinä nautit! Nyt jäsenalustalla: 

Unelmaviikkotyökalu

Tuplaatuloksesi_box.jpg

💰 Tuplaa tuloksesi -verkkokurssi (arvo 599€) Tuplaa tuloksesi Menestyjän Kartanon työkalulla alle puolessa vuodessa. Erittäin suosittu kurssi, jossa bisnesvalmentaja Johannes Laine opettaa sinulle kuinka teet ne oikeat viilaukset bisnekseesi!


 

Acai Bowl

💸 Etuja ja alennuksia sekä verkoston kautta tulevia hyötyjä. Jäsenillä tulee olemaan parhaimmat hyödyt ja tarjoukset yhteistyökumppaniemme palveluihin ja tuotteisiin!

SAPLUUNAT (10).png

🎯 Mastermind Mentorointiryhmä

(arvo korvaamaton) Kuljet yhdessä ryhmäsi kanssa eteenpäin tsempaten ja saaden tukea ja rohkeutta kohti kunkin omia tavoitteita yrittäjänä. Bisnesvalmentaja Johannes Laine toimii jokaisen ryhmän mentorina ja ohjaa ryhmien liidereitä kuukausittain tapaamisissa. 

Copy of wix_kurssi_1_edited.jpg

📔Wix-nettisivukurssi (arvo 399€)

Haluatko luoda omat nettisivut Wix-alustan kautta helposti, edullisesti, ilman koodausta ja ilman aiempaa kokemusta nettisivujen suunnittelusta? Helpoin tapa luoda omat toimivat & tyylikkäät nettisivut ammattilaisen opeilla!

haastattelut_menesty_yrittajana_alusta_kansikuva_jestools.jpg

☂️ Menestyneiden yrittäjien menetelmät&miniworkshopit (arvo mittaamaton) Tuomme alan huippujen tietouden ja menestyksen salaisuudet hyödynnettäväksi videoiden, livejen ja minukurssien kautta. Jäsenyysalustalla tällä hetkellä tallenteet mm. Nanna Karalahden, Ilkka Koppelomäen, Sami Sundvikin ja Peppiina Merosen kanssa. 

huippukunto_vihrea_jestools_edited.png

🔋 Rakenna arjen huippukuntosi -verkkokurssi (arvo 99€). Rakenna arjen huippukuntosi päivittämällä rutiinisi liittyen ravintoon, palautumiseen ja aktiivisuuteen. Pääset seuraamaan simppeliä harjoitusohjelmaa ja inspiroivia videoita, jotta voit rakentaa oman yrittäjyytesi huippukunnon.

SUUNTA_Mockup_tyokirja_kannykka_JES_Tools.jpg

📔SUUNTA digityökirja (arvo 49€)

Digityökirja oman elämän, tavoitteiden ja omannäköisen yrittäjyyden suunnitteluun. Autamme sinua pohtimaan mikä on sinun juttusi ja syvempi merkitys tämän kaiken takana. Tiivistät lopuksi suuntasi tavoitekartan muotoon. 

Unohda n*tflix ja käytä aikasi itsesi kehittämiseen, verkostoitumiseen ja menestymiseen

Menesty yrittäjänä -jäsenyyden ovet ovat tällä hetkellä kiinni. Ilmoitamme sivuillamme, kun ovet taas avautuvat ja otamme uusia jäseniä.

Sillä aikaa, katso maksuton erittäin suosittu Brändäys webinaarimme täältä, jossa brändisuunnittelija Sonja Eid kertoo miten luoda yrityksellesi herättävä brändi ilman aiempaa kokemusta ja suuria summia.

Osta

JES Toolsin takana ollaan me kolme yrittäjää:

  • Johannes Laine (kesk.) yrittäjyys sparraaja ja pienyrittäjien valmentaja, sarjayrittäjä

  • Essi Pulkkanen (vas.) personal trainer/ravintovalmentaja, 9Taitoa valmennus perustaja

  • Sonja Eid (oik.) brändisuunnittelija ja bränditoimisto AIM visualin perustaja

 

Meidän missio on mullistaa tapa menestyä yrittäjänä ja siitä ajatus JES Toolsista lähti. Oikeilla työkaluilla, taidoilla ja tuella sinä voit luoda oman menestyksesi, oman tyylisi ja nauttia matkasta enemmän kuin kuvitteletkaan. Haluamme tuoda pienyrittäjien hyödynnettäväksi alan huippujen tietouden, oleelliset työkalut ja yhteisön. 

Seuraa meitä somessa täällä!

DSC_1938 copy.jpg
White Background

Palaute brändäyskurssista

Aamunusva.jpg

Essi Koski-Harja
@aamunusva | aamunusva.fi

Parasta oli kokonaisuus, se kuinka kurssi eteni sieltä syvältä ydinajatuksen miettimisestä ulospäin visuaaliseen ilmeeseen. Mielestäni kurssi eteni selkeästi ja pidin siitä kuinka kurssi oli rakennettu toinen asia toistaan tukien. Jos olisi hypännyt alku kurssista suoraa ilmeeseen ja eleeseen, olisi lopputulos ollut aivan muuta ja pinta raapaisua. Kun kurssin suoritti järjestyksessä sai myös visuaalinen ilme syvyyttä.

Isoin oivallukseni tuli ydinajatuksen sanoittamisessa. Kun olin saanut sanoitettua ydinajatuksen, oli brändin rakentaminen sen ympärille huomattavasti helpompaa. Kuten bränditarinoiden luominen, visuaalinen ilme ja ymmärsin paremmin millaista tunnetta haluaa luoda. En ymmärtänytkään kuinka laaja aihe brändäys on ja ymmärsi brändäyksen olevan paljon muutakin kuin visuaalinen ilme.

Lähdin brändäyskurssille ennen kuin olin perustanut yritykseni. Tai itseasiassa perustin yritykseni brändäyskurssin aikana. Koen, että tämä kurssi vie minua pitkälle ja oli todella hyvä investointi yritykselleni. Suosittelen jokaista alkavaa yrittäjää käymään tämä brändäyskurssin. Se selkeyttää toimintaa huomattavasti. Kurssi loi selkeyttä toimintaani ja sanomaani. Miten sanoitan yrityksen arvot, tarinat ja ilmeen heti alusta lähtien. Aina käyntikorteista, somepostauksista, asiakkaan kohtaamiseen asti. 

Katso Essin tekemä videopalaute ja visuaalinen ilme TÄSTÄ

Brandayskurssi_ennen_kuva.png
Brandayskurssi_jalkeen_kuva_jestools_palate.png

Palaute brändäyskurssista

KALI3843_2 (3).jpg

Anna Kokkonen
Anna Kokkonen Creative

Ennen kaikkea parasta oli tehtävät kurssin alussa. Ilman brändin kirkastusta, uniikkiutta, selkeytystä sekä ydinajatusta ei olisi kunnollista pohjaa yrityksen tunteeseen, tarinaan sekä sen ilmeeseen. Koska oma yritykseni tulee keskittymään taiteen tekemiseen, edellä mainitut asiat ovat äärimmäisen tärkeitä oman brändini kannalta. Abstraktin taidepalvelun, omalla kohdallani sävellystyön, myyminen on vaikeaa. Sen vuoksi pyrinkin kurssin edetessä konkretisoimaan, miten minä ja minun palveluni kohtaisivat tulevan asiakkaani.

Kurssista hyödyin 100%. Vaikka monet kurssilla käydyt asiat tuntuivat tutulta, niin harvoin niitä oikeasti jää toden teolla miettimään. En olisi välttämättä osannut tietää ja taitaa niin monta asiaa, jotka liittyvät yrityksen brändäykseen. Ohjeet sekä tehtävät olivat selkeät ja helpot, sekä videomuodossa toteutettu kurssi sopi itselleni erittäin hyvin muun kiireen ohella.

Kurkistus Annan luomaan visuaaliseen ilmeeseen:

Näyttökuva 2021-6-24 kello 17.08.07.png
Näyttökuva 2021-6-24 kello 17.06.59.png

Palaute Tuplaa Tulokset kurssista

VVR_2773_VV_CROPPED_2048.jpg

Minna Ahmonsaari
@tyttosinaoletvahva

Suosittelen kurssia kaikille tueksi yrittäjyyttä yrityksen ideointia varten. Mielenkiintoisia tehtäviä ja kohtaamisia, sekä arvokkaita työkaluja tulevaisuutta varten. Kurssi sai luovuuden kukkimaan.

 

Kurssilla oli erityisen hyvä ja kannustava henki ja joitakin muihin verkkokursseihin verrattuna, tämän kurssin eteen oli selvästi nähty paljon vaivaa.

Palaute Tuplaa Tulokset kurssista

niko kuva.jpg

Niko Muurinen
FysioTori

Kurssi pitäisi olla pakollinen kaikille yrittäjiksi ryhtyville ja yrittäjinä jo toimiville. Vasta-alkajille kurssi auttaa navigoimaan yrittäjyyden karikoiden ohi ja konkareille kirkastamaan omaa liiketoimintaa

haluttuun suuntaan.

Vahva suositus.

Jäsenyys on sinulle jos...

✅ Olet yrittäjä, henkilöbrändi tai yrittäjäksi haluava

✅ Haluat elää oman näköistä yrittäjyyttä

✅ Haluat enemmän vapautta ja tuloksekkuutta

✅ Haluat tuntea enemmän merkitystä työstäsi

✅ Haluat tienata paremmin

✅ Haluat ympärillesi samanhenkisiä ihmisiä, joiden puoleen voit kääntyä

✅ Haluat tutustua muihin inspiroiviin yrittäjiin, jotka tekevät omaa juttuaan intohimolla

✅ Olet kyllästynyt samoihin vanhoihin toimintatapoihin

✅ Haluat nauttia yrittäjyydestä ja tehdä siitä hauskaa!​

Jestools_yrittäjien_digityökalut_herkkukauppa_kuva_2.png
Image by Daniel Gonzalez

Jäsenyys on menetelmäsi menestykseen

Jotta voit menestyä yrittäjänä, sinun on tehtävä valintoja joka päivä, jotka vievät sinua oikeaan suuntaan. Menetelmäsi tulee auttaa sinua, ei hidastaa sinua. Aivan liian moni keskittyy epäoleellisiin asioihin ja lopulta uupuu. Me uskomme, että kun keskityt 3 avain osa-alueeseen, häseltäminen häviää ja tilalle tulee tuloksekkuutta, rauhaa ja menestystä:

🔥 Voimavarat 

Hyvinvointi, palautuminen, ravinto, arjen suunnittelu, kuormituksen/levon tasapainotus


💶 Kannattavuus

Liiketoiminnan kehittäminen, laskelmat, myynti, markkinointi, brändi 
 

🧠 Toimintatavat
Yrittäjänä kehittyminen, taitojen ja osaamisen kehittäminen, ajattelumallit, toimintamallit, rutiinit, asenne 

Jäsenyytemme pohjautuu juuri näihin osa-alueisiin. Toimintamme taustalla onkin ajatus: kun keskityt vain kaikkein tärkeimpään, menestyksesi rakentuu kuin "automaattisesti". 

 

Palautteita Menesty yrittäjänä - jäsenyydestä:

/Jenni Virta, valmentaja @ihantavallinensupernainen

/Minna Mustapää

Breathe Helsinki

Nyt on muutoksen aika!

Kuten me kaikki tiedämme, yrittäjänä menestyminen on liian usein ajatus yksin puurtamisesta, pitkistä työpäivistä, isoista riskeistä ja kuormittavasta stressistä. Ymmärrämme sen täysin - sitä se on monelle meistäkin aika ajoin ollut. Elämä on kuitenkin liian lyhyt elää tavalla, josta et nauti.

 

Me haluamme tilalle vapautta, vaurastumista, energiaa, iloa, elinvoimaa ja merkityksellistä tekemistä itselle tärkeiden asioiden ympärillä. ​Nyt on aika ryhtyä rakentamaan parempia voimavaroja, kannattavampaa liiketoimintaa, tehdä rahaa kassaan ja investointeja tulevaisuuteen. Autamme sinua kääntämään pinttyneet tavat ylösalaisin ja löytämään tukea ympärillesi. 

TuumaKustannus2019_SonjaEid_8624_edited.jpg
Modern Work Desk

Palaute jäsenyydestä

Mä tosiaan löysin JES Toolsin alkuvuodesta juuri, kun olin hypännyt täyspäiväiseksi yrittäjäksi. Ja se oli parasta mitä mun yrittäjyyden alkutaipaleella tapahtu😍 Tämä ei ole maksettu mainos vaan suoraan sydämestä tuleva rehellinen suositus💜 Osallistuin yrittäjyyden vallankumousviikolle silloin tammikuussa, kun randomisti sen bongasin somesta.  Noh vallankumousviikko YLITTI MUN KAIKKI ODOTUKSET🔥  Päätin heti lähteä Menesty yrittäjänä-vuosijäseneksi, koska:

J=Johannes. JOKAINEN yrittäjä hyötyisi Johanneksen energiasta. Se on mieletöntä. Ja vilpitön halu oikeasti auttaa ja viedä muita eteenpäin.

E=Essi. Mikä aurinkoisuus ja positiivisuus Essistä huokuu. Aivan upeaa kuinka joku voi välittää tuollaisia fiiliksiä muihin ihmisiin.

S=Sonja. Sisäinen viisaus ja lämpö. Nää mulle tulee ekana mieleen Sonjasta. Ja tietty hänen upea kädenjälki brändi suunnittelijana.

Puhumattakaan törkeen hyvästä materiaalista, jota on koottu jäsensivuille💎🔥 Hattu päästä siis näille upeille yrittäjille, jotka haluaa viedä mua, sua ja kaikkia yrittäjäksi haaveilevia eteeenpäin✨
Enkä oo ketään heistä (vielä) tavannut livenä, joten miettikää että nää vibat on syntynyt täysin etäyhteydellä ja somen kautta🤩 Yhdessä ollaan enemmän💜

/Jenni Virta, valmentaja @ihantavallinensupernainen

Jäsenyyden avulla monet yrittäjät ovat jo tuplanneet tuloksensa, sytyttäneet menestyjän mindsetinsa, oman pysäyttävän brändinsä, omat upeat nettisivunsa tai löytäneet yhteisön ympärilleen. Sinä pystyt samaan!

Seuraa meitä somessa täällä!

bottom of page